diumenge, 3 de juliol del 2011

MONTSERRAT

Fa anys que els Saturday's fan una sortida que els porta a Montserrat, n'havia sentit a parlar cada any, en Xevi l'havia fet ja un parell d'anys inclús, i aquest any, que fa dies la teniem prevista, s'havia de ficar al sarró. Es veritat que hi avia la VipExtrem, però amb tot el mes de Juny que portava o portavem, qualsevol explica que tornem a marxar....aixo si, agraeixo amb ......VOLTREGART ( de Foromtb ) que ens dones la possibilitat d'insriuren's tot i haver acabat el plaç, que qui sap, potser un altre dia ens passa el mateix, i ens ho repensem be, i si que hi anem!
 En Fabi (Vidal)  amb l'espelma! per cert,1,80€!!!
La sortida, per carretera, es de molt bon fer, i el dia es preveia bo, cosa que va fer que fossim molts, els Saturday's tenen poder de convocatoria! fregava els 200kms, amb 2700+ de desnivell, sense grans dificultats de muntanya, be si, la única amb entitat, la propia ascenció a Montserrat, per la vessant de Monistrol de Montserrat, uns 10 kms de pujada, amb un desnivell mig que deu rondar el 6/7% amb unes rampes al final que arriben al 15%, en teòria assquible, però amb certa duresa. Poc o molt, t tots vam pujar al nostre ritme, amb en Miki i en Xevi vam pujar el primer tros plegats, estava segur que per darrera tambè hi havien estomacades, i que segur que si ens encantavem gaire, tindriem l'Andreu per allà, que es va agafar la primera part amb calma, però desprès deuria apretar lo seu! la Veritat, es que a mi, nomès aconseguir aguantar amb en Miki fins a dalt, ja em deixava content, i es que pujant esta intractable! cosa que l'altre dia a Oix i Beget no vaig poder fer. I es que tot i que fora d'objectius durant tot el Juliol, i part d'Agost, el punt d'exigencia no es pot perdre de cap manera, depenen les ganes que tingui cadascú d'agantar la forma, evident.!
Al arribar vam crear una mica d'expectacio i tot!
Desprès de tots els rituals de quan es va a Montserrat, encesa d'espelma inclosa, tocava la tornada, que era el que feia por a molts, i que veient el resultat de l'arribada casi a Vic, entenc perque feia tanta por el tram aquest, i es que entre la calor, i els kms que ja portaven les cames, el tram de Manresa a Artès, i desprès cap a Sta.Maria d'Oló, per cert, personalment em va agradar, va fer molt mal amb alguns. Es una carretera que durant molts kms, circula paral-lela a l'Eix transversal, amb l'inconvenient, entre cometes, que pica amunt constantment, i durant molts kms,  i que et porta casi a l'Estnay, on just abans d'arribar-hi, es trenca per agafar el "portet" de Fontfreda, fàcil en teòria, però no quan es prten 150 kms de vegades. El resultat va ser una bona escabetxinada, que fa que a Sta. Eulalia de Riuprimer, anem arribant tots amb comtagotes, i amb llargues distàncies d'uns als altres. Quan jo hi vaig arribar, ja havia tirat gent, i al veure que la cosa anava per llarg, li vaig comentar amb en Marc Riera que  si havia problema en tirar ja cap a Torellò. Vaja, que la tornada la vam fer cadascú com va poder, encara tinc ganes de saber l'hora d'arribada final, però crec que va ser tard, Segur!
Ara,  que venen els dies de calor, toca intentar esquivar-la una mica, potser reduint volum, però aixo si, sense deixar de pedalar del tot, que aqui ja se sap....a la que et passes parant, t'en passen 20!
Pose inclosa! Torres, Andreu, Xevi i MIki
Per cert, vaig intentar fer molt videos, o sigui, que un dia d'aquests, a veure si entre tot, surt un video recopilatori de tots els moments viscuts aquesta primera meitat d'any!

1 comentari:

Ada Xinxó ha dit...

Apa, doncs ara ja no podràs dir que no has fet la sortida a Montserrat dels saturday's! ara et falta pujar-hi amb la de muntanya, jejeje
Així que pujareu el Puigmal... tens raó potser massa recent! llàstima! Passeu-vos-ho molt bé!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS