dilluns, 25 de juliol del 2011

NO ERA ESTIU????

I es que la veritat, algun dia, o mes d'un toca mirar al cel i mirar el calendari al mateix temps......pocs dies de pedalar aquest Juliol, i no se si serà bo o no, però per ara es el que hi ha.
Tot i aixo, n'hi ha que estan pedalant a nivell alt i competitiu, qui? en Tarrès a l'Ironbkie, la considerada carrera de BTT mes dura del mòn, amb mes de 22000+ de desnivell, sisi, heu llegit be! i per cert, aquest any entre altres, hi ha l'Ada i en Santi....buff....quin ritme aquest any!

Els que ens quedem per aqui, dissabte varem aprofitar una de les últimes sortides de la Saturday`s abans d'estiu, on la cota maxima era Plà de Barraques, un coll sota el Puigmal per a qui no ho sapiga, i que es pot fer amb carretera, que ja que hi vam anar, vaig aprofitar per fer un mini test de crono, ja que el dia 14 d'agost, a Panoles, es fa una crono de pujada, i aquest any, em fa gracia anar-hi... sobre el temps del test....el deixo enlaire;) a veure si el dia 14 es pot millorar...jeje. La resta del mati, va estar entretinguda, de fet, les sensacions aquests dies son bones, no ho acabo d'entendre, però la única explicaciò que hi trobo, es que potser anem mes descansats....sense anar mes lluny, dimecres fent un Bellmunt amb l'Arnau i en Guillem, amb l'Arnau ens vam "picar" una mica, i ens va sortir un 31:50....de la plaça a dalt! vaja que no esta gens malament......aixo si, crec que d'aqui uns dies, ens costarà de baixar de 33!! jeje

Diumenge, hi havien ganes de fer un mati crut, i de moooolt relax, de fet, fa dies que tenia ganes d'assaborir l'estiu de veritat, lo d'estiu es un dir :) i per mi, una de les coses que mes em fan sentir aquesta estació de l'any, es agafar la bici, plantar-me a Perafita, i fer un bon cafetó amb coca! i vaja si ho vam fer....En Xevi, en MIki, en Vidal L'Ernest Riu, la Maria, i el que carda aquests rollos, van agafar la flaca, i a un rtimet guapo, ens vam plantar alla dalt amb una horeta, la resta,,,facil imaginar,,,,mooooolta coca!!!!
Aquesta es la ültima setmana de relax, per vacances, la idea es reposar be, però........desprès d'alguna sortida en plan serio que ja tenim prevista.....a veure que serà!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS