divendres, 8 de juliol del 2011

CARAI!!

Despres de la sortida de Montserrat de dissabte, molts ens hem tirat 2 o 3 dies sense tocar la bici.... Però com que tampoc es tracta de deixar-ho massa, dimarts, aprofitant que era festa a Vic, en Xevi i algu mes, van aprofitar be el mati, fent una sortideta, altres, vam aprofitar la tarda però :), i entre ells en Cucu, l'Eloi i jo, que vam fer una escapada amb carretera. Vam fer 2:30, i ens va donar temps d'arribar a St.Joan de les Abadesses, Capsacosta, Vallfogona i altre cop cap a Ripoll i Torello, tot fet a bon ritme, com ha de ser!
Ahir per no perdre el ritme una mica de BTT, i......... El susto de la setmana! Ja dilluns em vaig enterar de que amb en Carrasco, pujant Gallifa, ( darrera Oris ) l'havia envestit una vaca, lo fort es que sense motius aparents, i que va aparèixer de sobte. El resultat va ser un susto molt gran, i una bici amb desperfectes greus. Doncs, ahir amb en Guillem vam decidir pujar pel mateix lloc, evidentment no pensavem pas trovar-nos res raro, pero un cop allà, i a mitja pujada, al girar-me, veig pujar una vaca a tota llet, en direcció nosaltres, i estava clar que venia amb les idees molt clares... En Guillem, que dubtva que les vaques fossin tan agresives, se li van treure els dubtes de cop. Ens vam escapar com van poder, o sigui, casi com fent una serie anaeròbica, jaja i amb un susto dels grossos. Esta clar, que allà hi tenim un problema, que a veure com es soluciona, però si algu ha de passar per allà, que tingui amb compte aixo.
Pel que fa al cap de setmana, el planning esta potes enlaire, alguns carretera....... Els mes comodons ehh!! Jeje, i l'Arnau. Jo, a veure si fem realitat el projecte que fa tant temps que te plantejat l'Arnau, Torello-Puigmal, amb BTT...passant per Ripoll, Coll de Jou,, Ribes, Planoles.....seran molts kms, ni idea, però sobretot moltes hores, amb molt molt desnivell, amb el regal final de arribar a uns dels ounts mes alts de Catalunya....A veure com surt!!!

3 comentaris:

JORDI ha dit...

ja veig que si vinc per les vostres terres hauré de portar una mica d'herba, jajaja

Ada Xinxó ha dit...

quin perill de vaques!
Què tal l'experiment pel Puigmal?

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Jordi! herba no, una capa vermella per torejar! jajaja
Ada, acabo de fer l'entrada del Puigmal, una expèriencia recomanable, però sortir desde Torellò.........bufffff, la pedara del final em va matar psicològicament! jeje pero al final, Cim!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS