dimarts, 14 de juny del 2011

TRANSCATALUNYA 2011

CLASSIFICACIONS TRANSCATALUNYA-PROBIKE 2011

SI, la tenim al sac! divendres explicavem planings de tots els fronts oberts que hi havien pel cap de setmana, que eren forces, i avui un cop passat, es pot dir que han anat perfecte, fins hi han hagut guanyadors! bueno si, no era competitiva la VIC-PLATJA D-ARO, però ja coneixem en  Miki....que li costa no anar a davant sempre...i en Vidal, que per un dia, li va seguir el joc, i van platnar-se els primers a Platja d'Aro.molt be si senyor! pel que tinc entès, en general, va ser un dia perfecte de Bike, i tots els que hi van anar, van quedar-ne força contents, tot i que opinions que volten una mica desprès de la Pedalada, es que potser hi havia massa gent pel tipus de recorregut triat, sobretot el carrilet Girona-Platja d'Aro, serà questió de plantejar-se noves rutes pels organitzadors, no mes complicades, però si difenrents!
Però aquest cap de setmana, per nosaltres, el plat fort era la TransCatalunya PROBIKE, en teoria una cursa assequible, però que l'hora de la veritat, va sorprendre a mes d'un, i es que de la Molina a Barcelona, hi ha baixada si, però tambà molta pujada si es vol.........i sobretot molta muntanya! el cap de setmana començava dissabte a la tarda, amb el viatge a la Molina, Arnau, Cristian i Eloi cap amunt (AH! a mes, tambè teniem en Jordi i campanyia de Malgrat, que ens van ajudar a deixar el pavello ben alt ) on a les 19:00 es feia el briefing, i on snese sorpreses ens detallaven els punts mes importants del Roadbook ( a veure si l'any que ve es amb GPS ja ), que per cert, no en som gaire amics, tot i que quan t'hi familiaritzes, pot arribar a agradar i tot. Total, força ràpid tot plegat, de fet, tocava llevar-se a les 3:45, perque la sortida va ser a les 5 del mati, i no era questió de perdre massa temps.
Abans d'anar a dormir els tipics preparatius d'aquest tipus de carreres, que basicament es deixar tot a punt a la bici, o sigui llibre de ruta ben posat a sobre la bici, i verificar tot per no trobar-se sorpreses al mati, que mes d'un s'en en va endur, desprès, tocava mirar de poder dormir el màxim possible, que a l'hora de la veritat, va ser molt poc!
A les 4:50, agafavem les bicis, uns 5 graus de temperatura, i cap a la sortida...al final capa 450 persones inscrites, i temps màxim 17 hores. A les 5 en punt sortida, i de cop, uns 1000 metres de desnivell positiu, sobretot al enfilar les pistes de l'estació d'esqui de Masella, que remuntant-les, ens portavam a coronar Coll de Pal, a uns 2070m d'altitud, però el millor de tot, veure com es despertava el dia, mentre coronavem, realment espectacular. Les sensacions a aquella hora, i amb les rampes brutals que ens havien plantat de cami Barcelona, eren complicades d'assimilar, costava reservar algo amb un terreny amb tant desnivell, però s'havia de fer! De seguida va tocar baixar cap a la Pobla de l'illet, ja amb grups formats, per sort, l'Arnau i jo podiem aguantar junts, amb un ritme bo, tant pujant com baixant, el problema era el Roadbook, que buff, no es lo nostre, però que per sort, ens en vam anar ensortint........fins al Km 100 aproximadament que en un punt on teòricament no tenia res complicat, vam dubtar...i evidentment la vam cagar, llavors voltavem la posicio entre 4t i 6e, i encertar allà, com a minim ens haguès assegurat aixo, però no, fer 3 kms perduts, recular, trobar el cami per sort, gràcies a .....osti, no m'menrecordo de cap nom! total, que per sort, vam trobar algu que venia mes endarrera, que ens va tornar a ficar a carrera, encara que desprès d'un error aixi, costa agafar el ritme altre vegada, i de fet vam tenir 2 amagos mes de perdua, i sobretot, ens va fer pecar de prudents, amb la perdua de temps corresponent, a massa llocs...haviem de pagar el ser la primera participació a la TransCat no? Desprès dels 2 amagos de perdua, vam trobar un company de viatge, amb el qual ens vam avenir perfectament, i uns per els altres, vam aconseguir "navegar" genial, i sobretot, portar un ritme tope bo fins al final.
El recorregut dona per parlar moltissim, i seria massa extens, per variar, però sortir de la Molina, i arribar a Barcelona a les dues i poc del  migdia, es gràtificant, i dur, si, tambè,  mes dur del que sembla, però haver recorregut tota la Catalunya interior, a sobre interior de veritat, camins, rius ( aigua fins als genolls, im possible de travessar amb bici ), pistes, pobles desconeguts, racons complicats de tornar a veure, amb la constant sensació de que encara que no n'hi ha per tant, aquest dia l'estas disfrutant i gaudint a l'hora. Sta.Maria de Marlès, Sallent, Manresa, Castellar del Vallès..Montcada..i......final. Genial, recorregut exigent, gratificant, ben buscat, potser un tram d'asfalt ( l'Unic ) massa llarg, però potser inevitable per enllaçar, i que la veritat, amb tot el que s'ha fet abans, i ve desprès, t'en oblides ràpidament.
Al final, i desprès de tot, les conclusions son bones, el nivell es bo, però com costa guanyar qualsevol carrera avui dia, sigui al nivell que sigui, sempre hi ha gent molt valenta! Vam entrar un grup de 3, 7e, 8e i 9e, Top Ten vaja, els de Malgrat, Jordi, etç, tambè genial, de fet, s'ho van "polir" amb 10:30, molt per sobre de la mitja, entre els 30 primers, que tambè es seria la cosa, ( Jordi, volem fotos ) inclùs un dels seus companys, va arribar just per davant nostre, Nivellàs, la Llàstima va ser l'Eloi, que el pobre no va poguer ni baixar Coll de Pal, va trencar el cuadre d'una manera dificil d'explicar, però que potser gràcies a aixo, el farem anar amb rigida!
El mes dur, la tornada amb tren de Barcelona, oi Arnau?
Ara encarem l'últim grao del subidon de 3 setmanes seguides intenses, QUEBRANTAHUESOS......divendres, el previ dels preparatius aqui..que cap allà si que hi anem forces...

4 comentaris:

Xavi ha dit...

Si em permeteu: La mare que em va .... ! Sou uns putus PROs!! jajajaja... Impressionant TOP TEN. ENHORABONA! Quin mes que porteu!

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

jajaja Pro's.....ai!!!!!!Pero has vist? molt temps del primer, massa!!! l'any que ve a preparar-ho millor, i mirar de no perdre's! segur que li retallem força, jeje, per cert, no se els altres anys, però la recomano!

JORDI ha dit...

doncs ens veïm allà, jo també vaig disfrutar molt, llàstima del pajarón del final. L'any que ve a millorar temps... si es que estem malalts

Ada Xinxó ha dit...

colla de Pro's, jejejeje! MOlt bé amb la perduda i tot! sembla mentida com van caient els objectius de l'any, passen les setmanes que volen! Vinga a per la QH, sobretot passeu-ho molt bé!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS