diumenge, 20 de febrer del 2011

El temps acompanya

N'hi haurà que pensaran el contrari, que el temps no ha acompanyat gens, i es veritat, avui no, i els que tenien plans per fer algo llarg avui, potser no els han pogut fer, però els que ho vam fer ahir, ja ho tenim al sac! Tocava sortida d'últim dia de la tercera setmana de càrrega, o sigui, una mica força de volum ja, i algo mes d'intensitat. Vam decidir fer sortida poc voluminosa de gent amb en Miki i en Xevi, i a mig fer sen's va ajuntar en Jota, ja que l'Arnau li tocava carrossa altre cop, que fins d'aqui 2 setmanes serà el que mes hores li robarà al pobre. La resta de gent, Charlie, Carra, Tarrès, Toni,  etç..van fer sortida amb la Saturday's, que de ben segur, van recordar i molt, amb en Xevi, sobretot en Toni,  que de segur que el trobarà molt a faltar....
La nostra idea era no ficar gaire desnivell, i der entre 5 i 6 hores, i l'objectiu va sortir rodó. Sant Quirze de Besora, Alpens, Cobert de Puigcercòs, Lloses, Ripoll, Vallfogona, Olot, La Salut, Esquirol, Manlleu, Torello. pensavem que serien uns 125 kms, però en van sortir uns 150 al final..forces...i la veritat, pujant la Salut, els kms es notaven, es nota que hem d'anar agafant fondo, però estem a Febrer, i crec que el cami es el bo.
El meu Xip era no apretar gens, pujar els ports per sota llindar entre un 5 i un 10%, i la resta, fer-ho a bon ritme, ja que no exigiem massa al cos, mirar de no relaxar-nos massa, i mirar de buscar aquell punt d'esforç constant, cosa que vaig/vam aconseguir.
Avui tocava fer algo mes d'una hora a ritme suau suau, però......la pluja ha xafat els plans, o sigui, i per no caure amb l'apalancament, ha tocat piscina, i bici d'spinning, dintre el que hi cap, s'ha pogut salvar el dia. Week End complert!!
La setmana entrant toca baixada, podre reposar una mica, i fer una mica, nomès una mica d'oci. el tema roba estiu esta engegat, i sembla que aquest any portarà mes feina de la que pensava. però la farem! i tambè s'haurà de fer alguna cosa amb el tema material, que hi ha setmanes que es un no parar, sembla mentida el que arribem a moure de material sense adonar-nos. Sense anar mes lluny aquesta setmana m'he estat barallant amb les rodes de la Flaca, per personalitarles una mica, que gracies a la màquina nova de tallar vinils d'en Joan, han quedat aixi de guapes,  i tambe una mica liat muntant les rodes de perfil a la bici d'en Charlie...les deixo aqui le dues, Si! ja se que de vegades soc una mica "flipi" però han quedat be, no?
I es que portem unes setmanes de rodes!!! que l'Arnau tambè n'ha posat de noves a la BTT, i en Campos te les de perfil 38 apunt. En fi, no em lio mes! que no acabaria mai!       Ah! un detallet que m'en descuidava, i prou important, aquesta setmana s'ha tret a la llum una presuta Xarxa d distribuicò de substàcies dopants a Osona. El greu del cas, es que els "clients" es gent que practia ciclisme a nivell Social i provincial, o sigui, gent com nosaltres, el tema es greu si hem arribat a aquest extrem. Per ara el tema esta obert, a veure com acaba, i quins noms surten mes a la llum...

Per cert, aquesta setmana hem estat mirant força el calendari amb l'Arnau, i comencem a veure clares algunes dates, mola mola!!!!!1

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Chistian quines bicis més ben parides que tens punyetero!! jejeje.. I en Charlie ja pot estar content que aquest detall blau a les DURA-ACE queda genial. La FLASH està gelosa has vist? Treu el cul xupant plano!

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

jajajaja! Mersi Xavi! diguem que soc maniatic de l'estetica. La Flash....que no es queixi que es la "reina" jejeje.
La d'en Charlie tens rao, ha quedat guapa guapa amb les rodes! tu que has fet al final? canvies bici?

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS