diumenge, 6 de febrer del 2011

I ara bo!!!!

Vaia Week end que hem passat? aquesta setmana fijo que ningu es queixa de fred...i per la Plana de Vic, tampoc! Ha donat per molt el finde, tot i que jo he seguit el que em tocava, o sigui, dissabte complert d'hores setmanals...diumenge tocava repòs, tot i que en realitat no ha set ben be repòs, ai ai ai! alguns Altres, si han aprofitat el dia, que ha set bonissim, Campos..MIki....i no m'en vull enrecordar de mes, que encara penso que es pecat tenir un dia aixi i no sortir...
Total,  feia dies que el preparava una volteta guapa, adient a l'epoca de l'any que estem, i al final, tot i que nomès vam ser 5, (  Sanma, Eloi, Ernest, Guillem i Cristian )va ser interessantissim, amb en "Sanma" que sen's va apuntar a última hora, i que al final ens va portar per algun caminot que amb prous feines coneixiem, be, el GPS de l'Eloi tambè va ajudar, jeje.
La zona? el recorregut? Zona Cabrerès, Rupit, Salt de Sallent, Sau, Folgueroles, Roda, Torello. Va estar molt guapo, i a part de poder sumar les hores que tocaven, vam fer trossos de tot, amb neu inclosa!!!!  vaig poder fer un mati amb els que feia dies que no pedalava, per una cosa o altre, divertit vaja. Incidents.del dia pocs, i detalls mil, massa per poder explicar...però el destacable va ser queL'Eloi va trencar cadena baixant cap a Salt de Sallent... i l'altre, que  no es pot considerar incident, jeje, però que n'hi ha algun que s'enrecordarà molt temps d'aquest dia, no Guillem? El pobre feia 2 setmanes que agafava la bici desde l'operaciò que va tenir a principis de Desembre, i casi 80kms, li van pesar força. però de tot se'n apren no? L'Ernest, se li va notar que portava molt mes rodatge, tot i que no esta acostumat a aquestes Quilometrades, va aguantar be be. Vaia, com 2 "javatos" tots 2!! Per anar fent-se a la idea de que es fer curses Non-Stop de Llarg recorregut, els hi va anar be!

Salt de Sallent
Entre d'altres coses, a les Zones que tenim aprop de casa, hi han llocs tan espectaculars com aquest, SALT DE SALLENT, vam aprofiar a fer paradeta, perque va ser aqui on L'Eloi va trencar la cadena, i clar, parar per parar....aprofitem i fotiki al canto!!

Tema a part, es la resta del Team, jaja, queda be aixo oi? que van triar altres opcions,  clar, que com sempre, fa que anem ben desperdigats! som el que no hi ha! ni un cap de setmana tots junts!
En Miki i en Campos, es rajaven divendres a última hora, i decidien fer carretera amb els de la Saturday, on en Charlie tambè s'hi va apuntar... i en Carra...en Toni...i fins i tot en Tarrès resulta que hi va aparèixer, si es que, te tela, tots amb flaca dissabte! menys L'Arnau, que ell esta liat amb el tema carnaval, pero aixo si, no patiu que no per aixo deixa de banda la part que li toca cada setmana, poc a poc i bona lletra vaja.

Fi del Calvari! per alguns;) jeje
La setmana que ve, mes i  millor, encara que no tinc ni idea de que sortirà, perque fisn fa 5 minuts, encara parlava amb en Campos, i ja em dia que no se que de la Maratò de les Gavarres....interessant proposta, la mala sort es que coincideix amb la TransMaresme...toca decidir, una de les 2 cau segur..pero en nem parlant ...

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS