dimecres, 9 de febrer del 2011

Amor a primera vista.......

A tots ens deu haver passat alguna vegada, segur! el que passa, es que el "Flechazo" al que em refereixo jo, es d'un altre tipus, que salvant les distàncies, tambè pot tenir algo d'emocional a vegades, o no?
SCOTT F01
Doncs si, em refereixo a la d'aqui sobre, es un projecte encara, i sembla que pel 2012 segurament es començarà a comercialitzar, el que no se es els € que costarà, però tambè es segur, que pocs no...
Va fer el debut al Tour 2010, de la mà del HTC Columbia, equip el qual, aquest any ha deixat Scott, i que per tant es quedarà sense poder exprimir mes una maquina aixi. Al 2011, i que jo sapiga, no hi ha cap equip Pro-Tour amb Scott, o sigui que de moment, poc la podrem veure.
Pel que se, en principi havien d'arribar algunes unitats al mercat espanyol, poques, 4 o 5, per proves, però finalment, i degut a que encara estan en fase plena de proves, de disposicio de fibres, torsions, etç, sembla que s'allargarà fins a finals d'any. Esta equipada amb el grup sencer Shimano Dura-Ace Di2, ( l'Electronic ) i el pes es una questiò que encara no es oficial, el que si es oficial, es que es un 5% mes pesat ( el quadre ) que l'Adicct Rc,  però que es molt mes rigid, i fins i tot moltissim mes aerodinàmica, que la veritat, nomès mirant-la, es dedueix.

No se si agrada a tothom, el que es segur es que es espectacular, i que. en tindre algun dia alguna???

3 comentaris:

Xavi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Noe SLopes ha dit...

Ostras, a mi tambien me pasa estos flechazos, pero me duran el tiempo en que veo otra...y me pega otro flechazo, jejeje, soy muy infiel!
Cuando estuve viendo la primera etapa de la volta, en la zona de boxes, donde estaban los equipos calentando, iba mirando las bicis de los equipos...y me enamoraba en casi todos. Ese dia he sufrido mas flechazos que una diana de tiro al arco.

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

jajajaja, asi tenemos "enfermeddaes" similares, i en este caso no muy sanas! jejeje, pero como nos gusta;) , por cierto, es verdad que este año ya te voy viendo con la 29" ;)

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS