dilluns, 29 de novembre del 2010

SOPARET

Doncs si, ja era hora que a part de pedalar, fessim alguna altre cosa no? fa dies que n'haviem parlat, però fins dissabte passat, no ens vam decidir. Erem forçes, però faltaven molts dels que aquest any, tambè hem pedalat plegats, que per diferents motius no van poder venir dissabte. Aixo si, al final L'Arnau, Miki, Campos, VIdal, Koki, Eloi, Jordi Sanmarti, Pro ( Carmona ) Charlie, Cristian, i un infiltrat Alfons, vam fer un sopar de PM, a vic.
No cal que doni detalls del sopar, ni del de desprès, jeje, sabent que algunes ampolles de vi van buidar-se, i els xupitos del final del sopar, la resta es pot imaginar. El que que si vam tenir tots clar, es que n'hauriem de fer algun mes de sopar aixi, sempra va be per rebaixar tensions!!!!

Imatges del dia n'hi han poques, car sempre tira fotos el mateix...sabeu qui?? les poques que hi han serveixen per jutjar una mica, vinga!
AH!! tot i el sopar, al mati del amteix dissabte, la pedalada no va faltar, tot i que per variar, ho vam fer amb 2 grups, som collonuts!!!!! L'Arnau, Carra, Tarrès, Charlie i companyia, van fer-ho direcciò Ripoll, i nosaltres, o sigui, en Xevi, Miki, Eloi, i jo mateix, vam decidir anar a esmorzar a St, Boi, amb idea de no fer gaire cosa, tot i que al final ens va sortir una ruta molt guapa, que ens va portar fins a St.Bartomeu del Grau, on per arribar-hi hi han unes rampes tècniques per tenir molt molt en compte, però que val la pena fer, i que per tornar, varem intentar descobrir camins, ja qeu cap dels 4 tenia molt clar on anavem, tot i que al final un cami ens va portar a una pista coneguda aprop de St.Cecilia de Voltregà, i desde allà, ja vam enfilar Manlleu on es va quedar l'Eloi, i ja per acabar Torellò per Lurdes, aixo si, sense faltar les apretades finals...on en Miki es va adnonar que una doble, per molt bona doble que sigui, no permet el ritme de una rigida com cal! oi Miki?
Fins aviat!!!!
PD, per cert, Oriol Colomè, CAMPIO COPA GIRONINA 2010, FELICITATS

6 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Home, aquest és el típic sopar de pre-temporada, ni hi pot faltar!!

Xavi ha dit...

Ja veus!!! Excusa perfecte a la dona: Demà no vinc a sopar que he quedat amb un sopar del club per parlar de com encarem l'any que ve... tot molt professional i seriòs òbviament, jajajaj...

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

jajajaj, veig que ja sabeu de que va tot aixo dels sopar de finals de temporada eh;) !!!

JORDI ha dit...

Hola gent, últimament segueixo les vostres sortides, i he vist que heu realitzat varies de molt dures,(Non Sto). Em podriu fer 5 centims de com em podria preparar una temporada per asolir un repte aixì sense morir en l'intent.
Aquest any vaig fer la Vipextrem amb 10.17 lloc 81, i vaig acabar una mica tocat, no estic acostomat a tants km...
Moltes gràcies, espero veure'ns en alguna

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Hola Jordi...osti, es un tema llarg d'explicar amb tant poc espai, però si vols alguna hora ens agregues al facebook, i via telefon si estas molt interessat, i segur que treus conclusions millors que les que espuguin explicar aqui. Per cert, a la VIPEXTREM uns quants D'Independent Bike hi erem, jo vaig abandonar al Km 40 pero...un neumatic rajat va tenir la culpa. L'any ue ve ens hi retrobem pero.

JORDI ha dit...

Ei gràcies, ahir ja em vaig agregar al vostre facebook, soc en Jordi Alberch Bosch... ja m'aniras explicant mica en mica.
Moltes gràcies.

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS