diumenge, 18 de gener de 2015

A QUE SALVEM EL GENER??

Estic sorprès del poc fred que estic passant aquest Gener....toco fusta, i que duri! perque ara mateix estava veient les previsions i no pinta massa be la cosa. Crec que alguna cosa tindrà a veure el fet de portar dues setmanes seguides fugint de la Plana de Vic, almenys a l'hora de començar a pedalar, i es que portem dues setmanes fent de La Garriga, inici de les sortides, uns 6//7 graus mes de temperatura que a la Plana de Vic....i que tant una setmana com l'altre,  la decisió ha estat bona, absolutament sense fred cap dia......

Dissabte, Per la costa del Maresme, i amb en Jordi amb nosaltres, es pot demanar mes?


A mes, tot i sumar hores de carretera, i com no, de Gimnàs ja, hi ha hagut temps de fer BTT, i es que estic disfrutant com un nen petit aquest hivern amb la BTT, potser amb l'época de l'any amb la que estem, amb algun "calenton" menys faria, però es divertit apretar, i com no, tambè inevitable.
Estic sumant mes hores de les que caldria potser, i ja sabem, que la progressió, a l'hora de voler agafar un punt de forma, es molt important, per això es important anar en augment en la suma d'hores, i portant el ritme que porto, massa augment dubto que ho pugui fer, però tampoc passarà res no? Al Tour no m'hi conviden, o sigui que no cal capficar-s'hi massa tampoc:). 

Totes aquestes hores, seràn per poder estar, o participar amb uns minims, a tot el que anem programant, que no serà res hiper especial. A la Rioja Bike Race, hi estic inscrit,  objectiu? treurem l'espina dels mals dies que vaig passar l'any passat, i anar-hi a disfrutar si o si, unes minivacances, Cicloturistes del Pais, on intentare ficar-hi alguna de nova, i tot això convinant-ho amb activitats del club, de Fanatik Bike, que en seràn unes quantes, i que començaràn a principis de Febrer, amb l'Stage que hem preparat a Cambrils. dos dies per les terres de l'Ebre, on esperem que el temps acompanyi. Desprès en vindràn mes, però començarem per aqui, que no estarà malament.
Mentre tots els objectius van agafant forma, no deixo de tenir al punt de mira tot el que te veure en material, desde el que ja podem tocar, fins el que ha de venir, i es que amb carretera, i per el 2016, es preveuen canvis, de fet, crec que hi haurà un abans i desprès en les bicis de carretera al 2016. Fa molts anys que les bicis de carretera evolucionen, i que han quedat en un punt de estancament total..i es que sino estem tocant  sostre,  estem a la ralla. La introducció de Discs marcarà nous reptes  a les marques, en pes, en rigideza de quadres, felxions de rodes, etç.....

Shimano XTR Di2 2015........

 Deixo les suposicions per mes endavant però, i ara tocare mes de peus a terra, i es que aquesta setmana he pogut veure i tocar el primer grup electrònic de muntanya, XTR Di2....al  igual que l'XX1 al seu dia, amb un plat i onze pinyons, l'electronica en bici de muntanya, acaba de començar. Solem ser reacis a les evolucions, porto temps, molt de temps, remant sempre a contracorrent amb la gent i companys amb els que solo parlar. Tot el que el mercat ens presenta, li fem un buit d'entrada, i no em demananeu perque, però a mi em passa totalment al reves, Crec cegament amb el 90% de
lesinnivacions que van presentant les marques, i molt abans de les 29" i del 1x11v .....he vist com es dubtava de les meves eleccions, i al mateix temps, al cap d'un any, veure com tots els que dubtaven, acabaven de seguir el camí marcat, i es que no ens enceguem, vivim en un món, que ens agradi o no, ens fan anar cap allà on volen, però si a mes, el camí que ens marquen, es per millorar. perque tancar-nos en banda? no cal, acabarem anar tots a l'evoluci-o;)

El Canvi es una Obra d'art.....
En quan al XTR nou, i mes concretament el Di2, ( i es que la bici d'en Pep Tarrès el portarà desde ja )....i a falta de tastar-lo en marxa, em va quedar clar,  al que shimano ens te acostumats, acabats d'altissima calitat, disseny sobri, sense buscar l'agressivitat en les formes, però que com sempre, tot i les reticències habituals, ens acabarà agradant si o si. Les bieles potser son la part amb mes identitat del nou  XTR 2015,  agradaràn mes o menys,  però estil Shimano sense cap dubte. El canvi,, centraleta, i desviador, son una obra d'art directament ( opinió personal, esta clar ),  compactes, estilitzats, i lleguers, casi casi costa adonar-s'en, que porten el motoret a dins aquests canvis.
Potser es el comandament de canvi, el que mes m'ha decepcionat, que tot i que ha de funcionar espectacularment, l'ergonomia del mateix, i el tacte que li han volgut donar,  o sigui, tacte de com si anèssim amb cable ( res de botons com amb el Di2 de carretera ), no m'ha agradat gens, sembla un comnadament mecànic.....a  veure quan es vagi introduint, que quins "feedbacks" va rebent dels que l'utilitzin.

En Fi, apunteu-vos 2015....l'electrònica entra al mòn del BTT....

La meva xuxue de la setmana, es un complement, que el Garmin 1000 demana a crits si els que vols es utilitzar-lo amb la bici de carretera, i es que el suport que ens dona Garmin a la Caixa, es per plorar, esteticament parlant clar, de vegades sembla mentida que algunes marques tinguin dissenyadors propis, i es que si l'anterior suport avançant va ser un encert, el nou deixa molt que desitjar....alt, mal posicionat, antiestètic, no sabria com dir-ho...però fatal...La solucó es buscar al mercat d'accessoris, i encara que es un model molt nou, KCNC, ha pensat amb aquest dispositiu ( Garmin 1000 ), i ha inventat un sopart personalitzable 100% en quant a posicionament al manillar de la bici...a les fotos crec que es veu força be el treball que han fet, i que a mi m'ha deixat encantat.....


Suport KCNC per Garmin, i ideal per el 1000 EDGEI.......Per questa setmana, potser que prou no? es nota que em venia de gust, assentar-me tranquilament aqui, que de tant en tant es un plaer. Ara a tancar el diumenge de relax,  de ben segur tancant alguna idea mes, i rumiant quelcom....i com no, pensant en repetir sortides com les d'aquests dies...O no fem bona cara????
2 comentaris:

Pekas ha dit...

jejeje.. a disfrutar company...amb rodes gordes.. la flaka.. o amb la nachine que sigui... Ja t'aniré "visitant".. ;-) Salut i cames.. !!!

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Mersi crack:)
Ens veiem el dia 19 no;);)

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS