diumenge, 1 de desembre del 2013

OBRINT UNA PORTA NOVA.......

Avui a Bellmunt, Genial............................restant dies amb aquesta imatge...


Encetem l'últim mes de l'any, amb un contrast molt accentuat entre el dissabte , amb molt fred i nuvol,  i el diumenge, amb un sol radiant i temperatures que ja firmaria ara mateix per tot l'hivern.....Potser el temps s'ha posat d'acord amb algu altre, perque el mateix contrast que he experimetat aquests dos dies, l'he viscut en el tema personal.
Encara no es moment d'avançar-me en aconteixaments, però si puc dir, que es ferma la meva desvinculació total, i per molt que em quedessin al cap mil coses pendents de fer i molta il-lisió com sempre , de iBT.  Els motius no cal ja, explicar-los , millor mirar endavant, i deixar el passat tranquil!
Panete, Isma, Ramon, Chary
EL contrast del que volia fer servir el temps com a excusa però, es que de vegades, l'esforç, les ganes, i la ilusió que poses a les coses, per una afició sense remei, tenen  recompensa, i aquesta va arribar en forma d'una conversa en principi sense cap finalitat, i que va acabar proposant-me i donat-me la oportunitat, de continuar exterioritzant i fent, tot alló que m'agrada,  que no es res mes que formar part d'un grup de persones ( Equip en diem  en l'argot modern ) que tenen ganes de fer creixer aquest esport i motivar a aquells, que alguna vegada s'han proposat algun repte a sobre d'una bici. Evidentment neixarà com un embrió, molt molt petit, però m'agradaria , o em sentiria especialment feliç, veure com creix, i com alló que un dia em va servir per passar pagina a una etapa genial, passa a ser un present espectacular.  Quan sigui tot ferm, aqui ho veureu reflectit, però em venia de gust avançar aquesta petita noticia, i poder dir que encara que amb molta nostàligia, toca passar pàgina.
Això si, tot i l'estress de la setmana, el dissabte no vaig perdonar-me sortir a fer BTT tot i el fred bestial que feia.. En Charly, isma, Ramon i Panete, feian volta per Sau...i tot i que em va fer moooooolta mandra posar-m'hi, de fet vam sortir a -3 sota zero, el resultat va ser dels que van quedant a la memoria....60 kms, paradeta amb esmorzar a Vilanova de Sau, i tornada per senders que feia temps que no explorava, que a mi i a la resta, durant una estona ens van fer oblidar el fred.....


Pantà de Sau



La zona de Sau, Fussimanya, etç, te un entramat de camins força extens, vaja, que aquell que tingui dubtes de cap on tirar, un GPS i el Wikilock, poden ser una eina interessantissima per perdre's hores i hores:) i si a sobre, tens temps de parar-te i obervar les vistes que es tenen del Pantà Sau, quan esta ple, la combinacó ja pot ser explosiva.










Aqui queda clar que avui diumenge,  feia un deia espectacular
Els mesos de baixada son molt molt recomanables, està clar, però, encara que en veu baixeta, haig de dir que trobo a faltar els entrenos durs, els de patir, els que et donen la millora.....En dies, vindrà el paron total o casi....i aquest l'haig d'aconseguir fer si o si......:) espero temperatures de 15 sota zero....crec que serà la millor manera de tenir clar, que la millor opció es deixar la bici aparcada...De moment avui, una volteta ha caigut, i de rebot, un Bellmunt, que quan el fas de relax, l¡assaboreixes de maera diferent,  i es posa be! Sort d'anar amb companyia, ajuda a no esvarar-se!

Coca d'anis de Vic, APA!

Acabo la setmana amb una sessió de dieta de les bones, i es que fa uns dies, que tinc un problema amb els dolços, serà questó d'anar-ho controlant, no es vagi a tornar un costum massa tradicional!
I per cert, no cregueu que el tema material el tinc oblidat, de fet, el nou projecte, potser comporta un canvi interessant amb la la 29........
Bona setmana!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Trist!!

Anònim ha dit...

Anims i sempre endavant, tot anira be i no perdis la ilusio per res

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS