diumenge, 22 de desembre del 2013

2013 TOCA A FI, mirem al 2014?????? SI!!!!!!



Estem tancant un 2013 que ha estat espectacular, però toca anar pensant amb l'any vinent...que molts de vosaltres, segur que ja ho esteu fent:)
Una de les coses, mes importants d'aquesta part final de l'any, ha estat el canvi d'aires definitiu al que havia fet fins ara. Es cert que no es fàcil deixar un projecte enrrera, ( IBT ), per el que havia lluitat fins ara, i menys encara, haver de deixar donar el suport, encara que nomès fos amb una xerrada de 5 minuts, amb els que vau confiar i creure amb aquesta idea desde gairabè el principi, però de vegades, hi han situacions insalvables, i ara, era el millor moment per canviar el Xip.
Una proposta d'en Marci de Fanatik, fa unes setmanes, i les posteriors converses desprès, m'han fet creixer una il-lusió nova de cara al futur. Hem estat un mes i mig, en Marci, Jordi Alberch, Enric Salvans, l'Angie i jo mateix, batallant perque a partir del dia 1 de Gener del 2014, a la Federació Catalana de Ciclisme, hi hagi un club nou, i aquest, serà CLUB FANATIK VIC, de ciclisme clar.
La idea, desde el principi, no va ser fer un equip nou, això  millor ho deixem per als professionals no? sinó, i partint desde zero, formar o crear un grup de gent que sentim aquest esport, amb l'idea de que a mesura que passin els mesos, es pugui fer una bona pinya. Evidentment estarà obert a tots els nivells, perque encara que tots tenim els nostres propis entrenos, la nostra propia manera de sortir, i els nostres horaris,  un o dos cops al mes, voldrem fer sortides conjuntes, per veuren`s els uns als altres, intercanviar opinions, propostes......
A Fanatik ens uns dies, i al Facebook de Fanatik Bike, ( FACEBOOK FANATiK BiKE ), hi trobareu  la informació de cara a poder ser un mes dins aquest colectiiu.  Hem estat forces dies polint els detalls per tal de poder oferir algo diferent, allà on tot esta casi inventat ja......i en termes generals, crec i creiem que les propostes seràn bones, avantages segur, fins hi tot, hi hauràn  plantejades com a assitència conjunta, per fer pinya, 3 curses amb cert renom,  a les que hi assitirem plegats......
Tot això, evidentment inclourà CARRETERA i BTT, i a la que hi hagin uns bon grupets fets, es programaràn sortides d'entreno conjunts, depenent del que busqui cadascú, però a mes, intatare que un parell de cops al mes, es fagi una sortida tots plegats...
Tambè, i important, en els propers dies, veureu el disseny que portarem els que formem part de FANATiK,  un mes i mig batallant amb opcions, i polint detalls, han deixat un disseny que crec que agradarà, agressiu, com a mi m'agrada, i amb un simbol d'identitat...

Vaja, que els que us motivin les noves propostes, teniu una opció interessant..........diria...esteu-ne al cas......però aixó sona a obligació, i no!!!! però si que sapigueu, que al 2014, veureu per les carreteres i la muntanya uns colors nous:):)

Nota important....i es que tot i el pilot de feina que suposa fer creixer algo aixi. encara ha donat temps de pedalar una estona. Avui 101 kms, amb en Guillem, en Gerard Capa, i la Gemma Cabannas.....que tot i el fred de primera hora, ha acabat fent un bon sol.....i ahir, 80 kms tot sol, sortint a les 12 del migdia, que per cert, es va posar de conya.
Aviat toca posar-se serio en l'aspecte esportiu, però crec que acbare de disfrutar les hores sense planing pre-establert, tant com pugui! o sigui fins el 31 de gener....a partir de llabors, ON al 2014!

Dic adeu fins la setmana vienent, on acabarè d'explicar detalls de Fanatik Bike, deixantvos la imatge de la nova Saturday's Torelló, que amb en Xevi Lopez al capdavant,  ens proposarà per la nova temporada, moltes i molt bones propostes per entrenara, i sobretot, per fer-ho amb bona companyia....Bona setmana!!!!

PD, si, de la Nova 29 m'enrecordo, i tant que m'enrecordo, està a mig muntar i pinta, molt molt molt maca....parlem la setmana que ve de com queda? Si!!!!

http://lasatur.es.tl


MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS