dilluns, 4 de novembre del 2013

ESTIRANT L'ANY...



Charlie, Pingui, Isma, Albert i Marc

( PERDONEU LES FALTES, tot corregit ja, però tenia activat l'autocorrector que no faig servir mai, 
I al estar configurat per castella, m'havia fet un xafastre amb el text! )


Sembla que el bon temps i les bones temperatures, un any mes, ens deixen pedalar sensé fred fins ben entrat el Novembre, i tot i que el ritme ha baixat, desde fa ja un mes,  costa molt no aprofitar aquesta bonança sabent el que ens espera en molt pocs dies.

Isma...
A part de ser un cap de setmana llarg, tenia l'excusa d'estrenar la bici amb tot el muntatge nou, i amb lo maniatic que soc, que m'agrada poder assaborir cada moment, tenia clar que amb mal temps i fred no hi sortiria, però ha estat al reves, i dels tres dies del cap de setmana, dos han estat amb bici de carretera.....i un, com no amb BTT, amb paradeta a Cantonigròs a ritme tranquilet, i descobrint com va essent habitual aquest final d'any, tambè, algun cami nou....l'isma, Charlie, Pingui, Marc, Albert, Ernest i en Grau, van ser companys de volta. No es normal que coincidim, però quan ho fem, t'adones que s'hauria de fer molts mes dies aixi.....
Albert Crosas
Porto un mes, que darrera de no tenir bici de carretera, he agafat un nou aire amb la BTT, de fet, em miro les hores de bici de muntanya que porto amb l'ultim mes, i les comparo amb l'any passat, i ben be les doblo! a mes, aquest any, i canviant de la rutina que fa 3 anys que seguia, he decidit no tancar-me al gymnàs fins ben entrat el Desembre o fins i tot el Gener:, i fer sortides nocturnes amb BTT, poques, però fer-ne algunes entre setmana si....No se que surtirà del 2014, com estarà el cap per tornar a patir una temporada mes, però ara mateix, ganes no en falten....però pensar amb les hores de Bici Indoor ja m'atavala.......

Charlie

Marc Corral
Ahir Diumenge, per tancar el cap de setmana, amb en Guillem, ens animavem a fer la volta de Collsupina, Moià, i l'Estany. A mig pujar Collsuspina en Guilli, però, no ho va veure massa clar i va decidir retallar: Jo havia quedat que si m'animava m'acostaria a veure en Roger i la gent de la UCA, que esmozaven a l'Estany, i evidentment vaig seguir Collsuspina amunt..........a veure si els trobava, que al final va ser que no, això si, vaig tenir la sorpresa de trobar l'Alex Molina i Isaac a l'Estany, i a ells si que no esperava trobar-los!!!
De la bici n'he parlat poc, però es que va tan i tan be, m'hi noto tan integrat, que sembla que si li tiro mes flors,algun pensarà que treballo per Scott:):):):) i no es el cas! Però si, realment tenir i sobretot disfrutar d'un muntage com aquest, es un luxe, i quan n'ets conscient, ho gaudeixes el doble. El Di2 es finura pura, i la sensació de la bici de carretera, que feia mooolts dies que no tastava, es espectacular.....super  energica, rigida, i amb molt mes potencial del que la fa anar...una de les coses que mes m'ha agradat, ha set el medidor de potència nou, el Power2max ja era una eina molt bona, però la manera de marcar la potència del Rotor, i les equivalencies de cada cama a l'hora de fer força, encara que no et fagin pedalar mes, com sempre dic, si t'ensenyen a treure el 100% de la força que ets capaç de donar....es com si sabent llegir-ho, el potenciomentre, t'ensenyi a pedalar..... estic segur que amb uns anys, això que ara a molts els hi sona a Xino, s'enrecordaràm del que vaig comentant aqui;)


M'agrada la vista.......



Vaja, que ens endisem a l'hivern, i hivernare tant com pugui, però mentre el termometre no baixi de 5 graus......segur que aprofito les hores.....Sense anar mes lluny, aquest diumenge estarè corrent la ultima prova del 2013 a la que assiteixo, la Volcanolimits, ni idea de com l'agafarè, ara mateix no tinc gaires ganes de treure el cor per la boca, que això ja ho vaig fer fa una setmana a l'OpenMuntbike's, encara que un cop allà.....si les cames van.........gas!



Tanco per aquesta setmana,que la que entra serà llarga:) ..Ahh no m'en vull oblidar.....els que seguiu una mica aquest blog,  sabeu que hi va haber una discusió/baralla/malentés amb un petit sector del Grup, diguem que el grup mare de Ibt...sempre he pensat que el primer son les valors personals, i que aquests no es poden perdre. Ve al cas, perque m'he negat a seguir com a punta de llança visible, si había de ser al costat de les persones, que el valors de l'amistat els hi donen importància nula, evidentment, aquests valors, es demostren quan sorgeix un malentès, o problema, i en aquest cas, em va quedar clar que aquest valors, molts no els tenen. No cal explair-se massa, però si explicar, que tot el que es Independent, ho assumeixen per decisó d'ells mateixos i sense que hi hagi intervingut jo per res, aquest sector de gent. Imagino que donaràn les explicacions que creguin corresponents,  espero que totes, No hi tinc res en contra, però evidentment, i sabent el que es crear un grup amb aquest renom durant 4 anys, fent-lo neixer, fent-lo creixer, intentant fer fàcil a les persones, formar part d'aquest Grup, i en definitiva, fer pinya per una il-lisió compartida, l'actitud de pendre les decicions bi-lateralment d'aquest sector de persones, m'ha acabat de decepcionar. Les persones que han confiat en la meva persona, durant tot aquest temps, nomes els hi puc dir, en quan a iBT, que jo no els puc donar resposta al que decideixin els que volen assumir la direcció, el que si els puc dir, es que en la meva persona, tindràn respostes al que jo sapiga i tingui previst fer, això si.... de la resta, poc, nomès esperar que el tracte als que necessiteu algo de iBT com a grup, us el donin com sempre s'havia intentat fer per la meva part......i tambe afegir, que Independent, amb la gent que el farà anar ara, agafarà una bona empenta segur, i cal recolzar-ho!
Molt mes a afegir, però no necessàri  segurament,
Bona Setmana a Tots, i ens veiem a la Volcanolimits els que hi estigueu!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Q vagi mb i tots sabem q ho donaras tot com sempre.

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS