diumenge, 17 de novembre del 2013

A CARREGAR BATERIES

Aixi es veu la Plana de Vic, desde Bellmunt

Deu n'hi do la setmaneta, sobretot com esta acabant, no recordo el cap de setmana de tot el 2013, en que tan sols hagi fet 1:30 de bici, i encara...uf!!! el subconscient sap que parar, baixar el ritme, i deixar al cos reposar, es bo, però el cervell, te el xip  que li hem ensenyat, vaja, que si parem, no anem be.
Mavic Zxellium ultimate 2014
La setmana, en quan a eficiencia, es pot explicar ràpidament. Un Bellmunt Nocturn a bon ritmet, del que em fa suar, i  una volta tambè nocturna, per la plana, el dimarts i dimecres, i una volta amb carretera el dissabte de nomès una hora i poquet.....això si, per no entrar massa en el declivi de forma, i encara que al-lucinant amb mi mateix, un parell de dies anant a correr, encara que molt molt molt suau...no em ve gens de gust tancar-me al gymàs encara, ja hi haurà temps, i per llavors valdrà mes tenir el cap clar, ja que com vaig explicar fa uns dies, tinc ganes de canviar plantajaments a l'hora d'encara la temporada, que crec que es bo buscar nous objectius en quan a preparació, per no perdre la xispa d'il-lusió que fa que agafar una forma bona, ompli tant...
El que passa amb tots aquests dies mes plens d'hores d'oci, es que tenim mes temps per rumiar, i com que per sort o por desgràcia, l'època en la que vivim, ens entren  per els ulls mil coses i propostes que fan rumiar, a alguna temptació ja he caigut......de moment. Per l'any vinent ja tinc triades sabates de carretera, un pèl cridaneres, però amb l'experiéncia de dos anys amb Mavic, tenia clar que si renovava, seria amb la mateixa marca, i al final, apa, un altre gasto al sac. No conec massa be altres esports, però amb aquest, els que ens agraden les novetats, hi tenim un fort problema, encara que reconeixeu-ho.......acabem venint tots a les novetats :):):):), que si 29's no, ......dos anys i tots amb 29.....que si Di2 no cal.......mica en mica ja sigui, i ja sigui amb Ultegra o Dura-Ace, tots amb Di2 o EPS...i com això un bon grapat de coses.
Podria dir que la ieda de com serà en quan a equipament l'any vienent esta força encarrilat, falta decidir, o mes ben dit, polir els esborranys que porto un dies preparant, que encara que al marge del que havia estat fins ara, la filosofia del que he sentit desde que pedalo, cal conservar-la, es mes, tot i donar-hi voltes, la conclusió la tinc clara,  i es mirar el 2014 amb ganes, que una pila de petits detalls, fan que any rere any, la motivació segueixi intacte....i que duri!!
Per cert, dins el cercle o aspiral de carreres/marxes/esdeveniments, en el que ens hem anat endinsant, ja començen a arribar pre-inscripcions per la temporada vienent, ufffff, estress al màxim! QH, Monegros.........i unes quantes mes, que personalment em motiven, de fet, no necessito fer coses massa especials per sentir que faig el que m'agrada, hi han maneres i maneres de assaborir aquest esport, uns repetint molts anys les mateixes carreres, i altres buscant alternatives noves,  ambdues vàlides;).
Tanqco setmana amb un dia plujòs, i demà a encetar-ne una altre......en la que em posare en serio amb aquests esborranys que tinc entre mans:) força guapos per cert.......encara que molt objectiu, que potser ho son per mi i no per un altre! BONA SETMANA!

3 comentaris:

cajuanuix ha dit...


"oju" amb aquestes sortides a trotar...que enganxen!!!;)

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Doncs si k engaxa siiiiii

Anònim ha dit...

Pues vegila, q les lesions son perilloses...

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS