dissabte, 23 de novembre del 2013

El 2014 escalfa motors...

Estem acabant d'estirar el que queda d'any, per cert, amb les primeres gelades ficant-se dins els ossos, però començen ha arribar propostes molt temtadores de cara al 2014.....ve de gust exterioritzar el que pel cap ja va trontollant, i es que aquests dies, m'arribava el calendari de Traks Tour Races. Es un triptic atrevit, però que examinant dates, te una pinta impressionant....potser la preparació haurà de tenir un punt diferenciador amb el que seria si nompes s'encares a fer carretera, però aquestes carreres UltraMaratpon, tenen un punt de duresa, que sabent-les assaborir, enganxen...estic segur que mes d'un s'ho plantejarà, i es que te bona pinta!



EL dificil serà compaginar tot el que hi ha entre mans, perque a mes, m'han plantejat a colaborar a doramr part del grup que aquest any s'encarregarà d'organitzar la BiciTrail-Ter, a mitjans de Juny.....potser faltaràn hores per tot, però si han ganes, el temps surt d'on sigui no? 
HT 29 S-WORKS---BMC 29 TE03
En fi, avui es dissabte, ha tocat sortideta molt de relax, amb companyia d'algu que mica mica s'endinsarà dins aquest esport que tant enganxa, segur, i demà diumenge, sortida amb els Mi-nardi Team, que no entenc perque, però vegada que quedem, vegada que plou, i la setmana passada no en va ser exepció.....a veure demà.........si passem un bon mati de BTT, encara que...confesso que em moro de ganes de començar a entrenar seriosament de cara a objectius 2014.....i fer llargues voltes amb carretera.
Ah! i com fa algun any ja, intentare participar a la Masterclass Benèfica que es fa a Manlleu per la Marató de TV3, que em va de gust!


3 comentaris:

Unknown ha dit...

Ooooh
La tracks seà el mateix dia que Puertos de Ribagorza

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Si???????????????? uffffff

Anònim ha dit...

Jo mai i penso em la masterclass de Manlleu i el mateix dia fan la pedalada per la Marató de les Cases Noves de Roda. Un altre any serà...

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS