dimarts, 22 d’octubre del 2013

ASSABORiNT ELS BONS MOMENTS BTT MANLLEU!

El millor del cap de setmana, poder viure la BTT de Manlleu aixi...

Avui estic content, solo mirar les coses per la part positiva sempre, però quan a mes, hi ha moments del dia o la setmana, que et donen bones noticies, la posivitat es desborda....i els que em coneixeu, sabeu que quan hi han innovacions pel mig, hi solo ' perdre el cul ', però es que avui, m'han passat les primeres imatges del que serà la nova Foil 2014, i la veritat, m'han deixat amb la boca oberta.....la imatge que porto setmanes imaginant, en quan a disseny de pintura, l'he vist per primer cop plasmada en realitat....i.......quines ganes de agafar-la i muntar ja! de totes maneres, i com passa sovint......poc  a poc....que en dues o tres setmanes, la cosa serà una realitat ja.....
El Cabrerès per la vessant de Sau....
L'altre part que m'ha creat molt benestar, ha set el cap de setmana tan intens de BTT que he viscut, sense estres, disfrutant ( com casi sempre de fet ), però assaborint cada quilòmetre que he fet, sobretot diumenge, a la BTT Manlleu, podent pedalar amb un grup espectacular de gent, companys, de iBT, que tot i els moments extranys que estem vivint la part mes interna del grup, en general s'intenta agafar les coses amb bon humor, i sort, de fet, iBT som com he dit sempre, les persones a davant de tot, i el contacte, l'intercanvi d'anécdotes.....o qualsevol tonteria, son suficients com per adonar-me que el que s'ha fet fins ara, i els que hem lluitat per això fins ara, ha valgut la pena......

Jordi Esteller

Dissabte,  tot i tenir ganes de fer carretera, si si
, feia molt bon temps i venien ganes, però el fet de no tenir-la m'obligava a fer BTT, que un cop passat el mati, millor dit, nomès  10 quilòmetres, m'adonava que havia encertat....tenia ganes de canya, ja desde mitja setmana, o sigui, millor anar sol....però a última hora de divendres, un wassap d'en Jordi Esteller, que em diu..." fas BTT demà?" i jo.....si! coneixent-lo, se segur que el xip que tenia pensat per el mati, seria ideal, i no es que tingui masses ganes de correr ara ja, mes aviat al contrari, però de tant en tant, el xip que portem dins, surt!
El recorregut va ser un que feia temps que no explorava, cap al pantà de Sau, passant per els genials corriols de Vilanova de Sau, i un cop a sota S au, o mig Susqueda, remuntar fins a Sant Joan de Fabregues, per una pista que encara que no massa dereta, si era força exigent per la llargada, que de fet, fins a Rupit, es fa amb continu ascens. A Rupit, i amb 60 quilòmetres a les cames, la parada al forn, amb el Cafe amb llet i el tall de Coca no podien faltar...i es que....es posa genial!
Desprès ja, i amb lo mes gròs fet, remuntavem 5 quilòmetres per carretera, fins a Coll del Bac, on ja buscavem el cami Ral per tornar cap a la Vall del Ges tot de baixada, i sumant al final, 81 quilòmetres amb +1700 de pujada....es o no es un bon mati de BTT????

Lo millor del cap de setmana però, va ser assitir a la BTT de Manlleu per......5à vegada???? mes o menys si;) Amb en Sergi i l'ivan sortiem desde Torellò, i amb 15 minuts i ens plantavem a Manlleu, i allà m'adonava del que inconscientment, i tot i l'ambient fred d'entrada, amb els anys s'ha creat, i la veritat, enorgulleix.....molts, molts iBT`s.......Xevi's , issac, Javi, Charlie, Pingui, Comellas,  Sergi's, ivan, Toni, Quim, Vili, Dani, i evidentment, Arnau  i Eloi amb la Judith i la Fatima.
El recorregut era una icògnita, i de sortida ens ho vam agafar amb molta calma, moooolta, quin millor dia per fer-ho no? Aixo si, va arribar un punt, que amb en Pingui, que ja vam fer la BTT de Rupit plegats, que vam dir.....eo, hem de fer la llarga no? doncs poder que ens fiquem una mica serios, que sino a les 4 de la tarda encara estem pedalant!



Va ser posar-nos a la idea, i començar a assaborir l'espectacular track que la gent de Manlleu ens havien preparat, no sobrava res, ni faltava res...ni un corriol, tant de pujada com de baixada, fins hi tot les pedres semblaven ben posades diumenge! A mes tot i potser anar una mica a l'idea, hi van haver mil moments per parlar amb companys que en un moment o altre coincidiem,  Jordi Checa, en Capa, la Gemma, l'Enric de Fanàtik, Andreu...i m'en descuido! Ah!! una ll'astima no veure en tota la pedalada, la meva germana ........debutava amb una pedalada "llarga" per el temps que porta fent BTT, i m'hagues agradat veure-la mes estona!!!


L'esmorzar a sota Cabrera va arribar al punt just. parada d'una bona estona...que be es posen els dies que el xip no es correr durant tot el recorregut;)....això si, a la que ens hi vam tornar a posar....Gas!
A partir d'aqui venia lo millor de tot el recorregut, camins inèdits per mi, però que els tenim a atocar de casa! com pot ser que no els coneixem, i a mes, inacabables....per descomptat que el track esta ben guardat, i per anar be, tocarà repetir aviat, que fer memòria de camins aixi, no sobra mai



S'ha de felicitar a la organizació...Han complicat lo just per fer-nos agradar per allà on passavem, els avituallament estaven super ben repartits, la opció de recorreguts era ideal, i a sobre, el dia va acompanyar....val la pena recolzar esdeveniments aixi, assistint-hi, perque organitzar, i que agradia  a la majoria, no es cosa fàcil, us ho asseguro!

Resumint, i com el títol diu, un cap de setmana ben assaborit, que fa que costi una mica mes, desconectar de veritat de la bici, encara que siguin pocs dies;)
De fet, els dos Jordi's, del Maresme, que per cert, diumenge van correr a les 3 hores de Resitència d'Arenys de Munt, m'han convençt per fer el diumenge proper, l'Open Muntbikes a Arenys tambè, 45 kms de canya, i d'anar amb les pulsacions a tope, on evidentment, ja es veurà on estic de nivell....baix segur! però que aniràn be, per anar apagant la metxa de canya del 2013......encara quedarà algun encenall per cremar, però a Arenys, serà dels ultims segur!
Apa, per avui n'hi ha prou.......que deu n'hi do les parrafades! per cert, abans de tancar el dia, tornare a donar una ullada a les primeres imatges reals que tinc del Scott Foil 2014.....impressionant:)
BONA SETMANA A TOTS!




3 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui se't felicita la veritat, m'ha encantat l'entrada el blog, veig que per fi entres em rao. M'enanta. Ànims que us ho passeu teta tots junts. Vinga records.

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

NO es tracta d'entrar amb Rao o no:):):):):)): es tracta de que va ser un bon dia de pedalada i que omple força veure que la tasca que fa temps que porto fent, en dies aixi, recompensa.....la llàstima es no tenir clar que passarà:) perque les persones de vegades, ens cansem de tirar del carro, o millor dit, ens fan cansar....encara que lo important, es que dies aixi, existeixin;)

Anònim ha dit...

Pero que existeixin dies així, es divertit i mola moltissim i si la gent pot ser cansina, pero a vegades no es fa em mala intenció, i la resta ja s'anirà veient. La vida són 4 dies a disfrutar-la de la millor manera que es pugui.

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS