diumenge, 27 d’octubre del 2013

QUE NO ARRIBI L'HiVERN!!! i....6è a L'OPEN MUNTBIKE'S!!!

A sota St.Marti Xic

Si, ja se que molts us agrada el fred, el matins engebrats, la boira de la plana de Vic, vista desde les alçades......però tambè n'hi ha, que ens agrada el que estem deixant enrrera, vaja, el bon temps! Puc dir que l'he aprofitat fins a l'últim suspir, però trobarè a faltar la poca roba, malles curtes, mallots curts, pell morena.......i sobretot bones temperatures.
Entra nostàlgia perque tant entre setmana, com aquest últim cap de setmana d'Octubre,  he pogut disrutar molt de l'entorn de muntaya del Lluçanes mes proper, i això amb el canvi d'hora s'acaba. Els tres dies d'entre setmana que he sortit, he anat sense miraments a exprimir-me, em venia de gust apretar-me, i es que aquesta época, crec que s'ha de fer el que et demana el cos, si disfrutes sortint sense estres, be, si disfrutes exprimin-te, be, però sobretot, jo aconsellaria fer-ho aixi, Mode no estres.
Els Munts
Estic fent mes BTT que amb tot l'any, i la veritat, sembla que he recuperat una mica de tècnica i tot, una mica nomès jeje, els que amb aquest aspecte estem limitats, ja podem anar fent.
Dimecres direcció Sant marti Xic, fent les pujades a tope....que per cert, això de portar 3 setmanes sense potènciometre, em te una mica perdut, se que pujo amb tot, però ni idea de fins a quin punt ràpid o no...deu n'hi do com estic totalment enganxat als numeros....si estar-hi enganxat, millores l'estat fisic ja seria, la osti..a!..........................Per cert, aquesta setmana arribava el Potenciometre definitiu de Rotor a Fanatik, que han aconsequit que una unitat amb l'última actualització de Software, amb un temps record! Gràcies!

Albert Crosas

Dijous, amb l'Albert, feiem uns Munts a Gas, i tornavem per el Gorg Negre,,, direcció St.Hipòlit....baixant per algun corriol que feia temps que no explorava, i ummm, divertidissim. Els que teniu Garmin Connect, podeu descarregar sempre que volgeu algun recorregut dels que comento, no gaire espectaculars normalement, però dels darrers dies,  s'en pot extreure algo de bo:)
Que no falti!
Evidentment, per aprofitar al màxim el mini estiuet, el dissabte, i guardant una mica de forces per fer l'Open MuntBikes de diuemnge, buscava una volta suau, però intentant buscar una mica de coca....si la setmana passada va tocar Rupit, aquesta tocava Perafita...i amb una companyia  genial, feiem una volta fins a trobar la coca i el cafetó que tan be es posen.....Tambè es veritat, que trobava a faltar l'esmorzaret amb en Charlie, Pingui, Albert...etc.....però el mes entrant, crec que en cauràn molts, tant de dissabtes com d'algun diumenge amb el Team Mi-nardi-bt;) ( si si, ja se que el nom es curiòs ) per te sentit;) jeje

Vistes.....de La Plana de Vic, Sud
I com no, per acabar la setmana, i gràcies als dos Jordi's, m'animava a fer l'Open Muntbike's a Arenys de Munt, 45 kms i 1300 de desnivell positiu. A aquesta época el mes aconsellable sempre, es fer allò que ve de gust, i perque no, algún que un altre "fogonasso" d'aquests curts, sempre es posen be.....sobretot al acabar, perque quan hi ets al mig...........penses el de moltes vegades....amb lo be que estaria al llit jo ara!
Amb en Jordi.A. i l'Andreu illamola
El temps ha acompanyat, impresionant correr totalment de curt, sense ni termica!!! a finals d'occtubre, valia la pena aprofitar-ho no?
Al recollir dosrsals, coneguts que feia temps que no veia, Jaume Ribosa, David Pruna, Noe...i la sorpresa de l'Andreu illamola, no l'esperava pas allà baix! i Com no, en Jordi Alberch i en Jordi Sanchez, tembè els trobava ràpid.
Jaume Ribosa, Jo, Jordi.A., David Pruna, Jordi.S.
Poc a dir però, la sortida a les 9 en punt, amb recorregut totalment sorpresa per mi, sabia que hi havia una pujada constant i llarga sobre la meitat del recorregut, i de la resta, esperava que trencacames, com ha set. Ha tocat patir durant la primera hora, de fet, les pulsacions cada cop que les mirava, estaven per sobre el 90%, intensitat a tope! però el recurregut era del meu agrat....corriols de pujada no tècnics, i de baixada rapidissims, barrejats amb algun tram de pista tambè molt ràpid.
Rodava sobre la posició 15, cuan un arbust m'ha donat un cop al manillar que no esperava i.......caiguda a velocitat molt alta, vaja, sortida per les orelles amb resultas fisics nuls, però el manillar de la bici ben doblat. Em pujava la mosca al nas pensant quin dia podria tenir una cursa sense incidéncies, però al cap de res, 20 segons m'he dit que que carai, gas,  adreço manillar...i a recuperar.!!!!De resquitllada pensava si els dos Jordi's vindrien gaire darrera...però ni idea. Al final no hem anat gens malament cap dels 3.
Això pinta be!
De la meitat de la carrera i fins al final, pensava que amb un sol Gel en tindria prou, i al arribar al segon i últim avituallament, he omplert el bidó fins a la meitat, sisi, la meitat, just per poder veure per el Gel, i fer un parell de glops mes, la resta seria pes innecessàri! jeje....Evidentment n'he tingut prou, i fins i tot diria, que quan mes llarg haguès set el recorregut, millor hauria anat, però desprès d'un corriol espectacular de baixada, he arribat a la riera d'Arenys que indicava el final, km 45! per cert, a aquesta última part, he pogut atrapar en Tony Perez, que feia temps que no veia, i  tambè algun altre company de batalletes, que em fa veure que uns mes i altres menys, però la gent en general, està aprofitatant fins al final, la temporada, i a sobre, acabant en general, amb molt bona forma. Però al que anava, i es que amb 2:20 minuts, acabava els casi 45 kms i +1300, a una velocitat mitja de casi 20 km/h, s'ha volat si, i es que la sensació de velocitat i d'anar per feina , ha set espectacular tota l'hora. Dies així, t'adones que entrenant, i encara que algun et prengui per boig de tant en tant, t'has de marcar trams 'd'estres', com si estiguesssis al mig d'una carrera, mes que res per lo ràpid que passen les coses quan es corre de veritat,  que si no ho entrenes de tant en tant, quan t'hi trobes, pot ser que la feina s'amuntegui:) al final i a falta de classificacions, 6è classificat absolut, amb 2:20 min, bon resultat, i que em deixa acabar l'any a mig bon gust, ja que la Tondo per culpa de la caiguda que em va anular totalment, i la Montseny 360 per culap del graciós que ens va treure tot el marcatge, van acabar essent una desil-lusió tot i saber que tenia la forma per fer-ho be....Ah!! en Jordi Alberch 36è classificat, i en Jordi Sanchez 59è, del total d'uns 400 participants. No em vull descudiar de comentar que el marcatge, el recorregut, i la organització, han estat genials, i el dia, per finals d'octubre, sense comentaris, espectacular!
Aquesta setmana ja, amb canvi d'hora, el canvi d'habits serà total......a veure com surt, però menys hores de bici segur....i encara haig de fer la Volcanolímits el dia 10 de Novembre!!!!! aiaiai, sigui com sigui, com a minim aquesta setmana, algunes hores les tindre força ocupades, perque.....ja tinc la base per fer el muntatge que tan estava esperant!! Projecte Foil 2014!!! aqui en teniu una primera imatge, de com ha quedat, però desde avui, que l'he pogut veure en directe, ja m'ha quedat clar que el muntage final, i com a minim a nivell personal, m'encantarà.....a finals de setmana hi haurà resultat..SEGUR! 
Us ho explico!! Bona setmana!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS