dilluns, 23 de setembre del 2013

UNA SETMANA, ES MASSA POC!

Si........es que el mes segur sol ser que allò que ja imagines, acabi passant, i la caiguda de dilluns, em va fer pensar que encara tenia 5 dies per recuperar per la Tondo, perque la tenia marcada com a exigent, i bon lloc per anar a buscar limits. Dimecres  però, ja notava sensacions moooolt negatives a la sortida de rodatge que vaig fer,,,,,dijous hi tornava, igual de suau, pero intentat donarli al cos algun estimul d'intensitat, estimuls que em deixaven clarissim que tenia el cos en mode "Defensa" o algo similiar......no se com definir-ho perque mai m'hi habia trobat, pero notava una falta bestial de força, respecte a nomes 3 dies abans, i això era tan dijous com dimecres. 
Vaig presentar-me a la sortida de la Tondo, ( espectacular per cert ) , pensat que home....havia reposat del tot divendres, i que ja feia 5 dies de la caiguda......que com seria, que les coses no anessin millor no? 
Els moments previs a la sortida, vaig estar amb la inmillorable companyia d'en Jordi Sanchez...... però de seguida que es va sortir, gas i cap endavant, que la veritat es que va costar força.....arribar a davant. 
Sabia que la primera part era assequible, però que es formaria algun grupet, que tensaria fort la corda arribant a Santa Pau, i si, aixi va ser. Allà, i per si no ho sabia ja, em va quedar clar que no, que el cos no era el de feia 1 setmana. Els watts de potència que sortien, associats a les pulsacions, eren de riure..... Si, de riure....voltant els 80/90watts menys de mitja en pujada, i patint com mai.....solució? Doncs que tot i costar-me moltissim assumir-ho, perque les cames hi eren, havia de desconectar del ritme de davant al arribar a Capsacosta, i fent a partir d'alla, i fins a Vallter, una cursa o cilclo ( com se li vulgui dir ) al meu aire, i contra mi mateix. L'aproximació a Setcases va ser acceptable, sense patir però notant la falta de força, i la pujada final a Vallter ( els que el coneixeu ja sabeu que deu n'hi do ), a ritme molt suau, que tot i això, en moments m'acabava les forces alguna rampa, encara que el mes trist, era veure que estava pujant per sota de 200watts de mitja, quan feia tres setmanes haviem pujat en 45 min i voltant els 275watts....aqui es quan un s'adona de dues coses, força importants....quan el cos te mal.....es nota, i molt! ( bona experiencia la meva ) , i segon, el potènciometre es una eina infalible, les pulsacions que vagin on vulguin, que el que marca la pantalleta dels watts, NO ENGANYA!
El millor de tot el dia però, el relax al acabar, i mes amb el bon temps que feia.....la Tondo porta 3 edicions ja,,,,,, i a les 3 hi he estat...per poc que pugui, desitjo estar a la quarta! Ahhh, el temps final a la 100%Tondo, 4:10min, ni se posició final ni la vull saber😁😁😁😁😁 perque havia d'haver set molt menys...si ,exigent si, però es que aquest dia tocava:(

L'altre punt del cap de setmana era Sta.Eulalia de Riuprimer, PEDALA PEDALA, BTT. Intenció, fer-la amb molt de relax, amb entrepà de botifarra inclòs. I aixi va ser, 50 kms amb companyia exel.lent de l'Isma, Guillem i Charlie, i coincidint tambe amb l'Isaac i i l'Aleix. Recorregut inèdit, divertit i ben marcat,  que acompanya de bon dia altre cop, ens va fer disfrutar......la unica pega, que tot i anar lents, molt lents, el dolor i mal estar era mes acentuat a la 100%Tondo.... Cosa que ha fet decidir-me que aquesta setmana , i sigui el que sigui, intensitat zero.....avui 2 hores en Z1/2, o sigui, recuperant, i demà repòs, que de pas sigui dit, aprofito per muntar un nou juguet, que un pel a l'avançada, perque el projecte bici de carretera el guardo per el Novembre però que les ciecumstàncies han fet que toqui muntar-lo,
encara que d'Aqui 15 dies torni tocar a desmuntar per fer el pintat Project 2014......ah....el Juguet? Bieles Power-Rotor 3D+ amb Potenciometre integrat....de les quals, en fare una bona crònica quan estiguin provades a fons.
Sense res mes a dir.....per ara....que tingueu bona setmana, i sobretot, vigileu amb les caigudes!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS