dimecres, 18 de setembre del 2013

S'AMUNTEGA LA FEINA!!!



Abans de sotir  ( Folgueroles )



Ja ho pensava a l'Agost.....i tenia clar que el setembre seria un mes de FULLLLL. però otres, es que com aquell que diu encara no estem a mig mes. i les sortides sumen a ritme força elevat. Estem a mitja setmana, per cert una setmana desprès del 11 de Setembre,  que a part de la concorreguda VIA, hi van haver altres esdeveniments, i dins el mòn del BTT a Osona, un clàssic, la pedalada de Folgueroles. Molt a dir, però com que fa uns dies ja, i l'espai i les ganes de llegir dels que ho esteu fent ara mateix, potser no son inacavables, es pot resumir amb un...mmm....Molt bon dia de BTT.


A part d'estrenar la HT 29er amb alumini,  el dia va ser força distret perque ens van preparar un circuit de
40 kms molt molt entretingut, amb poca pista i força corriol, amb fang si, però sense cap bestiesa, que sumat a que vaig sortir desde Torelló ,  ( i tornar ) , amb l'Arnau i l'Albert Crosas, ( a Folgueroles hi havia força mes IBT's, Charlie, Ivan, Sepe, Sergi, Cucu...)  va fer que fós un mati força productiu, fregant els 80 kms i mes de 2500 de desnivell positiu...amb alguna que una altre exprimida amb els dos Arnau, que un per l'altre, sempre acaben fent exprimir a la resta...


Tots aquests erem a Folgueroles!


Clar, això era amb un dimecres, però per el dissabte, em proposaven una volta sense desti, però amb intensitat i hores....impossible dir que no, perque  tenia ganes de canya....Sito, Illamola, Riera, Crosas , Jordi Estaller, i Sergi Rogriguez....Volta decidida a les 8 del mati...BE!! desti? Collformic desde Torelló, baixar a St-Esteve de Palautordera...enfilar Sant Celoni, i tornada per Santa Fe del Montseny, 19 kms de port, Viladrau, Vic, Roda de Ter, i Torelló.....Al mati, De seguida palapava que tenia les cames en un estat perfecte, que macu es quan un mateix es nota aquesta sensació....sortint de Seva, i enfinlant cami del Brull, primeres rampes de Collformic, en Sito tirava al seu estil, vaja, amb molta força, però lo bo, era que sense gaire esforç podia seguir el ritme, els wats voltaven els 300w ( va sortir un FTP a 20 minuts de 292w , força bo  per  els 66 kgs que peso ) , i amb intensitat al 90/92% de pulsacions, però sense ofegar-me...que quan noto això....es que la cosa rutlla!....nomès al final, i a falta de 1 km o menys, ell i l'Andreu em despenjaven a mi i en Riera, però el regust era bo, ja que havia patit però notant que el gas hi era....Vam esperar, els que havien quedat una mica despenjats, i cap a fer el tall de coca a St.Esteve de Palautordera...que la veritat, amb dies assoleiats aixi, es posa........no cal ni dir-ho, genial!

La pujada a Santa Fe del Montseny, ja seria una altre cosa....encara era mes bona....ritme molt alt, i poca sensació de cansaci ni agotament, i lo millor del dia, a mig fer, atrapo algu que m'era familiar desde lluny, però que un cop a darrera mateix, veig que es en Jordi Alberch! una bona sorpresa....aixó si, jo al meu estil l'apreto una mica amb quatre crits, i li dic que l'espero al coronar, que parar a mig fer, i menys si vaig be, no m'agrada gens! per cert, una mica mes endavant pujava en David Pruna, bon company que just la setmana abans havia guanyat l'Osona limits, el felicito i recordem algun moment de  l'any abans, que va ser quan ens vam coneixer...fent la TRacks Non Stop, i essent companys/rivals fins ala mateixa linea de meta, on vam entrar plegats 4t i 5è.....quins bon moments! Com havia promès, espro en Jordi, una mica al coronar, intercanviem una miniconversa, i com que uns hem d'anar cap a Torelló, i els altres cap a Premià de Mar, ens posem per feina ràpid.....de fet, un cop coronat Santa Fe, poc queda....repetxons com el de Viladrau o la Mansa a Taradell...que si tens gas, es poden fer amb bon ritme..però sino...es poden fer molts llargs..oi Sergi:):):):):) Al final van sortir casi 160 kns, amb +2800m i fent la feina ben feta i com es un tòpic dir, amb molt bona companyia.......
A SANT MARC / Sota el Turó de l'Home
El diumenge, i com m'havia proposat....vaig anar a colaborar a la Duatló de Bellmunt, on la mala sort de bon mati, es transformava amb pluja..espantava una mica, però tocava anar-hi si o si.....a les 7:30 era a Sant Pere...en Xevi Cubi em donava intruccions de la feina que em tocava fer i.....al cap de poc ja estava pujant cap a dalt a Bellmunt on hi estaria una estona abans de tornar a agafar la Bike i anar a revisar tot el tram de baixada....i on acabaria fent de control a la carretera de la Vola, (  Coll de Bracons ), per cert, a la pujada, i en plan molt de relax, la vaig fer amb en Pingui, l'Edu Monells, i en Pep Juvanteny, que els anaven com a espectadors.....!  

Evidentment com sempre, hi havia moltissima gent, espectacular l'ambient, però a mi nomès em donaria temps de veure els 20 primers perque em tocava baixar avall...lo bo, es que em va donar temps de veure l'Arnau, que val la pena remarcar, que va fer una pujada per enmarcar...si ja tenia clar que pujaria ràpid, quan el vaig veure arribar quart a dalt, a no mes de 30 segons del que acabaria guanyany, en Francesc Freixer, vaig saltar uns quants cops....!! quina pujada!! va fer 33 minuts desde la plaça de Sant Pere a dalt de Bellmunt....passant per Padroses! impressionant!!!!!


ARNAU 4t millor temps de pujada a Bellmunt ( duatló 2013 )

Res, va ser veure`l..que passesin 20 mes,,i avall, que la veritat, millor no explico la meva odisea baixant les fulles quan encara no havia passat ningu.....desatre total! semblava una pista de gel! sort que era sol!
La resta del dia entretingut, i es que veus cares de tots colors quan no et toca correr...però val la pena colaborar amb esdeveneiments de tant en tant,,,,nomès els que organitzen saben la feina que hi ha...recolzar una mica de tant en tant, no costa res:)


La part negativa del cap de setmana..però.....es pot resumir amb un OHHHHHH, i es que va fer un dilluns esplèndid, a Torellò era festa Local.....i el mati s'havia d'aprofitar, ho vaig fer si, però quan estava a 20 minuts de casa, i baixant la Trona, desprès de casi 100 kms en solitari disfrutant força per carreteres del Lluçanès, el tubular del darrera , enmig d'un revolt, va explotar inexplicablament...resultat, volada impressionant, i resolada per terra durant uns 20 metres, perimera caiguda seria amb bici de carretera, que la veritat, acollona força, perque estava baixant molt ràìd, no ho negaré.....però l'ultim que esperes, es que un tubular exploti...i es que de vagades, poques, molt poques, passa, encara que no ho esperem. El resultat ja l'aniré veient, però tot i reposar dimarts, i avui dimecres sortir a provar una mica com va el cos, veig que el mal a la part baixa de l'esquena no em deixa apretar gens, però que si em poso tossut, i tot i el mal apreto...no hi ha hagut manera de fer pujar les pulsacions,   em dona la impressó que el cos està en mode EMERGENCY, i que automaticament, reserva les forces per allà on toca, ja que la part invisible del mal son els ossos, però les rascades al cul son....força força grans i crec que el fet del perill d'infecció,,fa perdre forces defenes:(....La Tondo es dissabte, i les ganes de anar per feina son elevades, i mes veient l'estat de forma amb el que arribava, però avui he quedat una mica desmotivat...sense cap dubte el cop te secueles, encara que confio que entre demà i divendres, fagi un bon canvi....Us ho explico dieumenge però!! ara de moment, la prova del delicte:) quin mal!  ( per cert, la bici casi ni una rascada, millor, pero ja li n'haguès canviat alguna ja ) AHH; I GRACIES XEVI CUBI PER TORNAR-ME A CASA!!!!! no se com ho hagues fet sinó!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS