dimecres, 29 de maig del 2013

ENCETEM JUNY!!! MES OBJECTIU DE L'ANY!!!

El cap de setmana, entrem de ple al Juny, semblava lluny, i ja el tenim aqui....d'quest principi de mes en traurem dos detalls, el primer, que ningù diria que estem a Juny, temperatures cada dia voltant els 10 graus, i esforços enormes per sortir a entrenar a les tardes, quan no plou, fa vent i quan no fa vent, fa fred, encara que el mes normal, es que fagi les tres coses alhora........el segon detall...o mes que detall, es que començem un mes carregadissim, carregant a tope! i fent...que? doncs estarem repartits els IBT's,  hi havien opcions, i objectius o preferències diferents, i al final, estarem repartits entre Torelló, a la TRACKS DEL DIABLE NON STOP,  i la Pobla de Segur, a la SUPERBONAIGUA.
A la Trakcs, hi huarà presèmcia masiva, amb mes de 200 inscrits, majoritàriament a la opció curta, vaja, que sembla que la ruta original, de 200 kms, aquest any fa una mica de respecte, o potser, es volen reservar forces per propers esdeveniments que estan al caure:) d'IBT tindrem en Jordi Alberch, Jordi Sanchez, Sergi Pingui, Vicenç Jufre, Toni Nardi, Quim Nardi, Emili Garcia, Xevi Valero, Xevi Rubio, Isaac benito, en Guillem Casa, que la tenia com objectiu aquest any, no hi serà finalment, i es que tot just fa una setmana li han tret el guix del braç, però ei, que un any passa volant Guillem!
 Sembla que tot i la pluja intermitent d'aquests dies, i si no s'espatlla a última hora, el terreny estarà be. De ben segur , que els que no hi serem, algo de nostàlgia passatgera ens vindrà alguna estona, però ja tocava, despres de fer-la tres anys seguits, amb resultats creiem que bonissims, i tambè essent, els que per primer cop, fa quatre anys, vam fer el test per saber si era viable una Non Stop a la Tracks, canviar d'aires, i buscar algo un xic diferent:) Vaja, que sort a tots els qui hi sereu, i gas!
La resta d'IBT's una mica actius, o sigui, Miki, Xevi, Edu, Arnau, Cucu, Pro i servidor, Cristian, estarem a la SuperBonaigua, una marxa de 204 kms, amb 3600 positius, voltant per la vall d'Aran. Sembla que el fred ens respectarà, però es tota ina icògnita, saber com estarà el port Rei de la Jornada, la Bonaigua per sobre els 2000m, ja que durant el mateix dijous, s'hi esperen nevades! El que si es clar, es que tot i no ser la Tracks, serà dur, i un dels últims tests d'intensitat llarga abans de la Pedals Non Stop ( si, alguns faràn Terra de Maquis, però no tots ), i que ens dirà, si la forma aquesta que els ultims dies sembla que no vol acabar d'aparèixer, hi es o no:), esperem que si, i que tots, quan ens toqui, tinguem cames de les bones:)

El plantejament de l'any va ser enfocat amb un objectiu clar per tots, o casi tots, Terra de Remences, i vam aconseguir fer realitat els objectius de casi tots. A partir de llavos, els entrenos, estant essent per sensacions, sabent que ens espera un mes dur, i per tant, aplicant intensitat amb cap, per no arribar cremats a final de mes. Aixo si, el dia d'ientensitat setmanal no ens el treu ningù...ahir era l'Arnau fent seriès als voltatns de St.Marti Xic, i avui, el que escriu, ha volgut posar-se a prova agant de referència Coll de Bracons sortint desde casa...resultat? millor que l'any passat no estem......pitjor tampoc!! vaja, tocant sostre...i intentant no caure! dies aixi, ensenyen que el que hem fet fins ara, i mirant enrrera, no ha estat mai fàcil, però menys fàcil es, manternir-ho....l'esforç ha de ser continu, encara que per sort, les creus del calendari, ens fan estar motivats a fer-ho......o sigui, que mentre disfrutem del que fem, a mes o menys intensitat, ho seguirem fent.
Bon cap de setmana a tots, i recordeu, que encara que nosaltres estarem a dos esdeveniments durs, hi han mol opcions mes! i que el Juny, esta a tope......La bicitrail Ter, amb representació IBT tambè, el 8 de Juny, la Pedalada de Sant Julià, del CC Calma....i molte smes coses, que intentarem informar la setmana vinent!
Tot i Coronar Bracons a 180 ppm, a l'hora de la foto...Bona cara!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS