diumenge, 9 de desembre del 2012

PURISSIMA 2012!


Encara que mes d'un, casi casi estareu plorant perque s'acaben 4 dies de festa, en el fons s'ha d'estar content:) heu pedalat no? i segur que heu anat a comprar mooolts regals, oi? o pocs, val! però algun que un altre embus, l'haurem patit tots, les compre pre-nadalenques tenen aixo. Hauràn valgut la pena, si a la llista dels regalets, hi ha alguna "xuxe" de les que ens agraden, si, d'aquelles que es diuen o Garmin, o Mavic, o que carai, anem a xuxes mes grosses:) Scott? Focus?Cannondale? sigui el que sigui, esperemque tots hagiu aprofitat a tope els dies de festa!


Bona colla no?
A Ibt, i per variar, el menú a sigut variat de veritat, dijous dia 8, i desprès de intentar lligar-ho una mica, vam aconseguir fer una escapada amb la bici de carretera per la costa.Sortiem desde Riudellots de la Selva, cap a Tossa de Mar, per un petit Coll amb molt bona carretera, i llavors feiem la mitica carretera dels 300.........o molts revolts, que va desde Tossa de Mar fins a St.Feliu de Guixols, on paravem a esmorzar, com toca desde fa un parell de mesos ( ja S'acaba fer els esmorzars tan extensos, jeje ), i llavors encaravem carretera cap a Sta.Cristina d'Aro i Romamya de la Selva. VOlta inèdita per nosaltres, però que ha quedat molt ben guardada a l'agenda, pels mesos que a Osona tenim tan i tan fred, perque es espectacular, com canvia el clima que et va apropant ala costa! VAm acabar essnet forces, per cert! Amb en la agradable presència dels dos Jordi`s del Maresme!i evidentment, la companyia d'en Comelles , en Bau, i en Roger....i companyia, que per una vegada s'apuntaven a fer una volta amb nosaltres.....vaja, que va ser un mati molt agradable, i amb molt bona temperatura! s'han de repetir aquests!


El divendres, en general, va tocar molt repòs de tots, i es que dissabte, hi havien 2 propostes, en Xevi en Pro, l'Edu i en Guillem, es van menjar 5 hores de carretera, d'aixo s'en diu bas de veritat, perque amb el vent que feia ahir, ja s'havia de tenir moral per aguntar tantes hores a sobre la bici, jeje, de fet en Guillem, i quan ja portaven mes de 100 kms, va decidir retirar cap a Torellò, que a l'época en que estem, tampoc va ser mal opció!




L'altres proposta era per als que el fred no els fa por, ni que tinguin horari de toranda, clar! jeje, la  van fer l'Eloi, l'Arnau, Isma i Tarrès, i era una bona volta per l'alta Garrotxa. Van pedalar casi 8 hores, arribant als 109 kms de BTT, vaja que no esta gens malament ( a sota hi  ha el link del recorregut que van fer, gravat amb el Garmin ), i si hi han ganes de pedalar, mai es mala época per fer-ho!
Altres, que ni teniem ganes de matinar, ni ganes de passar massa fred, van agafar la BTT a les dotze del migdia, i cap a fer un Bellmunt....com que anant cap a St.Pere de Torellò, notava les cames valentes, vaig proposar-me pujar amb "ganes" a veure que podia sortir a aquesta época, quan de gas no n'hi ha gaire......i em va sorpendre, 33:45 min desde la plaça a dalt de tot, vaja, no esta malament tenint en compte aixo, que de forma poca. el que si  va quedar clar, es que les adaptacions del cor no son les mateixes que quan s'esta en forma,  la zona de pulsacions on em movia, molt alta, i es que m'era fàcil pujar al 95% de pulsacions, inclùs veure el 98% de màxima, cosa que vol dir que el motor, o sigui el cor, ens demostra dues coses: primera, que no esta rovellat, i segona: que si s'ha perdut la forma, ja que quan s'esta en forma arribar al 95% de pulsacions, es anar morin-te ja, i no parlem de mes amunt ja, el cor es mes gran, i bombejant menys, arriba molt mes lluny. Ahir, tot i que bufant fort, veure les pulsacions tan amunt, no era extrany i fins i tot, em permetia pujar mes del que es imaginable quan s'esta en forma. Vaja, que  d'aconseguir pujar pulsacions, sempre se n'han de fer dues lectures, i s'ha de saber escoltar el nostre motor. Alguns, amb els anys, n'anem aprenent:)
Ara toca encara ja casi casi una mica de paròn, queda una última setmana d'activitat, on per cert, dissabte que ve, dia de Clàssiques! i ja llavors, recarregar piles del tot, per encentar ara ja si, i de veritat, la temporada 2013!


Volta de l'Arnau, Eloi i companyia!

1 comentari:

Xavi ha dit...

Ens vam creuar a la carretera que porta de S'Agaró a Castell d'Aro. Vaig aixecar el braç però ereu 300 ;-) En una corba que hi ha. Més endavant hi havia un grupet de 3 o 4 dels vostres que us esperaven

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS