dimecres, 19 de desembre del 2012

CLÀSSIQUES 2012

Una mica tard, i es que la veritat, lo de diumenge, encara que sembli llunyà, es algo que tenim molt aprop, els que casi cada dia, ( a l'hivern no, es veritat ),  sortim a la carretera, poc o molt, aquestes coses ens afecten. Ens emportem sustos, molts, però poques vegades pensem, de debò, que el que estem fent, es molt perillós. Esta clar que no podem deixar de pedalar per accidents, que per desgràcia passen cada dia, però si que tenim a la nostra ma, pedalar amb mil ulls, i vigilar moltissim....
Sense donar-hi mes voltes al tema anterior, lo bo del cap de setmana passat, va ser la sortida amb clàssiques, les poques fotos que servidor va tirar dissabte, deixen constància que un mati de Desembre, ja comença a ser habitual, que els Santperencs, organitzin una sortida de Bicicletes clàssiques, i la de dissabte passat va ser multitudinària! Per cert, abans de divendres vinent, un video que sembla que ilustrarà millor que les fotos, que va donar de si aquest dia!








Impressionant la Cannondale Super V 9000 que va portar en Plà, una bici de 20 anys, i ja llavors amb una tecnologia alucinant, heu vist quin basculant????







Xevi, Joan i Casero,.....estressats no sel`s veia gaire;)







Crec que es la primer vegada amb tot el 2012, que pujava a Bellmunt fent parada a mig fer!!!!
Erem colla no??
Bon ambient, bon esmorzar, ( vam arribar a les 3 a casa ), i ruta tipica de quan sortiem amb aquestes bicis, fa molts anys! tants que entre mig, casi casi la majoria, vam tenir molt temps per deixar la bici aparcada uns anys, i agafar-nos altre vegada, de mes grandets! en fi, que amb la sortida de dissabte casi casi tanquem l'any 2012, HI hauràn 2 sortides de BTT com a Màxim.....i "SE FI NI", que per cert, quines ganes de començar a entrenar planificat ja! 15 dies sense anar amb bici, i sembla que ja  mai mes, pedalarem igual que abans!!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS