dilluns, 29 d’octubre del 2012

FRED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aixi estava l'Isaac abans de Començar...


I molt!!  conseqüències del fred?? doncs la majoria espantats com ocellets, sense sortir del niu casi, aixo es el que va passar ahir diumenge, i es que sembla que el canvi d'hora definitiu, es va voler posar d'acord amb les temperatures, per dir-nos que ara si, Hivern de ple!
Sort que no vam ser tots els que ens vam espantar, i tant a l'Open Muntbikes, com a la pedalada del Rovelló, hi va haver resprestació IBT:) A Arenys de Munt, els dos Jordi's, i l'Isaac, tots tres clarament agafant-s'ho com a Oci total, que pel poc que se sap, van ser 40 kms molt pisteros, on els primers van baixar de les 2 hores. ELs comentaris dels que hi van córrer deixen constàcia d'una bona organització, i ara, un cop passada la cursa, fa una mica de ràbia no haver-hi anat...no hi donarem mes voltes però, que ja es tard!
Sortida Open Muntbike's, en Jordi en Mig de la multitud!

Guillem i a roda Ernest!



Els mes tranquils, i amb menys pressa, es van plantar a Olost, Pedalada del Rovelló. Guillem, Ernest, Xevi.C.....i mes gent de la Vall, com l'Isma etç. El vent va ser factor sorpresa, o no, perque estava anunciat, però si un incomode company de mati per els que van assitir-hi, que a part de vent i fred, mes del normal per l'época, van disfrutar d'un recorregut força divertit.

Xevi Castillo...cara de concentració :)

La veritat, es que era obrir la finestra diumenge al mati, i amb el dia tan clar, i la visibilitat tan elevada que hi havia, venia de gust sortir a fer algo per la muntanya si o si, però a l'obrir la finestra o porta, es passaven les ganes tambè força ràpid, i sino que els hi demanin als que diumenge volien fer carretera, Com en Xevi la Maria etc....van haver d'abortar!

Les llesques mes grans de tot l'any!


Faltava l'Agusti, que era el fotogràf!


Vaja, que els que no vam triar cap opció dissabte, ens vam ficar al sac nomès la sortida de dissabte, 66 kms, però amb tan sols 1300+ de desnivell positiu, i a sobre, amb amb un esmorzar, que segur que portava mes calories de les que vam gastar! La sortida va ser fins a Muntanyola, l'Eloi feia dies que en parlava i tenia ganes d'anar-hi, i dissabte, va tocar fer-li cas...la veritat es que no es va pas equivocar, bon terreny, bones pistes, i corriols diveritts, amb algun video inclòs!
AQUEST
El resum de la setmana es redueix a 3 dies pedalats, que a aquestes alçades, n'hi ha de sobres, perque amb el fred que ens espera, i el que tocarà tornar a apretar a partir de Gener, una mica de Reset ens convé a tots. i com no, aprofitarem, com fa dies que en llegiu quelcom, per estudiar material per al 2012, que alguns, d'entrada ja el tenim casi llest ( tocarà involucrar-se ab els companys que si faràn canvis ),  i anar planificant objectius 2013, que aquests darrers dies, s'han començat a sentir campanes per fer alguna cosa que ens aporti un punt de motivació, a veure que en sortirà....
Ara a sopar, que avui ha tocat primera classe d'Spinning post temporada 2012, una tornada a la rutina, però amb la sensació, d'haver fet un gran 2012, tant esportivament i en quan a reptes, com a nivell de satisfaccions personals...Per cert, quen agafes el recull d'imatges que va encetar l'any, i et poses a repassar, t'adones de la multitud de bons moments que ens dona aquest esport....a final d'any tocarà recull, però  ei, no us oblideu ni un instant, de tots els moments bons que us dona aquest tros de carbono amb 2 rodes:)

2 comentaris:

JORDI ha dit...

Ben dit presi...
Espere'm veure aquestes imatges i recordar aquells dies durs i intensos però que tan ens fa disfrutar.

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

:):):):):)

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS