dijous, 18 d’octubre del 2012

AI AI AI...que ara si...

Si, si, ara si que aixo ha tumbat de veritat, l'hivern es pot dir que es  aqui ja, y el cap de setmana que ens espera, que per el que sembla no pinta gaire be, ens ho acabarà de confirmar. Les tardes de bici, aquelles que podies arribar a les 8 del vespre -ultimament clar, perque al setembre i abans, arribar a les 9 a casa havent fet 2 o 3 hores de bici, era un plaer-, han arribat al final. Ara es quan mes d'un s'enrecordarà i trobarà a faltar, allo que fins fa un mes era ben normal, poder sortir amb maniga curta i fins tard.....a alguns ens agrada mass el bon temps!!! en fi, es el que toca, i ei, que l'hivern tambè te el seu alicient, del que es tracta, es de treure-li el suc, i d'ara fins desembre, que seràn 2 mesos de anar a disfrutar 100%, fer de la bici, un entreteniment saludable, que nomès aquell que pedala, i ho fa tot sovint, sap que es,  ah! i no oblidem el que l'envolta,  que ja sabem que mirar material, saber quines rodes posarem, o quins frens, o quines bieles, o si directament volem canviar la bici sencera!  si descarragarem aquell track o aquell altre tambè ens agrada, i volem anar a provar...o sino, que aixequi la mà, el que es capaç durant una setmana seguida, no mirar ni una sola pagina d'internet on venguin, expliquin o entretinguin, amb material o bicis noves, es que aixo enganxa, i a tots els nivells, el que hem de mirar, es que no es torni en contra nostre, aixo mai!
Els mes propers a aquest que escriu ara. ja rumien molt amb el 2013, encara falta si, però ja es rumia. Sense anar mes lluny, avui ens hem passat amb en Cucu, una bona estona descarregant i examinant un programa, on si algun dia el podem arribar a entendre i interpretar, es una eina mes per a la lectura d'entrenos, evidentment parlem de wats, si, a la majoria aixo no us importa gaire, i s'enten!!!! però amb aquest afany de voler saber com rendeix el nostre cos davant dels esforços, davant dels dies seguits de molta canya, mica en mica la gran majoria, voldreu saber quelcom mes sobre això. La veritat es que es un vici. Tot i encara no dominar-ho be, sortir a pedalar, i no tenir la pantalleta del Garmin indicant Potència en totes les seves vessants, ja no ens deixa estar tranquils....ara n'anirem aprenent, tot el que es pugui, però de cara al 2013, i tot el que serà la pretemporada, sera una eina força util amb la que ens podrem explaiar al màxim examinant sortides i entrenos....serà divertit!
Si, es veritat, massa parlar de coses tècniques i poc de porfit:)! es el que te, tenir mes hores lliures entre setmana! aixo si, tot i el temps, que no pinta be, a la BTT Manlleu, diumenge, serà divertit veure moooolta gent de la plana i de la Vall del Ges, i es que es una de les tipiques! a mes, s'intueix molt ben organitzada com cada any, vaja, interessant proposta. Els que no hi pogueu anar, recordeu, que per aqui Osona, tancant una mica el cercle, el dia 28, a Olost, es fa tambè la pedalada del Rovelló, i una mica mes lluny, i tambè el dia 28, a Arneys de Munt, l'Open Muntbike, aquesta ja una mica mes competitiva,   serà per opcions!!!
Independent a la pagina Principal de Tactic, Orgullosos!!!
I últim detall, dels molts que es podrien explicar, en pocs dies tenirm la Roba d'hivern!! Genial perque hem ampliat les opcions, que tot i que costa tirar endavant tot això, entre tots, esta clar que anem fent cami......una mica el Premi, honorific es podt dir, es que a Tactic, ens han selecionat a nosaltres, i dues altres equipacions, com les mes maques esteticament, de totes les que fan actualment com a personalitzades, les Custom vaja, i desde fa una setmana, Independent Bike, surt a la pagina principal de Tactic, com a colla d'aficionadillos, ens fa una mica mes contents! el cami es bo! que duri moooolt! ENS VEIEM A LA BTT  MANLLEU!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS