diumenge, 30 de setembre del 2012

SELENIKA 2012,

Doncs la Selenika ja es al sac. Nomès un Ibt hi era aquest any, encara que de Torello, i Hi havia en Gerard Sala ( no hi falla mai a aquesta cita, ens podria explicar moltes aventures viscudes a Navarcles!! ), qui hi havia? El de la foto! Sisi, el que feia aquesta mala cara!
Apretant les dents!
L'avanç, i per resumir, es pot dir amb un titular: Les coses no sempre surten be. I es que tot i les sensacions tan bones amb que volia tancar el periode "competitiu" 2012, al final queda un mal regust. L'apartat mecànic ha fallat, i basicament per culpa del que hi anava a sobre. La confiança de no mirar-se les coses abans d'una cita important, es un gran error, i avui ha tocat pagar.
Fins el Km 40 perfecte, sortida rapidissima, on ha set impossible seguir un grupet de 6/7, Israel Nuñez, Argelaguer, Chevarria etc, m'he quedat amb un grupet que rodavem a ritme alt, un grup de uns 5 ( desprès amb un petita equivocació de recorregut ens han atrapat uns 5 mes),la sensació era bona, i preveia que la gent aniria caient....doncs no, he caigut jo!!! Km40, pujada, llarga... El manillar es mou...??? Sisi es mou, uffff, malament però...endavant, no puc parar a collar perque em marxaràn, i sembla poca cosa. Error, 500 metres i estava descollat del tot, res a fer, toca parar, buscar clau, i collar. Potser han ser 2 minuts en total, però a davant ja no veig ningú, a aquests ritmes, 2 minuts es no veure ningu davant, a no ser que hi hagi pista llarga de visibilitat, i en aquest cas, no hi era!... Apretar les dents!!! Sempre a contracorrent, penso, perque em ve al cap els problemes de Costa Brava Extrem, que va acabar be, però deu n'hi do el calenton! quina rabia!!! Km 43, estic veient algu davant, baixada, curva dereta, i rampot, plat petit ràpid!!! i....., enganxada de cadena! ( l'única del dia pert cert, tot i el fang i bassals que en algun tram hi havien), però  en mal moment! Ja els tenia a tiro i m'han tornat a marxar...res, encara queda. tornem-hi! cal dir, que el terreny estava perfecte, però el fet d'anar una mica estressat per voler recuperar, em feia no vigilar tant amb els bassals, i passar-los pel mig, he estat de sort i no he tingut mes engaxades, però podia haver set al reves perfectament!
Amb un Crack, Raul de Terra de Maquis!
Seguim.....???Km 48, amb un tram de lleuger ascens, i a plat, sento un crak i el peu Esquerra fora de lloc, amb fort cop, sera possible?????? Si m'ha quedat el pedal engnxat al peu! S'ha descollat!!!! uff, aixo te mes mala solució, perque allen de 8 mm, no es fàcil trobar-ne, i jo no en porto...triga molta estona a passar gent, cosa que ràpidament, i amb el rallasso que porto, em fa pensar en plegar, l'objectiu ja no es assumible, però ràpidament rectifico, i dic no no, estas a la Selenika, i aixo s'ha d'acabar, sigui com sigui...passen alguns i res, ningu en porta, evident, però un noi, que es de la zona, em diu, a 1.5 kms avituallament, i res, em poso a correr, vaja, la meva especialitat, i al cap d'un ratet estic a l'avituallament. Esta clar que no hi res a fer per salvar el dia ja, però em dic, tocarà disrutar d'una altre manera ara doncs! Collo el pedal, ( el pobre "mecànic" que hi havia allà, no sabia ni que era una allen de 8mm, li van donar una caixa d'eines, i li deurien dir, tu allà dalt, aixo si, la clau hi era dins la caixa, jeje ). Omplo bidó, calculo que ja sobre la posició 50, i se que a partir de llavors, la cosa ja tomba, o sigui, molta baixada. El sorprenent, es que hi ha força corriols, que per cert, degut a la pluja patinaven moltissim, però ei, divertidissims!
Amb en Gerard! Gran a la Selènika
He atrapat un grupet, he pensat ja fer fins al final amb ells, sense estres, però a les pujades que venien, sense adonar-me, ningu dels que anava al grupet,  ha seguit, vaja, que m'he quedat sol altre cop, i com que quan anem amb el xip de correr, automàticament ens surt la ràbia, m'han tornat a entrar ganes d'apretar, Gas no??? la segona part era rapidissima, pistes si, però que ningu es pensi que la Selenika es una autopista, i han pedres, moltes pedres, i tot i ràpid, el rodar es fa complicat moltes estones.
He anat atrapant gent, que començava a anar justa. i al km 75 sabia que venia l'última pujada seriosa del dia, m'he pres un gel,  a l'avituallament previ havia carregat aigua ja, i cap amunt. Aqui ho hem fet ja amb un company de la Plana, Roger crec que m'ha comentat que es deia! ( Roger, si llegeixes aixo, posat amb contacte! ), es l'ültim que he atrapat, allà m'he quedat ja, el rimte era bo, i jo no tenia gasolina ja per anar mes ràpid. Desprès de coronar l'última dificultat del dia,  tocava baixar, i ho hem fet per un  corriol, molt llarg,que en teoria ens portaria casi a Navarcles de tornada, i si, altre cop divertissim, ràpid, i i amb ziga zaga tota l'hora, vaja, dels que a un servidor li agraden, amb velocitat!
Arribem a Navarcles, i un cop de mà amb en Roger, i arribada, hem baixat de 5 hores, però l'espineta queda clavada, aixo esta clar!
Remarcable com es viu aquest event desde dins i desde fora, molta gent de pùblic, tant al recorregut com a l'arribada, potser es dels llocs on un ciclista de BTT se sent mes valorat, un 10 per la gent de la Zona, i tambè per la organització, tot perfecte i marcatge genial!
Al final, tot i els problemes, 25ena posició, amb 4:55 min, en teoria no esta malament, però...........................................sempre quedarà pensar en el que es podia haver fet, crec que s'optava a Notable Alt, i s'ha quedat amb un Be baix.......en fi, no hi donem mes voltes oi? que disfrutar si ho hem fet, i molt!

CLASSIFICACIONS ON-LINE


6 comentaris:

Roger UCA ha dit...

eiiiii!!!! Hola Cristian soc en Roger, molt content de sortir a la teva cronologia.L'any vinent sortiré des del davant de tot a veure si no he de remuntar tantes posicions. Per cert, colla bé els cargols.... de la bici

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Roger!!! un plaer haver pogut rodar junts tota la part final! i sisis, a davant de tot potser no cal sortir, però a darrera! es un perill jeje! si vols sortir alguna estona, esriume aqui sirc07@hotmail.com i a veure si fem algo, per cert lo dels cargols...no m'en parlis!!!

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Roger!!! un plaer haver pogut rodar junts tota la part final! i sisis, a davant de tot potser no cal sortir, però a darrera! es un perill jeje! si vols sortir alguna estona, esriume aqui sirc07@hotmail.com i a veure si fem algo, per cert lo dels cargols...no m'en parlis!!!

Xavi ha dit...

Ostres Cristian, tu a la Selènika i jo per casa teu!!! Bona classificació

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Ja ho se ja! era molt tard quan vaig tornar de vic i ja no vaig poder passar, em va fer rabia perque nosabia que venieu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! per cert, va anar be?

Xavi ha dit...

Tens raó, no vaig pensar en avisar. Va anar molt bé, no havia pedalat per aquesta zona i és un terreny moooolt guapo. Estem parlant de l'any vinent fer la dels volcans.

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS