divendres, 28 de setembre del 2012

PRE-......SELENIKA i...



I.....ens quedem amb les ganes de fer l'Etape de Tour, estava al calendari, al personal d'algun que un altre de nosaltres clar, però al final serà que no,  i es que la veritat, hi han ganes de fer BTT ja, i ....sort, perque fa precisament 2 setmanes, nomès obrir inscripcions a la Selenika, servidor va fer el que tocava, inscriure's, com sempre algun de nosaltres que tambè volia assitir-hi, es va quedar sense plaça, Xevi? Eloi? i es que en 2 dies o 3 van volar, deu n'hi do com esta el tema Selenika, la gent li te ganes, ja sigui com a repte, o com anar a buscar bona posició final. L'obectiu es intentar igualar el 9è lloc de l'any passat, però siguem realistes, aixo costarà, potser fer el 50 com fa 2 anys seria mes coherent, hi han molts factors a tenir en compte, i s'han d'aplegar tots! de totes maneres, segur que dilluns hi ha algo a explicar...Sembla que arribem amb els ultims "cartutxos" per gastar, la setmana previa, osigui aquesta,  no ha estat portada a terme com estava planificada, degut al temps, però, tot i aixo, si les sensacions son com les d'ultimament, no te perque anar malament...a verure! demà dissabte, 2 horestes molt suaus, a activar cames, i la resta, ja es veurà!
Tot i fer la Selènika aquest diumenge, molta gent de la Plana estarà fent L'etape de Tour, o sigui, a tots aquells que hi aneu, sor ti Gas, que segur serà una experiencia maca i divertida, tambè dura:)
Els que no tenen ganes de tanta canya, i si el temps acompanya ( ja costarà ), sembla que hi han opcions de tots colors, BTT i carretera, sense anar mes lluny, l'Arnau s'apunta a fer sortida amb en Charlie, Tarrès, Carra, etc, i la resta a saber, diguem que es setmana de transició! ja que a partir de la setmana que ve, i ja volcats de ple a la tardor, si que acaba tot el que sigui a anar a buscar cronos i temps, be, una exepció, BiciCims diumenge vienent, ( per cert, solapa tambe amb la marxa de L'Eix, molt bona alternativa tambè ), però això mes que temps, el que requereix es molta paciencia! L'Eloi, L'Arnau, i de moment ningu mes de nosaltres, hi estan apuntats, diguem que els que no volem patir tant, els anirem a fer unes fotos, en plan relax, o sigui BTT, i ah!! que no s'oblidi, el dia abans, o sigui, dissabte dia 7 d'octubre, pedalada de Rupit, qu sembla que estan les places cobertes ja, o casi, o sigui que toca afanyar-se! l'any passat va estar molt molt ben organitzada, i aquest any, segur que millora, per tant, opció a tenir en compte els que la setmana que ve vulguin fer BTT......Resumim per tenir idees clares? que amb tant poc tros i tanta cosa, potser colapsa!

7 Octubre, Pedalada de Rupit   http://bttrupitpruit.blogspot.com.es
8 Octubre, Bicicims  http://www.bicicims.com/bicicims/Inici.html
8 Octubre, Marxa cicloturista de L'Eix   http://www.marxacicloturistaleix.cat






3 comentaris:

Toni ha dit...

Gracies pel comentari,a veure si ens veiem el dia 6 a Rupit,encara queda alguna plaça.

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

avui dissabte hem anat a buscar 4 nscripcions, o sigui al cap de 12 hores d'ahver escrit l'entrada i no hi han plaçes!!!!!!!! hi ha manera d'aconseguir-ne?

Toni ha dit...

Hem fet recompte al mati i ja passavem els 250 i per aixo em dit a les botigues que no apuntesin mes.
Si m'envies un correu amb les dades dels que veniu no hi ha cap problema.

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS