dimecres, 5 de setembre del 2012

CICLISME EN ESTAT PUR

Avui, a aquells que no els agrada massa el ciclisme, si han tingut temps de seguir La Vuelta, hauràn donat un passet a potser algun dia endinsar-se en aquest mòn. Els que normalment ja ho seguim, hem disfrutat com mai, i de fet, crec que mes d'un mirarem pel youtube o per on sigui, mes d'un cop el que hem vist avui a la ùltima hora i mitja de carrera....realment épica.
La llàstima es que un tio que es mereixia guanyar, segurament no ho aconseguirà ja, Joaquim Rodriguez, "Purito". Però quan es perd aixi, s'ha de fer amb el cap ben alt, sense cap dubte!! Vaja, nomès es un incis d'un dia que quedarà gravat a la història del ciclisme, i que encara que tingui molts detractors, s'ha de reconeixer que Alberto Contador, es un gran d'aquest esport, i que a sobre ens dona un espectacle dificil de veure ultimament, Gran Joaquim, Gran Purito!
Nosaltres amb l'Arnau, i a un altre nivell, esta clar, hem fet un Coll de Bracons i un Bellmunt seguit, pujant Bracons a tibades, i buscant el limit, i fent llavors un Bellmunt a ritme, on les sensacions han set molt bones! La part dolenta d'aixo i que preocupa, es que surten les coses mes be, entrenant, que en dies de cursa, i no agrada aixo!
Per tant, i com que diumenge anem a fer la Costa Brava Extrem, plantejo la setmana diferent, 1 dia recuperació, que va ser dilluns, dimarts descans total, dimecres calitat, i molta! Lo d'avui vaja, I dijous rodatge suau màxim 2 hores, divendres res de res, dissabte 2 horetes màxim tambè, i diumenge a veure si hi ha gas de veritat, que ja hi han ganes!
A part del tema entreno, Estan essent unes setmanes molt mogudes en quant a material, i es que les 29" sembla que s'imposen del tot, en Sergi Pingui aviat anirà amb 29"! Fem un petit "xanxullo" :)
I clar, el tema Carretera no el deixem de banda ( un secret, ara mateix i materialment parlant, es prioritat 1, encara que per circumstancies que s'han posat be, el tema BTT, tambè portarà canvis ), i posar grup electrònic es algo que de cara a 2013, alguns ho portem al cap:), com que a alguns us agrada el material, la setmana que veveureu alguna novetat ja:)
Res mes a dir avui, que havien de ser 4 lineas i ......
Recordeu, cap de setmana llarg, diumenge 9, Costa Brava Extrem, ( Duatlo de Bellmunt tambè!!!, i no hi podrem ser-hi! ), i dimarts, BTT Folgueroles 11 Setembre, pedalada segur que molt molt maca!

2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Quina llàstima lo del Purito :( Vinga va que segur que t'anirà bé a Blanes! quina enveja que em feu amb tanta activitat i jo amb aquest peu que no es vol curar...

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Ada!!! Recuperat aviat que fa dies que no ens trobem, i no pot ser!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS