diumenge, 23 de setembre del 2012

100X100TONDO

recollint dorsals...no es veu. però ja hi havia bon ambient!


Preparant....
Com ja haviem dit, hi havien dos opcions per el cap de setmana,  les 2 hores de Roda de Ter, que segur van ser divertidissimes, i l'altre, a on vam assitir, que encara que dur, no menys divertit, la 100x100 Tondo, un Memorial, que recorre els indrets per on ell solia entrenar, inclòs Vallter., del que mes d'un, avui s'en deu estar enrrecordant, jeje.
La sortida era a les 9, tot i que no va ser puntual, ja que l'amibient era gran de veritat, i previament, es duïen actes en record a en Xavi, on els seus pares, hi eren presents, Tambè, i com l'any passat, hi havien Pro`s de l'equip Orica Green-Edge, FDJ,  Saxo Bak, Katollia, Caja Rural.....vaja, el que tingues ganes de correr, ho podira fer segur!
GRANS!!!!!TOTS!!!!!

Nosaltres erem molts! encara que a última hora, ens va fallar en Miki, no va passar una bona nit, i no va poder venir. Arnau, Eloi, Koki, Xevi, Maria, VIdal ,  Jordi S, Jordi A, Jordi C, Agusti, Cucu i Cristian, deu n'hi do no?
El recorregut, encara que dur, maquissim, St, Joan les Fonts, Castellfollit de la Roca, Besalu, Banyoles, Sta.Pau, Olot, St Pau de Seguries, Camprodon, Vilallonga de Ter, Setcases i .....Vallter!
Paradeta amb ambientació  al 1er avitauallament...
Vam sortir mooolt relaxats, i encara que voliem fer molts trossos junts, a l'hora de la veritat va ser impossible, ja que es corria molt, i els gens aquests competitius els tenim a dins, i no hi ha manera de treurel's...que hi farem!! aixo vol dir, que bueno, a tope no s'anava, però a la que es tensava una mica la cosa, allà estavem, aixo si, a la que hi havia avituallament, parada obligatoria! es pot dir que sino vam arrassar, poc va faltar, jeje, i sino que els hi demanain als del primer avitaullament a Mieres...que bones les galetes! i carai, es posava be i tot, ja que hi havia ambientació amb tambors! oi Arnau?
Total, paravem una bona estona, i llavors apa, a tornar a apretar, mes d'un deuria pensar que estem bojos, aiiiiii!
Arnau distes abans de començar!

En Pro tornava!!!!
No cal dir res oi? jeje
Un Cop feiem la baixada cap a Olot,  i es separava la opció curta de la llarga, ja no hi havia descans, s'enfilava cap a Capsacosta, i ja no hi hauria pausa...., seria un pujar, pujar i un mes pujar. Anavem 7 IBT's, en Koki, Vidal, Xevi, Maria, Carmona...estaven per darrera, i nomès en Cucu ens quedava per davant. En el  tram d'enllaç fins al principi de Capsacosta, marcavem un ritme força intens, tot i no anar a afogar-nos, amb un puntet de patiment si, i vaja, ens presentavem a peu de port ràpid. No hi havia intenció tampoc de pujar-lo a tope, però si buscant sensacions, que a l'hora de la veritat, responien i força, ( a veure si a la Selenika la setmana que ve, encara hi han les cames bones que sembla que hi han aquest final d'any ),  de fet, va ser una pujada ràpida, ritme alt, i passant molta gent pujant, realment divertit, tot i que sigui dit, potser si no ens haguessim encantat tant al principi, hi haguessim estat mes endavant,  ens haurien fet patir força, i potser no hagués set tan divertit.
de on mes fotos hi han, de la sortida!

Després de coronar, - ens esperava en Cucu a dalt de Capsacosta- ve un "falso llano" fins a St.Pau de Seguries, on els Jordi`s de Premià ens van agafar una mica de ventatge, els esperavem a l'avitullament de Capsacosta, on per cert, l'Eloi i l'Arnau encara tenien ganes de fer el pasarell, i sino mireu la foto que va tirar en Cucu! jajaja.. quan ens adonem ja no hi eren jeje! lo bo es que no sabien ben be el que venia:) aiii!!!!
Carretera bona, però amb continu ascens, de les que desgasta, i molt, nomès es pot dir, que amb el ritme que vam marcar, i havent sortit sobre 30/35 unitats junts de Capsacosta, a peu de port ( Vallter ), nomès erem 4, si, en els dos Arnau's, Eloi i servidor, en Jordi Sanchez, ja s'havia adonat del que era pujar fins a Setcases, l'Agusti s'havia quedat un xic enrrera tambè, i en Jordi Alberch, l'atrapariem just al principi de port, ben be al km 0. Haver arribat fins allà amb forces, prometia una pujada bonissima ( patint, esta clar ),  però un petit/gran problema amb la roda de darrera, trencant un raid, i trencant tambè un dels rodaments de la roda, li arruinava el que hagés set la seva primera pujada a Vallter, una llàstima, però segur qu hi hauran altres oportunitats Jordi!
Vidal, Xevi i Maria

Vaig parar un moment, ens ho vam mirar, però veient que el problema era greu, vaja impossible d'arreglar allà, la unica opció era seguir i deixar en Jordi que ens esperes a baix, que tampoc es tractava de refredar massa el cos! partir d'aqui, i sabent que quedaven 12 kms de pujada, cadascú es va marcar el seu ritme. Uns mes lents, i els que encara busquem un punt de calitat de cara a la setmana vinent, mes ràpid. La veritat, va ser un espectacle veure com pujava la gent, que grans som tots els que practiquem aquest esport, veia gent pujant molt molt justa, altres directament tumbats al costat de la carretera, altres parats i estirant bessons i quadriceps com podien, i altres, directament a peu al costat de la bicicleta i amunt. La veritat, es que els 3 primers kms de Vallter, tot i que no son de grans desnivells, son durissims, i menjen el cap de manera exagerada. Per un moment, vaig parlar sol, renegant, bufant, pensant que potser m'estava passant amb el ritme de pujada, que per cert, en aquest tram, descaradament i per la meva manera de pedalar, em faltava un pinyó, el 25 es un pel just per pujar per aqui quan portes mes de 100 kms a les cames, opinió personal clar.
Desprès d'aquest tram mes inhumà, la pujdada, tot i que dura, es torna agradable, a mes, l'ambient era molt bo, molta gent als costats de la carretera, que nomès per aixo, ja valia la pena pujar. S'arriba als últims 3 kms, visualitzant el cim, i aquests segur, que son els millors,  a mes, es un punt on ja podia regular, inclùs pujava amb cadència maca, de la que es veu àgil, genial!
Arribo a dalt, amb 4:23 h, que havent parat uns quants cops, no esta malament, i just darrera 3 minuts màxim, arriben els Arnau`s i l'Eloi, no han pujat tant lents tampoc! i .....que dir, que bonic estar allà dalt, un dia assolellat com el que va fer dissabte, i a sobre recordant algu com en Xavi Tondo ( sense el plaer d'haver-lo pogut coneixer, s'intueix que era un gran ).
Al cap de 25 min aproximadament arribaven en Jordi Sanchez i l'Agusti, genial! Era hora de menjar be, i vaia si ho vam fer, ( organitzaciò exelent per cert ), i abrigar-nos i cap a baix, que quan ho començem a fer, i al cap de poc, ens trobem en Koki, que estava a punt de Coronar, i poc desprès la Maria, que amb un mes dels seus objectius, va arribar a dalt molt abans del que alguns es pensarien, classe, molta classe! A peu de Setcases ens esperava en Jordi Alberch, i sorpresa, en Xevi!!! havia girat al km 4 d'ascenció per problemes gastrics greus, amb vomitada inclòsa! ens acompanya fins a Camprodon, on esperarà la Maria i en Koki per baixar a Olot, en Jordi A. el baixen amb autocar,  i en Vidal i en Pro ( Carmona ) fa rato que ja son  a casa, un per fer la curta, que ja esta be per començar, i l'altre per fer massa tard a casa!
Acabem la sortida d'avui acostan-nos de nou a Olot, que fa que surtin casi 170 kms totals, bon entreno, i descobrint Capsacosta de baixada, que sempre havia set de pujada, i baixar-lo es guapissim!
Aixo ha set la Tondo, desde el nostre punt de vista clar, una experiencia maca i dura a l'hora, i que segurament, l'any vinent ens tornarà a tenir presents!

Si algu i fan gràcia les Classificacions son aqui, però poc importants no amb un dia  aixi???

CLASSIFICACIONS 116 kms




3 comentaris:

JORDI ha dit...

Com sempre a estat un dia fantàstic amb tota una gran colla.

Llàstima de l'averia. Anava a tope i tot i patir molt...segur que hagués fet un bon paper. Tenia bones sensacions i mai sabré com acabarà aquesta história.

Vosaltres com sempre, tot i ser un dia relexat, esteu a un molt alt nivell.

Espero repetir!!!

Jordi Sanchez ha dit...

Jordi Sanchez

Que dura i que maca la ruta d'avui. Ha estat genial compartir bona part de recorregurt amb vosaltres. Quasi sempre a les curses cadascú fa la seva (segons nivells, estats físics,objectius..), i de tant en tan dona gust poder fer gran part d'una cursa en grup. Aixi que gracies per esperar-nos (jo també he posat de la meva part,eh! Que en molts moments he hagut d'apretar el cul per seguir-vos...jeje). T'has deixat un equip de pro's Cristian, els IBT així ho semblaven, rodant en grup i tirant del pilot. Feia goig.

La pujada a Vallter se m'ha fet dura de collons. No em pensava que fos tan dura. Anava justet de cames i els calambres han fet acte de presencia fins el punt d'haver de parar 2 vegades a estirar. Estic d'acord amb que el 25 de pinyo que portavem no era l'ideal. Si les
teves cames ho pensen imagina't les meves.
Jaja.

L'unica pega del dia l'avaria d'en Jordi. M'ha sapigut greu per que anava "full gas" com diu aquell. A Vallter hagués patit molt pero hauria fet bon paper. Aixo s'arregla fàcil, l'any vinent hi tornem!

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

De gràcies res! ha sigut una experiencia mes, maca i dura a l'hora, tu ho has dit Jordi! un placer de veritat, poder fer coses aixi amb grups com el de dissabte!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS