dilluns, 20 d’agost del 2012

VACANÇES....TOCANT Fi!

Roques encantades




Doncs si, encara que a molts encara els hi queden uns dies, per a molts altres aixo ja toca a fi. Dona la sensaciò, que en general, tothom ha aprofitat molt el que han donat de si, llegint les xarexes socials, avui dia, queda clar aviat ( qui ha volgut compartir ), que en general, ningú  ha perdut el temps, i aixo es bo! 
Nosaltres, els que hi ha noticia clar, hem tancat  Vacançes amb algun dia de BTT, amb mega parada per esmorzar mes d'un dia, barrejat amb alguna sortida de carretera molt tranquila, que segurament per ara el setembre, el caire d'aquestes sortides ja canviarà, que ens espera un mes molt atepeït, encara que deixem que acabi de passar la setmana, per anar-ne parlant:), ja que el "calendari" esta descaradament atepeït, i amb multitud d'opcions, que farà complicat decantar-se per una cosa o altre, però mica en mica anirem aclarint, segur!


Per acabar les vacances, i tot i que amb algun li va fer molta ràbia no poder anar a la Ripoll-Vallter, altres, si hi van anar, encara que....a veure-ho!!! quina por a la calor, que tenen alguns, jeje, l'unic atrevit, en Cucu, i la veritat, tot i el calor, i no estar al seu millor  moment, va fer un resultat bo de veritat, 1:40 min i 50è de la general, pels que saben que es aquesta cursa, sabran valorar el resultat...AQUI les CLASSIFICACIONS de la RIPOLL-VALLTER.

Aixo si, altres no hem perdut el temps, i es que hem visitat la Vuelta 2012! espectacular! genial! ambient d'ocasions contades, però de grans ocasions, i es que es una de les grans, i tot i que no hi son tots, els galls, hi ha un nivell que nomès el fet de veure-ho d'aprop, impacta, sobretot en quant a infraestructures dels equips. Realment els equips professionals, en els darrers anys, han evolucionat moltissim, a l'inici de la Vuelta, aixo es notava.
Les Cabres del LIQUIGAS...abans de sortir a reconeixer el circuit

 Pocs son els dies que podem veure d'aprop amb una gran volta, els previs dels equips i els corredors fora de l'ambient carregat de les sortides.Aqui hi va haver la sort de poder-ho fer, per cert, impresionant com el mecànic del Liquigas, ficava els tubulars...de tot se n'apren:)
Un projecte fa un any, Realitat al 2012, la nova "cabra" Canyon

BMC...poc a dir no???

Els de GARMIN a punt per escalfar:)

El recorregut que van preparar a Pamplona, que allà estaven encantats que fos semblant al dels SanFermines, s'ha de reconèixer que era pur espectacle, lo complicat va ser poder trobar un lloc per veure-ho be. Acabava amb pujada l'ùltim quilòmetre, i força dura, pero amb "pave" tipo Flandes, tot i que se suposa que en millor estat:). els que ho vau veure per TV, segur que vau disfrutar...els que no, us ho vau perdre;)








El dissabte tarda, previ a la Crono per equips, les carpes dels equips totes tenien una imatge aixi:)






Amb en Purito, li tocava una d'aquestes..........






Tirar fotos a la sortida, era complicat, però s'intueix la sensació oi?




La Pinarello de Beñat Intxausti.....




Alguns dels sitemes que fan servir alguns equips, sou prou interessants, per exemple l'antisortida de cadena de Garmin, evidentment equip patrocinat per Rotor










Les Scotts Foil del Orica Green-Edge.........



Com no, per desconectar uns dies de la bici, el "bon menjar" tambè hi havia d'entrar una mica no? Aixo si, desprès dilluns, ha tocat cremar-ho, no tot, però si tot el que s'ha pogut:) 

Cremant les patates i Xipirons de la Vuelta:)

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS