dilluns, 6 d’agost del 2012

TOTS, DE TOT i PER TOT ARREU

Isma De Presoner, i Charly. enamarot de l'equipació "antiga"!
Aixi es podría definir el que es l'Agost del 2012. Escampats per tot arreu, però el remarcable, es que poc o molt, amb tots els casos,  o casi tots, la bici es part activa dels dies de teòric respòs, De fet no es extrany, es un mitjà que ens distreu, que ens dona vida, i que com no, ens fa passar molt bones estones ( alguns dures tambè :) ), a sobre, es salud....doncs si te tot aixo, perque no fer-la ser sempre part dels nostres habits????
De entre tot aquesta colla d'escamapats, vam ser uns quants que ens vam plantar a la pedalada de Seva, amb la seva 3a edició. Val a dir que super ben organitzada, amb un recorregut senzillament genial, ple de corriols, però dels que agrada de fer, ciclables 100% recargolats, amb desnivell, la unica pega, es que estaven molt secs! sort que aquesta setmana ens ha remullat una mica el terreny, però diumenge encara esetava una mica massa sec.
Isaac
Erem en Charli, Isma, Issac, Cucu, Berta i Cristian...amb diferents maneres d'encarar-la, i es que tot i ser pedalada, sempre hi han ganes de corrèr, algo que la veritat, avui dia es inevitable, i sigui al nivell que sigui, a l'hora de la veritat, tothom dona tot per tal de poder quedar el mes endavant possible....encara que es tipìc i potser comença a cansar ja, els comentaris de...aixo es una pedalada i bla bla bla....si, ho es, clar, però que aixequi la mà, aquell que surt, i que en cap moment li surt l'esperit competitiu, la majoria, no la podràn aixecar! en Fi, que tot i ser pedalada el nivell era força bo, i l'intenció, tot i que les ganes van sortir al cap de 10 kms d'haver sortit, va ser la de anar a fer 30 kms amb un "fogonasso", vaja, anar a rebentar les cames, i tirar a fons, en el meu cas vaja. Les sensacions bonissimes, amb molt gas, i llàstima de no haver sortit mes fort d'entrada, 5 minuts, s'haguessin p ogut bauxar, però tampoc venia d'aqui...al final 7è baixant de 1:50 min, i acabant amb sensació de poc cansanci, vaja que be! En Cucu, tot i badar encara mes al principi, va fer 17è, i la resta, a veure si surten classificacions, però tots acabats sense problemes!

El dia abans, vam fer Volta pel Ripolles, amb parada a esmorzar al entorn preciòs de Beget, i amb tornada a Torellò per Coll de Bracons a les dues del migdia, a 34º de temperatura, una volta amb molt relax!

Ah, i com no l'Arnau, que esta disfrutatnt amb la Judith als Alps Italians, pujant ports que a molts ens agradaria fer, ahir, ja en tenia algun mes al sac, i la veritat, quines vistes, que guapo!
Queda clar, aquí no es para, IBT`s per tot arreu, i les que no en tenim noticies, que son molts, però mes timids, i sense tantees ganes de surtir per aquí:) però no per aixo, menys importants!

Ara encarem segona setmana d'agost, i sembla que plena d'activitats, interessantisimes, a veure com surt, però pinta molt i molt be!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS