diumenge, 29 d’abril del 2012

UNA MICA DE TOT....

Una mica de tot, perque el cap de setmana ha set una mica amb barreja, lo bo es que encara no esta. Barreja perque? doncs perque ahir va tocar BTT, i avui un rodatge amb carretera en plan relax. Be, ahir va tocar BTT per alguns, els que farem la Tracks Non Stop, la resta, per no perdre el costum, van fer una bona sortida amb carretera, fent molt tros amb els companys de la Saturday`s, i acabant pel seu compte per endurir-ho una mica. Qui va anar aqui i qui va anar allà? jeje, Marc, Xevi, Cucu i Edu carretera.....Arnau, Guillem, Eloi, Jordi Alberch i Cristian..BTT, on el mati fent Tracks, va ser de lo mes entretingut, ja que vam aconseguir quedar amb els Maratonians, amb en Jordi Cadafalch com anfitriò, que va pujar amb 2 companys, molt bona gent!

Eloi fent el Tonto

Eloi arreglant cable....jajaja

Parada tècnica
 Sempre es maco rodar amb gent que no ho sols fer, i la veritat, tot i els problemes que vam tenir durant la sortida ( ahir no era el dia de l'Eloi, va trencar cadena, cable canvi...) va ser un mati distret. Nomès queda el regust de no haver pogut completar tot el que teniem previst, que era acabar pujant Collsaplana ( mal batejada Cuesta de la muerte ),  però ja vam deixar clar, que el dia que fem la segona part, encetarem la ruta per aqui, que els que no l'han fet, han de saber que es....
Pel que fa a avui, la idea era sortir suau, però com que mai ens en podem estar, algu pal ha caigut pel mig de la sortida....oi Edu? oi Arnau? es que no s'en poden estar......
Ara, ens queden dos dies, dels quals, n'hi ha un que el volem aprofitar a fons, dimarts, on tenim idea de pujar a Coll de Pal 2070m d'altitud, i rondarem els 200kms. Si podem fer la sortida, serà un bon test....i es que queden 15 dies per Terra de Remences! la feina ha d'estar feta, però intentarem acabar d'afinar el que es pugui! i com no, dissabte que ve, a alguns ens esperen els Monegros, DIVERTIT!
Eloi comprant Coca ( ja ho veieu, va ser el dia de l'Eloi )

Sortida diumenge


2 comentaris:

JORDI ha dit...

Bona companyia i una zona molt guapa per perdret durant hores.
Vaig acabar una mica fins els ous de tanta pedra, però bueno.
Espero la 2ª part. Però aquest cop portaré el track i aniré al meu rotllo, amb vosaltres em feu anar molt cuit.
Apa màquines, fins un altre

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Jordi! exagerat!!! la veritat es que si, hi han 2 trams amb molta pedra, però si penses una mica, t'enrecordaràs fàcilement que nomès son dos....i la segona part, cap! i res del teu rotllo, tots junts!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS