dimarts, 3 d’abril del 2012

PER FI! EQUIPACIONS 2012 i....Mini Resum lluçanes....

Setmana Santa si, i que toca ? pluja!!!! Es ben be, que estem de sort sempre!

Però be, el promès es deute...i es que diumenge, va ser un dia calificable com a divertit sobretot. Ens presentavem a Prats uns quants Independents, amb ganes de "guerra". El dia, aquest any si, es presentava genial, res de pluja, i la llista d'inscrits, era super interessant, molts coneguts i molta calitat. A les 8:30, i cal reconeixer que potser amb un xic massa de relax -estavem al mig del pilot a la sortida, i casi ni ens adonem que allò arrencava- van donar la sortida.
Evidentment la primera hora va ser d'una velocitat elevadissima, i la veritat, a la gent li costa moltissim afluixar, som molt capgrossos, preferim petar, que afluixar un punt que desprès potser ens faria falta.
Fem els primers quilòmetres amb l'Arnau, a bon ritme, en Cucurull be darrera, a roda, i crec que la resta, Guillem, Eloi, Sergi, Jordi, Maria, Etç...deuen estar fent el mateix. Al primer corriol de baixada, no massa tècnic, però amb algun pas estret, ja perdo contacte amb l'Arnau, i faig frenar sense voler, en Cucu. No es que baixi lent, però ells baixen sense cap dubte, un punt per sobre, res a fer, amb BTT, toca assumir aquesta desaventatge.
Els corriols, divertits i ciclables al 98%, sorprenent la veritat...s'ajunten, enllaçats per trams de pista, que de tant en tant passen indiscutiblement, per trams de la Tracks del Diable. A aquestes alçades, ja hem format un gurpet maco, ( en Cucu s'ha quedat enrrera i al final m'entero que ha trencat seient, i que s'ha  retirat, tot i que a la classificaciò surt com a 21è ) amb el que tinc company de viatge, en Gerard Campdelacreu Capa, amb el que casi casi, fem tot el recorregut junts, que per cert, gràcies a ell, es fa molt agradable i distret. Sobre la meitat del recorregut, arribem a un tram que m'es molt conegut....Els Munts! per arribar-hi hem fet força pujada, que la veritat, es una llàstima no tenir una mica mes de gas. No es que pujes lent, però si trobava a faltar una mica mes de xispa, com si les meves cames notessin que podien anar a mes, però al meu cap no li venia de gust apretar mes, coses rares si, però sensaciò real.
Desprès de l'avituallament dels Munts, un corriol que ens es familiar, amb el punt de dificultat just, i a rodar una bona estona. Aqui ja portem 2 hores i escaig, i sembla que el motor comença a rutllar. No es que aumenti el ritme, però si que sempre, a aquestes alçades de carrera, soc capaç de mantenir una intensitat molt elevada, i es nota, sobretot perque començes a atrapar gent que estava per davant, evidentment no tots...i de fet, tambè en Gerard, em diu que li comença a costar, quan justament jo, es quan mes be em trobo. La part final, es fa dura, molt dura, però curta. A l'últim avituallament ens diuen que queden 15 kms, però que son durs - no ens enganyen no- desprès d'una pista de baixada, i de passar per Sobremunt i St.Boi de Lluçanès, ens encaren cap a uns corriols que desemboquen amb unes rampes de molt desnivell, segur que ratllant el 20%, i no pas massa curtes precisament,  trobem gent que ve de la opciò curta que hi havia tambè, que els pobres tenen feina a pujar fins i tot caminant, i es que potser algun, no esperava un final aixi.
La sorpresa, al final, es que arribo a Meta 3 kms abans del previst. Em molesta una mica ( res greu, jeje ) perque es justament llavors, quan estic recuperant temps, i estic segur que mes d'un dels que tinc a davant, perderan gas, i la veritat, com que anunciaven 70 kms, i coneixent als de Prats, tenia segur que serien 74 o 75, vaja, que encara em quedarien 8 kms ( que donen per molt sempre, i mes al final ), però finalment va ser que no. De les 4:30h que pensaba estar-hi, van sortir nomès 3:45, un temps molt normalet, però que espero que aporti un puntet mes a la forma que esperem assolir a un mes i mig vista! a veure...
Resumint: el millor Independent va ser Arnau Soler, que va entrar 18è, amb 3:35h, i amb una clara mostra de progressiò, i la resta van fer una carrera molt molt interessant, inclòsa la Maria, que tot i el poc entranament que porta fins a dia d'avui, va completar tot el recorregut llarg sense problemes.
La única pega en Jordi Alberch, que venint desde lluny, no va poder acabar debut al trencament del cable del canvi.
Desprès de tot aixo, i si la setmana ens deixa, esperem fer una setmana intensa, que comença en teòria demà......però ho deixem pendent? si!
Per cert, ja tenim les equipacions Noves!

1 comentari:

Xavi ha dit...

M'encanta el domini del negre, combinat amb la de l'any passat quedarà de por jejeej... Molt guapes sí senyor! Creuem els dits i esperem que no ploguin tots els dies de setmana santa. Bona pasqua i no us passeu amb els bunyols!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS