diumenge, 11 de març del 2012

SENSE LIMIT! Aprofitant el bon temps!


Dos RadioShack a St.Hilari, fan pinta de pedalar molt:)

I es que, qui posa limit a sortir en dies aixi? sigui quin sigui el nostre esport ( en aquest cas Bici ), el que no aprofita aquests dies, fins que es pon el sol....es que no va al limit!
En el nostre cas particular, hem completat el cap de setmana de sobres, ahir fent 130 kms amb +2500m, i avui recuperant amb 72 kms a ritme molt suau. Be, l'Arnau, i en Tarrès sembla que s'han engrescat a fer BTT pels Pantans de Sau i Susqueda, però encara ni idea de com els hi ha anat.
Saturday's ben aposentats, nosaltres aqui marxàvem ja!
Lo bo va ser el dissabte. La volta ( saturday's ) ens portava cap a Taradell i Seva, per tot seguit pujar a Viladrau i encarar el Coll de Revell, que era la primera dificultat del dia, on evidentment, ja hi va haver guerra, i es que..com ens agrada! la veritat es que les sensacions de tots en general son bones, i es nota de molt lluny, que les ganes de còrrer son enormes, i costarà molt anar traient el grà de la palla, perque a hores d'ara, les forces a tots els nivells es veuen molt igualades...qui esta tocant sostre, i qui esta començant a pulir la forma? bona pregunta, en 2 mesos es veurà!
A partir de Coll de Revell, ja vam continuar nomès els que teniem una mica de pressa per arribar a casa, Xevi, Miki, Eloi, Cucu, Corral, Andreu, Esteller, i Cristian...baixada fins a Arbucies, i desprès pujada cap a St.Hilari, aixo si, passat per un poblet -Joanet-  que per la majoria era  una carretera nova, que la veritat, era per poder fer un bon test, uns 6 kms, a un 8/9% de mitja de desnivell. Desprès, i passat St.HIlari, ve un troç una mica enganxòs, on de fet algu va tenir problemes, i on per cert, ens vam trobar a dos Professionals del RadioShack omplint aigua a una font, simpatics els compis! Es una carretera que va picant amunt, i que pot arribar a desgastar molt, els que la coneixen segur que no tenen dubtes. Lo bo de la volta, es que a Sant Julià de Vilatorta, i un cop havent baixat Collsesplanes, i havent fet la pujada de St.Sadurni d'Ososmort a la Casilla, ens vam reagrupar casi tots, faltava en Marc, que va arribar un xic mes tard. En total els 130 kms abans comentats. i arribant a casa una mica mica tocats, el ritme va ser alt, casi 30km/h de mitja.


Diumenge ja set una altre història, i el rimte, encara que de vegades semba dificil, ha set molt tranquil! fins hi tot he pogut fer videos! cosa dificl normalment!
Ara encentem setmana, que pinta molt be en quan estat del cel, o sigui, que com serà que algun dia no poguem fer escapadeta al l'aire lliure! ja es veurà!


Cucu, VIdal,Campos, Miki, fàcil saber qui va tirar la foto no?

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Eiii molt bones les fotos amb els PROs

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

jejeje, es fa el que es pot Xavi! jejejeje ens veiem a Remences?

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS