dijous, 29 de març del 2012

MES I MES, i......LLUÇANES FERÈSTEC

Es una setmana boja... Estem fent hores a sac, potser massa? Arribarem passats a objectiu?? No ho se, però els sistemes, cada dos o tres anys s'han de canviar, i aquest toca provar coses noves....avui, sense anar mes lluny ( i no hem fet vaga ), han sortit 115kms, casi 4 hores!!! Un dia de cada dia, no es compatible aixo amb treballar 9 hores! Però com dic ja es veurà.
De fet, el mes important de la setmana, i la millor noticia, es que han operat amb en Miki, i sembla que tot va pel bon camí. Dema tocarà una visita, d'anims, que els te mes que guanyats! I com ell sap, l'esperem ben aviat de tornada, però tornada definitiva, i es que qualsevol que el conegui, sap que es imprescindible entre nosaltres, i a sobre, si esta fi, que aquest any no ha pogut ser, se i sabem els que el coneixem, repeteixo, que el potencial que te es enorme, ho va demostrar l'any passat fins que van començar els problemets, i que a sobre, la projecciò que tenia l'any passat, era impressionant, o sigui que Miki, a recuperar-te aviat, i a tornar-hi, que encara que no ho vegis tu, ens falta aquell punt que nomès tu tens, ANIMS!
L'altre tema de la setmana, toca diumenge, Lluçanès Ferèstec, 70 kms, que sabem segur que seran durs. Hi anirem uns quants, Marc Corral, Arnau Soler, Guillem Casas, Sergi "Pingui", Ernest Riu? Maria Ojeda, Jordi Alberch?? I Cristian.... A veure com va... Però promet... I molt....
I ara a dormir, que reposar, tots sabem que es entrenar:)

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS