diumenge, 30 d’octubre del 2011

............CASTANYADA, i novetats al blog ( mica en mica )

Rovellonada
I mes Rovellonada
Dema tocaria tornar-hi...a treballar clar, però alguns estem de sort i demà aprofitarem per fer una mica de BTT, i al vespre, ja menjarem les castanyes;)!!! mentre, entre ahIr i avui, entre tots hem sumat cosetes, encara que la veritat, una mica mandrosos ho estem, encara que no ho sembli.
Ahir va tocar esmorzar de pa amb tomaquet i truita a Alpens, problemes logistics no permetien a alguns fer la última de la Saturday,s, i vam optar de buscar una alternativa, aixo si, dimarts a l'arrossada, mes d'un Independent hi serà!
Avui.... Diumenge, hi hem tornat, amb ruteta i cafetó a St.Boi, però lo bo del dia, era la Pedalada del Rovelló, a Olost, Arnau, Galvany i Charlie, hi han anat, el resultat???? Forces rialles sembla, i un cistell de rovellons!!!
Ah!!! I els del cafe a St.Boi, hem tingut temps de fer foto i tot a la Trona!
Demà, si no hi ha res de nou, tocaraà una sortida per disfrutar de la BTT, l'arnau ens te una sortida preparada per la zona del PuigSacalm... A veure que sortirà!
Com a últim, haureu vist algun canvi al blog. La idea es intentar fer-lo mes participatiu, el màxim participatiu possible, o sigui, que mica en mica, el renovarem, amb un cara nova, per fer bona la frase de: renovar-se o morir! per ara, introduim les millores, mes endavant, es tracta d'anar-les omplint :)
Lo Foil! que marxa!!!
Parada a mitja trona, el dia s'ho valia

divendres, 28 d’octubre del 2011

GOS GOS

Els que vam poder , Vam fer desdepdida del dimecres de Bellmunt....
No Coment...
Algù em deia que molt dir que estavem a final de temporada però que no paravem ni a la de 3.....però es pot assegurar que ara si,  ha tocat fi, per primer desde gener,  han passat mes de dos dies sense tocar la bici, i lo millor de tot, en 5 dies un sol dia, i aquest dia una sola pujada a Bellmunt! on de pas vam aprofitar per fer el tonto.....no? la veritat es que psicològicament, una mica de paraon ajuda moltissim, relaxa, dona temps per fer altres coses...i es que tot i que tampoc es tracta de passar-se la vida a sobre la bici, si es veritat que havent de treballar com fem tots els que estem ficats amb aixo,  desprès posar-te a fer 2 hores de bike dia si dia no....poc o molt ens roba moltes estones, i que quan les tenim, com ara, casi sens fa raro! de totes maneres,  tampoc es tracta de perdre el temps....el tema material, els que seguiu tot aixo, ja heu vist dies enrrera, com no parem quiets, de fet, en Jordi Vidal, ha estrenat una altre Foil tambè, i entre mans, hi han molts projectes per aquets dos mesos que tenim per endavant,  un d'ells, el d'en jordi Carmona, que tot i fer casi 2 anys que no pedala, no perd les ganes, i estem muntant una Chervelina S3, que no tardarà gaire a poder-se posar per aqui.....però be, tampoc avancem gaire, que nomès falta que falli algo! que a vegadfes, tants projectes...no son bons, però sisi, época de renovar material:)
Parlant del tema renovació, i nomes perque ningù es pensi, que descansem del tot....ja comencem a treballar  amb dissenys de les equipacions, 2012....que si les idees que tenim al cap, es poden portar a terme, serà una canya.....fins aqui es pot llegir....que tot just entrem al Novembre!!
El que ningù es pot pensar, es que tinguent quatre dies de festa per endavant, deixarem escapar l'oportunitat de fer alguna cosa prou interessant.....o sigui, que demà, i si el temps acompanya, hi ha la última sortida de carretera amb els Saturday's, ara si última! I dilluns, que farà bo segur.....l'Arnau ens te una sopresa preparada per la zona del Puigsacalm.....Vidrà...Coll de Bracons....amb BTT! a veure com va! aixo si, les torradetes de pa amb tomàquet, no ens les treurà ningù :).......

dimarts, 25 d’octubre del 2011

C 17, a fer pinya.

Potser no tots els que llegiu aixo, us afectarà massa les normes imposades per Trànsit, a la C17,  desde que esta remodelada, i tambè segur, que molts ja sabeu que es farà una manifestación el día 6 de noviembre, però per si de cas, val la pena recordar  i animar a tots a participar-hi, per gota que es pugui...el programa acordat per tots les clubs ciclistes de la Zona, va ser aquest:

diumenge, 23 d’octubre del 2011

BTT MANLLEU 2011. i mala noticia al arribar.....

No m'agradaria començar, sense una noticia, que al arribar a casa tornant de Manlleu,  m'ha deixat una mica  força tocat,  i es que noticies aixi, mai haurien de ser, de passar...CIAO SIMONCELLI...


Avui, era el dia aquell, que desde fa uns 3 anys, psicològicament, per alguns, tanca la temporada. La participació d'Independents estava molt desperdigada, jeje, però al final hem sigut un grapadet prou bo, i els que no han vingut, han triat altres opcions, prou bones en tots els casos, la mes curiosa, la part Runner de l'Arnau, que amb en Carrasco, i algun altre Torellonenc, en Carles, han anat a fer la Crono del Cremallera, Queralbs - Núria, per cert, amb bon resultat!



A Manlleu, molts coneguts, i un gustasso poder sortir un dia a una sortida multitudianaria, en plan tan trànquil,  tenir temps de parlar amb força gent, aixo si, fins que l'Eloi m'ha presionat una mica i m'ha fet començar a apretar! i com no, en Guillem  enganxat!!!Abans, però, ha donat temps de saludar a molts companys, Pep, l'Albert! en Joan Berenguer, i fins i tot  la Judit de l'Arnau ( noia Independent avui! ) i la Montse de l'Oriol Colomer,  desprès, amb el ritme ja un pel mes alt, ja ha tocat fer trams amb en Cucu, l'Alibès, l'Alex, en Benavent! en Plà, en Grau, en Sergi Pingui, en Vili,  vaja, i molts mes, remarcable perque no sempre es pot rodar amb tots aquests comapnys.



El recorregut en si, a part d'algun senderet que no coneixiem, almenys jo, era un suma de parts que es fan per Tracks, empalmats de diferenta manera,  enllaçant trams de sender i pista, molt be, i sobretot,  amb un marcatge que ja voldrien altres curses mes importants,  vaja, un 10 per la organitzaciò, a sobre la botifarra estava bonissima!
Amb l'Eloi i en Guillem la gran part del recorrègut, hem fet els 55 kms, amb 3:45h de temps pedalat, i com que hem parat molt avui, imagino que per sobre de 4 hores segur a fer-ho tot, aixo si, algun pique hem tingut, i es que els gens competitius quan hi son, es impossible calmar-los, tan es anar a davant com a darrera, la questiò es poder fer algun fogonasso. Per cert, avui en Plà i l'Eloi han tocat terra, però en plan volada, l'Eloi al sender que hi havia poc desprès de l'Esmorzar, i que s'agafava desde la pista  emporlanada que ens portaria a Cabrera, però deixant-la a mig fer, tirant avall  a un trencant a la'esquerra, direcciò la Vola,  i en Plà, amb un tram que recordo de ja cada cop que hi passem, de Tracks, poc abans d'arribar al Riu de la Vola, on hi ha un graó que cal tenir força en compte.....Vaja, de totes maneres, bona pedalada a Manlleu, i que ens obre les portes de l'Hivern!
Ah, i que no ens podem oblidar. Ahir, va tocar Mega esmorzar de la Saturday`s, vaja, poca bici i molt menjar ( alguns el van esquivar per poder dormir una mica mes, jeje ), que es el que toca a les portes del Novembre, un mati molt fred, amb molta Boira, on ens vam quedar amb les ganes de veure les vistes al Far, objectiu, si espot dir aixi, de el recorregut planejat per dissabte, encara que tot i la boira i el fred, que divertit es sempre, fer les sortides  Saturday`s i mes si son nomborses com la de dissabte! que arribi aviat el 2012!

dimecres, 19 d’octubre del 2011

FINISH.......

I no es un final de carrera no, es simplement que les tardes de sol, les d'arribar a casa a les 8, be ara ja ni a les 7 es pot arribar, están tocant a fi. Entristeix una mica, s'acaba un any intents, amb bons i mals moments,  però ens quedarem amb lo bo, no? a final d'any ja tocarà balanç definitiu, però aquests dies, a tocar del canvi d'hora, i quan surts amb bici a la tarda, t'adones que aixo esta tocant al final de veritat, i et venen al cap, les estones de patiment de l'Abril....Maig...de quan arribes a casa amb molta sed, però amb la sensació genial d'haver aprofitat el dia, i com no, de tot el que has viscut, experiencies noves, i ganes de repetir amb la majoria....i es que la bici, enganxa si, molt!
Com que no queda mes remei que mirar endavant, com cada any per aquista época, el BTTMANLLEU, organiza una pedalada que sempre es posa be, ni massa fred, ni calor, esta clar, i a mitja plana de Vic participant-hi, vaja que qui estigui per la Zona, que sapiga que es totalment aconsellable, qui es decideixi,  allà ens veiem! Ah! i res de còrrer, que de fet, ja es nota que les ganes de millorar, en general, van minvant, sense anar mes lluny, aquesta setmana sortire com a molt 2 dies, encara que la sortida Saturday's de dissabte, no la treu ningù ( es la última crec ), i evidentment, diuemnge a Manlleu....!

diumenge, 16 d’octubre del 2011

OCTUBRE, I CAP DE SETMANA FULL!!!

Bufff, aixi es pot dir, i es que cadascu per la seva banda, ha fet molta feina. Ho resumim? Si, perque si s'ha d'explicar al detall, alguns em maten!
L'Arnau, dissabte marxava a caminar, a fer cims! Te ganes de practicar el running, i potser es casi la millor època de l'any, ara que ha acabat tot lo fort de Bike, la veritat, es que les vistes que van veure dissabte desde allà dalt, eren impresionants, aqui vam tenir molts nuvols! He vist alguna fota i maca maca, perque us en feu una idea...mireu:

L'altre opciò era Saturday's, on s'hi van apuntar entre d'altres, en Miki, Vidal, Xevi, Tarrès, Isma... Van fer volta pel Lluçanès, amb paradeta a Sta.Eulalia de PuigOriol, vaja, relax total, el proper dissabte, m'hi apunto jo :)!
I clar, hi havien 2 opcions mes, la de la gent de la Cupsi, que per segon any organitzaven una trobada / carrera, amb 1 de carretera dissabte amb 84 km amb +1600m ( la Salut i Bracons, mitja Remences vaia ) i una volta pel Cabrerès diumenge amb BTT, uns 52 kms amb +1280m. 
Entretinguts abans de sortir:)


INDEPENDENT!!!!!!




Vam ser sobre 18, be oi, i entre ells, Independents clar! Eloi, Agusti, Marc Corral, Cristian, Etc....Pingui, Ernest, Xevi Cubi..al mati una mica freds, ens va costar agafar ritme, i tot i que prometiem no apretar, va ser impossible del tot. Fins a l'Esquirol be, a partir d'allà, campi qui pugui! Va ser divertit, fins i tot la baixada per cap a Olot, la vam fer en grup...... A fondo! Desprès a Coll de Bracons, ja sabem el que s'hi cou no? Toca patir sempre, personalment, el millor les sensacions, i    confirmat, la Foil puja molt be, jeje, al final, ens vam quedar el grupet de 3, Guillem Lopez, Gerard ( Bare ), i jo mateix, que ens ho vam jugar a l'esprint, on aquell parell, no el van disputar, vaja que cap al sac, i tenia la primera victoria parcial, desprès, i amb pocs minuts entre uns i altres, van anar entrant tots, per cert, a molt bon nivell!
Avui diumenge, tocava BTT, alguns canvis de cara, però amb moltes ganes igual. El recorregut ( a sobre ), molt ben triat, tot i que tinc clar que a mi les pedres no em van, els senders en canvi, mmm, genials, per molt ratoners que siguin. La veritat es que en Bare ha imprimit un ritme fortissim, junt amb en Marc, ens hem quedat tots tallats i rodant moltes estones sols. Jo he apretat a muerte per contactar abans d'arribar a Cabrera, lloc d'avituallament, però quan m'han comentat que els dos primers no havien parat, uiuiui, impossible! A partir de llavors un altre ritme, i disfrutant del recorregut amb l'Alex Coll i en Guillem, sobretot a les baixades, i el sender de la Barra de Ferro, uaaa quina canya baixar per allà, per molt que el coneguem, desprès de tants dies sense passar-hi, m'ha tornat a enamorar! El pitjor tram, la Foradada, uaaaa, quins pedrolos!!!! Vaja, com perque algu digui que avui no era BTT! 
El resultat era una icncognita al km 30...... Però ha set llavors, quan en Galvany ha trencat el canvi, vaja KO, poc desprès, precisament baixant la Barra de Ferro, i havent despenjat en Guillem, quan l'Alex ha punxat, vaja, quedava tot clar, i nkmes quedaven a fer els 6kms de cami asfaltat per casa l'hora fins a Torellò, sense cap pressa, fins i tot amb el luxe de pedalar tranquil quan he vist que davant, i venint de passar un bon mati de BTT, hi havien en Xevi Rubio i en Garcia. Vaja, un disfrute total de final de ruta! 



Al final, i el que menys importa de fet, les claasificacions Cupsi han quedat aixi pel que fa el podi, la resta... A veure aquests Cupsi si les penjen, i les fotos!
Carretera dissabte:
1 Cristian Arroyo
2 Guillem Lopez
3 Gerard Bare

BTT diumenge:
1 Gerard Bare
2 Cristian Arroyo
3 Guillem Lopez

Combinada, per temps:
1 Gerard Bare
2 Cristian Arroyo
3 Guillem Lopez

I la última de les històries del cap de setmana amb Independents, era la Imtb-Compex a Tona, on hi havia en Guillem, i l'Ernest, i potser algun mes, aiai! Poc en se encara, en Guillem tot el que m'ha dit ha set, guay, però se m'ha fet curta!!!!! esta que se sale el nen!!!!!

dimecres, 12 d’octubre del 2011

CUPSI 2011

Com fa uns dies es va comentar, el cap de setmana es fa la CUPSI 2011, una prova amb plan bon rotllo, que organitzen tots els que formen part d'aquest grup tan ben avingut. En Guillem Lopz, ha passat aquests dies la informació definitiva de la prova, la qual deixem plantada aqui sota, i animant, a qui tiengui ganes, sens dubte s'animi per dissabte i diumenge, o com a minim, un dels dos dies.

CUPSI 2011:



RECORREGUT:
Dissabte dia 15: sortida bici de carretera:  TORELLO (rotonda del cupsi), MANLLEU (neutralitzada fins a la rotonda de les piscines de Manlleu) ESQUIROL, CANTONI, COLL DE CONDREU (port puntuable als 5 primers corredors i avituallament) JOANETES, COLL DE BRACONS ( port puntuable als 5 primers corredors i avituallament) SANT PERE, TORELLO (rotonda del cupsi)

Diumenge dia 16: sortida bici de muntanya: (TORELLO, CAL VIDRIER (avituallament), voltar per darrera CABRERA, CAN TONI, L'ESQUIROL, (per PATEL), CAMI DE L'HORA, I TORELLO (Rotonda del cupsi)

HORARIS:

Els corredors hi han de ser a entre les 8:15 i les 8:30 on s'entregaràn els dorsals, i es farà el primer control de firmes.
Sortida a les 09:00h


Controls:
Dissabte:
Els col.laboradors hauran de ser a:

Sortida i Arribada: Responsable: Marta Carcasona: 08:00h: Ja hi haurà el control de firmes a sobre la rotonda. Caldrà donar el temps de sortida a les 09:00h i registrar tots els temps d'arribada de tots els corredors. La línia d'arribada ho marcarà el PAS de ZEBRA que hi ha a la rotonda tot venint del Tennis.

Coll de Condreu: A les 10:00h:  Responsable Joan M Rossell + Jordi De diego:  Haureu de posar la línia de control de port de muntanya a uns 100m abans de començar la baixada. Serà en aquest punt a on es tindrà en compte els 5 primers corredors. Llavors just abans de començar la baixada, hi haurà d'haver l'avituallament i el control de firmes obligat per a tots els corredors, Això vol dir que tothom haurà de parar i apuntar el seu nom o numero de dorsal al registre de control de pas.

Coll de Bracons (avituallamento infernal): A les 10:45h: Responsable Laurens, Gemma, Lauri i Ester: Haureu de posar la línia de control de port de muntanya a uns 100m abans de començar la baixada. Serà en aquest punt a on es tindrà en compte els 5 primers corredors. Llavors just abans de començar la baixada, hi haurà d'haver l'avituallament i el control de firmes obligat per a tots els corredors, Això vol dir que tothom haurà de parar i apuntar el seu nom o numero de dorsal al registre de control de pas.

Diumenge 16
Sortida i arribada: Responsable, Nuria Carcasona : 08:00h: Ja hi haurà el control de firmes a sobre la rotonda. Caldrà donar el temps de sortida a les 09:00 i registrar tots els temps d'arribada de tots els corredors a l'arribada. La línia d'arribada serà just a dalt de la rotonda del cupsi.
Cal Vidrier: Responsable Mertixell Capdevila, Marta Krk: 09:35h: Avituallament i control de firmes obligat per a tots els corredors. Això vol dir que tothom haurà de parar i apuntar el seu nom o numero de dorsal al registre de control de pas





Amb un tema a banda, avui aprofitant el segon estiu que estem tenint, hem fet una sortida mega guay, amb un convidat especial, en Liki Viñas, que ens ha acompanay fins a Olot, passant per Vallfogona. No hi han les fotos que ho justifiquin ( encara ), però hi seran, i evidentment, segur que es repeteix alguna sortida plegats, perque ha set prou interessant!
Desprès, da baixar Vallfogona, on en Liki ja ens ha deixat,  ha tocat paradeta a Olot, amb cafetó i madalena inclosa, encara que en Miki i l'Agusti han tirat llarg, amb bocatete de truita jeje. 
La sorpresa ha set llavors, quan començavem a pujar per la Salut direcciò Rupit, perque? doncs perque ha aparegut l'Arnau, vaja, que hem tornat a a ser 4, amb un dia super espectacular ( com els trobarem a faltar d'aqui a res ) , i amb un ritme super macu, disfrutant vaja, i es que quan no es va per sobre de 180 pulsacions, es difruta moltissim!



diumenge, 9 d’octubre del 2011

Epoca de disfrutar!!!

Cada any, per aquestes dates, molts arribem colapsats de caps de setmana sense dormir, de matinades ( que llavors valen molt la pena ), i  de poques hores de son moltes vegades. En casos aixi, un parell de setmanes de relax, tambe es posen be, però ei, no ens enganyem, d'aqui a final d'any, i han moltes, i molt variades opcions per a qui tingui ganes de pedalar, i entre aquests, molts de nosaltres segur...Sense anar mes lluny, la setmana que ve, es presenta mogudeta,  i  val la pena remarcar tres opcions , potser les que a la gent de la zona, els hi queden mes properes.

Primera: Un altre any, i amb una iniciativa única a Torellò, es fa la Cursa de la Cupsi, es un format a 2 dies,  dissabte carretera ( Salut i Bracons ) i diumenge muntanya. Es amb un plan totalment recreatiu, però no hi faltaran els piques, que l'any passat ja van existir, vaja que si algu te ganes de passar un bon dissabte i diumenge en plan divertit, sense deixar de pedalar, es una bona opciò, de fet, esta obert a tothom! si en voleu sabe algo mes, hi ha un grup a Facebook, CUPSI 2011, on a part, hi han videos de l'any passat, molt bo!

Segona: Mi-BTT-Compex, A Tona,  es fa aquesta pedalada que serà força concurreguda, on cada any es canvia de lloc, i on aquest any ha tocat aprop, les inscripcions estan tancades, però sembla que hi haurà possibilitats de inscriure`s el mateix dia, mes informaciò a la web que teniu clicant el link de sobre.

Tercera: La mes llunyana, però no per aixo menys interessant, i es que a Puig-Reig, es fa aquesta pedalada, que cada any guanya adeptes, amb un recorregut assequible, i sembla que força divertit cada any, l'ediciò passada hi van anar en Guillem i l'Ernes, i tots dos van tornar força satisfets, o sigui, que una molt bona opciò, amb informaciò aqui PEDALADA CAN MARÇAL

Per setmanes properes, hi han opcions tambè força interessant, de les quals en parlem mes endavant, però recordeu, que el dia 23 d'aquest mateix mes, es fa la Pedalada de Manlleu, lloc o cada any, hi passem un bon mati de BTT, mes informaciò la setmana que ve.
Pel que fa a temes mes "nostres", aquesta setmana, i desprès del llarg dilluns muntant la Foil, va tocar estrenar-la, la qual cosa sempre es un gust. Les sensacions bones, i ahir, amb una ruta de 100 kms, llevant-nos tard, i arribant d'hora, mes bones encara, tot i que amb alguna conclusiò, que encara no negativa, si rara, i es que el Grup, o mes ben dit, el cassette del Grup Sram Red, es escandalòs de cuidado! serà questiò d'acostumar-s'hi! La resta perfecte. Vam ser 6 ahir, faltant l'Arnau, Eloi, Guillem, Campos,  i  molts altres, que van fer la sortida Saturday's, molt interessant per cert, però es que matinaven massa!! la setmana que ve, segur que serem uns quants mes, però fins Llavors......aprofiteu el bon temps que encara ens fa!!

P.D: Ah, i noticia important, aquesta mateixa setmana, tenim un component nou desde dilluns, es diu Marti Fabi Vidal, i la cosa promet, jeje, Felicitats Jordi i Laura!

dimecres, 5 d’octubre del 2011

Renovant l'Armari,,,,,si, ara que ve el fred!!

Acaba la calor, segur que aquesta setmana es l'última de un sol dels que escalfen, de fet, avui, amb una sortida maca, de les tipiques d'estiu....amb carretera, et pots adonar perfectament que aixo de sortir a les 6 i arribar a les 8...es impossible, a no ser que vulguis arribar de fosc.....En fi, pocs dies ja aixi,  pero avui era inevitable, ja que tocava estrenar una de les coses mes esperades aquest 2011, la FOIL!  i l'estreno ha set genial, sortida de les bones d'estiu, arribant casi a les 8, avui casi foscc ja,  amb en Charlie, i en Guillem! ruta de St.Bartomeu, Vic, Manlleu i Torellò, 60 kms, a bon ritme!
 Fa uns dies presentavem la Flash d'en Marc Corral, espectacular, oi?
 Aquesta setmana toca la Cristian Foil, ha trigat a arribar, i muntarla al gust, van soposar 8 hores de treball intens! aixo si, molt agradable! es va haver de desmuntar sencera, i un cop amb el cuadre a la ma, i desde zero, començar el muntatge a la carta, amb tot el material que mica amb mica, i triat amb molt de compte, havia anat recopilant desde fa 2 mesos...el resultat, aquest....  era inevitable! hi havien ganes d'estreno!


Aqui dalt, amb el muntatge a mig fer, o força enllestit...el mes complicat, sens dutbe, passar  el cablejat per disn el cuadre, queda super polit un cop fet, pero la feinada es considerable, aixo si, per a pròxims muntatges, ja hi ha truc :)

 El pes, sense buscar components hiperlleguers,  ni massa elitistes, ha quedat amb una xifra de les mes idones, entre 6 i 7 kg....doncs aquesta, al Mig!





 Despres de les 8 horetes distret, el resultat es força bo, en viu, guanya, sens dubte, i pujat a sobre, ja es........ara tocarà fer-la patir, be de fet, el que patirà o ho hauria de fer, es el que hi va a sobre!!!


F

diumenge, 2 d’octubre del 2011

Per uns Relax a RUPIT, per altres....Tela al BICICIMS!

Sortida a Rupit....Ambient oi??
Doncs es podría resumir aixi el cap de setmana...uns el tenim pres de relax, despres del cap de setmana anterior tan intens, i altres, el tenien a tope, i es que el Bicicims...es un event per tenir molt en compte.
Els que vam decidir agafar el cap de setmana i el que queda d'any ja de relax, vam triar opcions diferents, la priemra era fer carretera amb una de les ultimes sortides de la Saturday's ( octubre serà l'últim mes ) en Xevi, Jota, Miki....i altres, Arnau, Guillem, Ernest, Cristian...en Cucu, i......en Charly! que despres d'uns mesos tornava a pedalar, ens vam acostar a Rupit, on es feia la 1a Pedalada popular de Rupit i Pruit, com la setmana pasada ja vama deixar per aqui penjat. Es tractava de 42 kms, que arrencaven puntualment a les 9 del mati. Genial l'ambient, participació exelent, i un cop feta la marxa, va quedar clar que organització, i voluntaris/ colaboradors,  tambe perfectes, be, diria inclús que el muntatge,  marcatge, elecciò de la ruta, punts d'avituallament, etç. van ser al 99% encertats.
Quina vista!!!!

La pedalava començava amb una mini volta a Rupit, per ja de seguida, començar a explorar camins i senders de les rodalies d'aquest poble tan maco que tenim a la comarca. Nomes començar, rampes considerables, imagino que m'es d'un va patir de valen aqui, encara que de seguida, ja començaven els corriols. macus per cert, que en alguns trams, recordaven a parts per on passen Tracks del Diable. Just abans del primer avituallament, i desprès d¡una baixada força trencada per les pedres, ens parem  un moment, perque atravessavem una zona que tot i tenir-la aprop, no haviem vist mai, on s'observava desde Salt de Sallent, fins el Santuari del Far. Res, parada tranquila a l'avituallament, i ens reagrupem uns quants....feia dies, que no ens recreavem tant als avituallaments, i la veritat, es que es un gustasso!! reprenem la marxa, i toca baixada, molta! vaja, tanta, que amb poc tros mes, haguessim baixat fins a Sau, ah! passem per sobre Salt de Sallent, però al reves de com estem acostumants a fer-ho, macu macu! desprès d'uns senders força divertits, que era evident que havien estat netejats per poder-hi passar ( quina feinada, es per valorar-ho de veritat ) encarem una pista, desconeguda per nosaltres, però que caldrà tenir en compte, ja que porta a un tram, que ja coneixiem, però que per variar, mai haviem parat, i que va ser el lloc triat per fer la parada d'esmorzar, però lo bo es un mirador, on es pot apreciar perfectament, la bellesa de Rupit desde un punt alçat, on val la pena, recrear la vista una bona estona, amb botifarra inclosa! potser 30 minuts allà parats, amb botifarra, coca....es que, quina vida dissabte!
Desprès d'esmorzar, ens tenien un de bona preparada, i desprès d'un petit ascens fàcil per pista, encara que amb força desnivell, venia un corriol de pujada, en el qual era un repte pujar....vam aconseguir-ho amb l'Arnau, fins on tècnicament es podia...en Guillem venia un pèl mes enrrera, es va rendir abans, i l'Ernest, un xic mes errera imagino que tambè! a partir d'aqui tot l'ascens fet, quedava disfrutar. Força enrrera, i imagino que disfrutatnt molt, venien en Charly, Serragrenyats, Berenguer, que per un dia el vam trobar a una pedalada, i molta gent, que es va apuntar a fer aquesta volta.
El tram fins a Rupit, va ser baixant pel famòs Pixanuvies, tram de Tracks al revès tambèm on m'hi vaig enganxar un parell de vegades, voltereta inclòsa!! jeje, però sense consequiencies....
Al arribar a Rupit, no ens vam entretenir gaire, en l'Ernest arribava de seguida, però en Guillem tenia ganes de Tornar fins a Torello amb bici, i si, ell i jo, bici, carretera i cap a buscar el trencant de Cabrera, on agafariem ja el Cami Ral direcció Torellò, l'Arnau...etç, preferien tornar amb cotxe, de fet ell al final ha fet Bicicims...o sigui que millor! els que vam tornar, kms Garmin 73....no esta malament, oi?
Amb tema a part, i el mes importatn del cap de setmana, es que avui tocava Bicicims, i a hores d'ara, poques noticies hi han, be alguna si, l'Arnau, s'hi ha apuntat al final, tot i dormir nomès 4 hores, i ha fet companyia amb en Pep i en Corral, que desconec com els hi ha anat, amb l'Eloi, si se sap, i es que seguint la seva tònica, ha trencat cable de canvi i ha hagut d'abandonar. En Pep crec que força be, per sota les 8 hores, i l'Arnau, que no estava en condicions d'apretar, 8 Hores. Els Primers a arribar, que tambè hi ha noticia, en Jordi Sanmarti, l'Andreu Illamola, i l'Albert Juvanteny, d'Starbike, que han posat un ritme altissim, i s'han plantat a Manlleu per sota les 7 hores....impressionant!!!
Demà comencem setmana.......i es presenta bona bona...arriba cuadre nou de Carretera....o sigui, tocarà anar a dormir tard,perque aquesta es muntarà amb moooolta delicadesa....de fet, com sempre jeje...noticies uns dies mes endavant!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS