diumenge, 3 d’abril del 2011

PIM PAM SUMANT, ALTA MUNTANYA!

Al final, el que teniem previst, ha sortit! la mini modificaciò, per sortir de Torelló directament, ha set un encert, i poder pujar fins a Ripoll amb bona companyia ( Saturday's ) s'ha fet amb un suspir, allà ha tocat separació, però era de mutuo acord! jeje.
Hem enfilat C17 direcció Campdevanol, per enfilar ja de seguida, la carretera de Gombren, que un cop passem el poble, ens portarà a fer Coll de Merolla,un port suau, de molt bon fer, i curt, però que quan t'adones, et porta a gairebè a 1100 metres d'altitud, deu n'hi do, no?
La Poble de l'Illet de fons!
El mini descens, ens porta a la Poble de l'Illet, que es fa per una carretera ample i que amb el sol traient el cap ja, es transforma amb un principi de mati super agradable! el dia pintava genial, i ho ha set!
A parir d'aqui, el que ve es dur, Coll de la Creueta....qui ho coneix sap de que parlo, i qui no, es senzill, 20 kms d'ascenció, gairebè continuada, tan sols 2 descansillos, i molt aviat, a partir del km 3, s'han acabat ja, i es aqui, al principi de port, on hi han les rampes mes dures. Sort que no tot el port puja aixi, perque amb rampes del 10% gaire estona, qualsevol regula.....
Avui de seguida, m'he adonat, que la càrrega que portava de tota la setmana ja, em passaria factura, que en el fons es del que es tracta, però que quan ets allà, pujant, sempre voldries tenir un punt mes, i evui tambè, perque en Miki anava com un tiro, però en Xevi i l'Arnau l'han aguantat be, o a mi m'ho ha semblat, de fet anava agafant referencies, com a curiostat, i a mesura que anavem restant kms al port, la distància amb ells aumentava. L'Eloi, pujava un xic mes enrrera, l'Alta muntanya no es el seu fort, però deu n'hi do com es defensa, crec que tindrà un bon any, i s'ho mereix, porta ja 3 mesos fent les coses ben fetes :), total, que desprès de veure el cartell de 3 kms "fin de puerto", t'animes, i acabes de coronar,  amb mes energia de la que sembla, basicament perque el port ho permet, ja que acaba amb lleugera pendent avall, o sigui a plat!
Hi havia neu!!!!! normal, si fa 15 dies aqui hi estava nevant a sac, però avui, estar allà dalt, era genial! i encara feiem bona cara no? tocava un descens per la Collada de Toses, però nomès fins la meitat, ja que a Planoles, tocava últim objectiu, Plà de Barraques, poc conegut ( Crec ) però ho hauria de ser mes, son 9 kms de pujada, però amb desnivell mig 10%, amb rampes sostingudes de 17/18%, i lo mes xungo, ni un sol descans!
Abans de pujar barraques
En MIki aqui ens deixava i tirava avall, i nosaltres amunt. ha costat, ha costat molt! es un port que a cada km, et trobes a terra el numero de km concret que estas, i veure que resten tan lentament, psicològicament mata, però s'ha de pujar com sigui.
En Xevi ha coronat primer, quan arribo li comento que aqui ja he patit de veritat, però ell em comenta que tot i pujar primer, tambè se li ha fet dur....i l'Arnau, quan arriba, confirma que el problema ja no es meu, simplement els kms acumulats ja esnoten, i els metres de desnivell positiu tambè, i mes fent un coll com aquest, el que no el conegui, li recomano!

A la foto no ho sembla que anem tant tocats no? jeje, l'Eloi ha trigat una mica mes ha arribar, ( nosaltres anar tinat fotos ) però com sempre, fins a dalt de tot, es masell! 
Ja nomès quedava baixar, teniem Torello a uns 30 kms, però  que " Gràcies" al vent,  s'han transformat amb el quart port del dia, fer carretera nacional, picant avall, o sigui, en teoria fàcil, a 90% de pulsacions, no es normal, i es que el vent te aquestes coses de vegades, i no perdona, vaja, que la tornada s'ha fet mes dura del que pensavem, personalment, avui considero que ha set dur, i espero de dies aixi, anar recollint fruits, que com serà que algun no pogeum recollir!
El dia a set productiu, i la setmana tambè. La que ve, toca càrrega tambè, i finalitzarem a Cervera, on tocarà patir de valent, tinc dubtes de les sensacions que pugui tenir, però per aixo hi haurem d'anar i patir una mica. Hi serem un quants de Torelló, però per aixo, encara falta una setmana, proper capítol!
La Saturday`s crec que han acabat be la sortida tambè, tot i que m'he enterat que en Quim Fernandez ha tingut una caiguda, en principi sense consequencies, millor, però  que demostra, que sempre s'ha d'anar amb mil ulls, i a vegades, ni aixi n'hi ha prou.
Tambè en Gulliem, Ernest, Etç, han fet una bona sortida de BTT, i es que aviat, en tocarà alguna amb cara i ulls de BTT! tenim setmana santa a tocar, tindrem temps!

4 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Quin tros de ruta!! Molt bé! si que ha fet vent aquest cap de setmana, nosaltres ahir també el vem patir de valent a la nostra ruta de btt... per cert, no suporto quan estàs fent un port llarg i et marquen els quilòmetres!! quin pal!

Cristian ha dit...

Ada! mata molt veure els km sque falten! i mes si ja vas grogui com anava jo! jeje.
Per cert, ens veiem el dia 4 de Juny no? que avui obrien Inscripcions oficials ja!!

Xavi ha dit...

Coooordons!!!! Cristian tiu, comparat amb el que heu fet vosaltres no he fet res. Fixa't que el que per a mi és un extra de cap de setmana, Bracons, vosaltres l'heu fet a mitja setmana. Esteu fets uns cracks!!! Per cert el Pla de Barraques buuuufffffffff, rampes sostingudes del 17/18% durant 9km i sense trams de descans...Ha de ser molt, molt i molt dur això. Us felicito, sortida impressionant!!!

Cristian ha dit...

Xavi! Bracons perque ho tenim aprop! a mes, anira be per anar preparant Remences no? jeje.
Per cert, si, PLà de Barraques, recomanable a tot aquell que li agradi pujar fort

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS