dilluns, 25 d’abril del 2011

El sac.....mig ple....o mig buit???

Dilluns, fi de setmana santa, tornada a la rutina, que desprès de tants dies de festa, no esta malament, però tambè s'ha de reconeixer, que es posa be una mica de descans, o no?
La veritat, es que les conclusions que es poden treure d'aquesta setmana, basicament, i sembla, que mes o menys tothom. La questió bàsica, ha sigut, anar salvant el temps com s'ha pogut. Menys dilluns i dimarts passat, que fa fer bo de veritat, la resta ha sigut un constant d'anar mirant la Tv cada dia al vespre, per veure que ens esperava al dia seguent, i sobretot, al mati, aixecar la persiana i mirar enlaire per veure si aquest dia que teniem algo pensat o previst, ho podiem dur a terme.
Si, ara, havent passat, ja es pot dir que ha set complicat poder sortir, però com que som aixi de tossuts, d'una manera o altre hem sortit, i casi segur que tambè es pot dir, que poc o molt, el que ha sortit algun d'aquests dies s'ha mullat..
NO estavem gaire motivats a dalt de Coll de Jou
La setmana va començar fent dilluns una recuperacò activa de les Rutes del Montseny que vam còrrer diumenge passat, amb molt bon dia. Lo bo es que dimarts tocava una mica de canya amb BTT, que els que seguiu el blog, ja vau veure el que vam fer en Xevi l'Arnau i jo, no va estar gens malament! a partir d'aqui venia lo complicat. Dijous teniem prevista una de grossa pel Pre-Pirineu Ripollès, Coll de Jou, RIbesAltes, Tregurà.....a mes, venia en Jordi de Premià, i no el podiem defraudar......però.......el temps no va acompanyar. El dia ja es va aixecar tristot, i per allà dalt, el fred era considerable, a mes, amb algun amago de posar-se a ploure. Vam decidir no pujar a RibesAltes, era arriscat amb el temps que estava fent, i la opciò mes viable que vam trobar per alemnys no perdre el mati tan descaradament, va ser tornar a pujar Coll de Jou, però per la vessant Nord, al cap i a la fi, serien 2 portets, be, Ports, 12 kms de pujada, no el podem considerar portet! Vam baixar per Ogassa, que fer el tram de ruta del Ferro sempre es prou divertit, i un cop a Sant Joan de les Abadesses, en Guillem, que tenia ganes d'aprofitar el dia, va aconseguir convencen's, per anar a Ripoll per la banda mes complicada, fer un Coll que va de Sant Joan, fins a la Carretera de VallFogona...L'Arnau no en tenia gens de ganes, però al final, i una mica a la força, hi vam acabar anant tots 4. No va ser un dia per tirar coets, però com a minim, podem dir, que no va ser en và el que vam fer, perque les 4 horetes i algo van sortir, que no esta malament del tot tampoc!
Arnau, s'hi estava be aqui assentat no?
El divendres, teniem una de pensada en plan fondo, fondo de veritat, 180 kms, amb la Saturday's, però que com ha sigut costum tot el cap de setmana, pocs es van atreviar a marxar tant lluny, amb un temps tan insegur, i jo, personalemnt ja vaig descartar definitivament poder fer res divendres....que al final va ser dissabte i tot! si nomès son 2 dies, pero quan tens tantes ganes de fer coses, i el temps no acmpanya, els dies aixi es tornen desagradables, perque hi han coses que no les pots fer en setmanes rutinàries..però vam com va i va tocar aguantar-se. Dissabte, si que hi va haver que van sortir, l'Arnau amb BTT, aixo si, crec que mes d'una hora sota un arbre esperant que pares de ploure. En Xevi crec que algun Bellmunt, en Miki i en Koki al gymnàs......i Charly, Eloi......i la resta de colla, els tenia desubicats!
Tenia clar, que fes el temps que fes, diumenge i dilluns tocava fer algo segur, encara que fos anar a tancar-se al gymnàs ( sort que no ha tocat anar-hi al final ), i despres de fer 4 trucades a veure si algù tenia ganes de fer algo diumenge, l'únic que si va apuntar va ser en Xevi. Total, que sense ruta prevista, diumenge al mati,  vam anar esquivant els nuvols que teniem per Osona, els nuvols i alguna punxada vam anar esquivant, perque va ser un mati, on el tubular em va donar algun problemilla. Sense voler-ho, van acabar sortint 4 hores, amb molta calitat, que en definitiva, i veient com estava passant la setmana, crec que es posaria be. De fet, ja pujant la Trona, ens van atrapar una colla per darrera, de la Zona mes del Sud d'Osona, que ens van posar les piles, i de veritat! i ja veient que haviem començat aixi, la questiò era seguir el mati aixi, que gràcies a un Xevi especialment motivat, va sortir rodo!
Nomès quedava avui ja, últim dia de vacances, i en teoria el que havia de fer mes bo...........sort! perque ha set els que mes ens hem mullat!!! Ahir a la tarda,  proposaven sortir amb carretera de relax, 4 horetes. Qui? en Vidal, en Koki.....etç. Com que no hi havien altres plans, i alguns anavem faltats d'hores, dit i fet. Al final, Eloi, Xevi, Maria, Laura V, Koki, Vidal, Xevi i Cristian...Ruta? millor no en parlem, amb mitja hora hem hagut de canviar-la 3 vegades! 
Ha sigut un mati interessant, i ja ni la pluja ens ha espantat massa, una mica si, perque al cap d'una hora de pedalar, ja estavem fent un tallat, esperant que pares de  ploure, però despres, ens hi hem ficat en serio, jeje, i ja fins a la una del migdia no hem parat! ha donat per fer 100 kms molt de relax, que desprès de l'ho d'ahir, convenien, i que de pas, serveix perque les "nenes" Inpdependent que tenim, agafin un bon puntet per Terra de Remences, ja que tant la Maria com la Laura hi estan apuntades.
Ara ve una setmana important, sen's ha tirat a sobre el Maig sense casi ni adonar-nos, i crec que a mes d'un li ha passat, i es tracta que dins el possible, afinar el màxim que es pogui, i ja deixar a la sort, el que sorti a Remences, que si acompanya una mica, es pot fer relativament be ( llàstima d'aquesta setmana no poder pretar mes ), i desprès, un cop passat aixo, ja tindrem Tracks a Tocar. De fet, aixo es un no parar, oi????afliuxem quan hagi passat tot, però fins llavors, GASSSS!!!
Proxima entrada, serà havent fet mooolta canya, espero que haguin quedat forces per escriure! Ah! si, dimecres hi ha Champions, però no per aixo, deixeu de pedalar! que desprès ens n'arrepentim! ens veiem aviat!!!!!!!!!!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS