diumenge, 20 de març del 2011

Si!!!!!!!!!

Ahir si, i avui tambè! el temps ens ha deixat fer la nostra! per fi! la veritat es que fa dies que planejavem sortides per entrenar, i rutes interessants, però per culpa d'una cosa o altre, ens anava essent impossible de portar a terme. Ahir va ser diferent.
Els que tenim flaca, teniem pensada aquesta sortida desde fa 3 setmanes, i es que la zona que voliem fer, no es tipica per nosaltres, però ens atreia força, diguem que ens falten dies per poder-ho fer tot....Al final, l'Arnau, MIki, Xevi, Jota, Eloi, Koki, Cucu, i el que escriu, van sortir aviat de Torello, amb boira, bufffffffff, direcciò Coll del Bac ( Rupit ) i coll de Condreu. Nomès de començar s'ens va ajuntar l'Andreu d'Starbike, que ens va acompanyar una bona estona, algu el veu per aqui el mig barrejat? jejeje
Aquest port, qui el conegui sap que no te complicacions, es llarg però per començar sempre dona el puntillo d'escalfor necessari, m'agrada! varem pujar be, i el descens cap a St.Esteve d'en Bas, ràpid. Allà reagrupem, i agafem la carretera que baixa cap a St, Feliu de Pellarols, que es la mateixa que ens ha de portar a St.Coloma de Farners...però abans de començar a rodar en plà, haviem decidit que partiriem els 40 kms de plà que hi han, amb 2 parts, paran a menjar algo abans. Fins a aquesta parada, enllacem relleus tots menys en Koki, en Jota i en Cucu, que es queden algo mes enrrera....i que un cop parem a esmorzar..... ens a sona el telefon....en Cucu! ha tingut problemes, fent un relleu s'han enganxat amb en Jota, resultat, 3 o 4 raids trencats, i per tant, fi de la volta per en Cucu, llàstima, de veritat, perque un dia que ve el pobre....
En fi, al final ens entaulem una estona, massa per mi!! sisi, jeje, però com que no em deixen triar, alemnys tiro la foto perque es vegi l'entreno que fem de vegades, la veritat, es que desprès de fer aixo, costa tornar a arrencar, però es que no queda mes remei..
Una anècdota al arrencar, es que ens trobem un HTC highroad...aquesta roba? aquesta Specialized?? aixo no ho venen encara no? ostia, però si porta un SRM...aquest paio era Professional! l'adelentem, i evidentment frena, perque no li interessa anar amb grup, imagino que tenia el seu entreno programat, i anar per allà amb globeros, com nosaltres, no entrava a dins l'entreno, jejeje.
Anem a la nostra, i la veritat, es que els 30 kms de plà fins a St.Coloma se'm fan super guapos, relleus  i mes relleus, rodar i rodar, quin gust dona quan començem a congeniar una mica, i fer-ho durant tanta estona, no es gaire habitual. Vaja, que arribem a l'Inici del Coll de Cladells, que ens ha de dur a Sant Hilari, amb un pim pam. Una mica de relax, aprofito per tirar alguna foto, i res, tornar a guardar la camara, perque queden 18 kms d'ascenció, que s'han de fer amb cap!
En MIki com sempre, comença a estirar, en Xevi darrera, l'Arnau es queda alla alla, amb l'Eloi, i jo em guardo una mica mes endarrera, no em vull flipar tan aviat, de fet, en Koki i en Jota venen darrera, no es tracta d'anar a fondo, pero si pujar a bon rtime, Quin port mes guapo, llarg, si, però dels que es deixen pujar. El ritme que agafo es el que m'agrada, amb marge per anar mes ràpid, però es que ara no cal! l'Eloi paga una mica l'esforç del principi,  l'atrapo i de seguida es va quedant una mica, aixo si, aguantant be al seu ritme. Per davant, he perdut casi casi de vista amb l'Arnau en Xevi i en Miki, però aprofitant alguna raconada, agafo refèrencies de temps, i veig que volta el minut el que em porten, ja `m'agrada ja!
Al arribar a dalt, fem una mini parada per reagrupar i aprofitem per comprar algo d'aigua i el que calgui! que portem ja hores pedalant, i les energies no es poden acabar encara! i clar, alguna foto cau! La veritat es que ens ho estem passant be avui. i ara que ja nomès queda pujar uns 4 kms fins a dalt el coll de Collsesplanes, i baixar a a St.Sadurni...les cares semblen de felicitat, i es que dies aixi, si ens posem a contar-ho, tmpoc n'hi ha tants al cap de l'any, val la pena aprofitar-ho!
Arribar a St.Julià de Viltatorta suposa l'últim examen, pujar la Cantina, uns 4 kms, i ja estarà fet. Aprofitem per fer l'última apretada, i ja desprès afluixar el ritme per arribar fins a Torellò tots plegats. El Resum, es de 165 kms aproximadament, a 27km/h de mitja, i 2500 de desnivell positiu acumulat, bon resum crec!!Ah, i el mes important, un dia dels que es posen be be, anem afinant!
Per altre banda, se que els Saturday's van fer una sortida per les Gavarres, segurament maca tambè, i que altres, van triar la BTT, que per cert, la setmana que ve, i com ja he dit algun cop aquests dies, la retrobem la setmana que ve a Prats, que toca la Lluçanes Ferèstec....ens veiem allà no??????

2 comentaris:

Mireia ha dit...

Us desitjo molta sort i empenta amb el què esteu realitzant, crec que heu de conservar aquest equip de treball que heu format perquè és la clau de tot.

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Gracies!!! Mireia, la veritat es que il-lusió es el que mes teneim tots plegats .:):):)

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS