diumenge, 13 de març del 2011

UFFFFFFFFFFFF

Si si, cap de setmana mogudet, i per varis motius!! una de les coses que ens ha fet moure, ha set el temps! com carai sortim a fer algo amb tanta aigua! sort que avui ens ha deixat respirar una mica, però la veritat es que pedalar amb un ambient fred i boirós com el d'avui, no es el que mes sol agradar, encara que son els dies aixi, els que ens fan valents!!!!!
L'altre tema, i com molts haureu vist o llegit, ha set un tema molt desagradable, on algù que ha aportat un 0.1% de tot lo que hem fet fins a dia d'avui, s'ha dedicat a enviar missatges a tort i deret, exposant un tema, que demostra, lo fàcil que es posar en entredit a qualsevol persona, que de veritat, i realment i fisicament,  el que fa o el que intenta moure, junt amb molts altres, es tan sols fruit de les paassió per aquest esport que a tanta gent mou. La història no val la pena explicar-la aqui, els mals rollos, pel qui els vulgui, i amb nosaltres, no van. L'únic que es pot dir, es que, com sempre, qui critica, qui jutja, i qui no esta d'acord amb res, es aquell, que a l'hora de moure, de fer algo, de tenir iniciativa, d'estar cada dia i cada setmana al peu del canó, en definitiva, de fer i moure el que ens agrada, no hi es mai, i no es problema de temps no, es problema de prioitats, molt respectables esclar, pero  que un dia decideix, pel motius que siguin, voler implicarse de cop, i a la seva manera, amb un grup de gent que fa temps que rutlla, i molt be per cert,  i evidentment, les coses no es fan aixi. Per tenir veu i vot amb algo, el primer que s'ha de fer, es estar-hi a sobre, saber del que parles, relacionar-te amb els companys.......Que  com a minim, algu et coneixi, i sapiga alguna cosa de tu, i que evidentment, si  s'es capaç de enviar un missatge aixi, tambè el minim que es pot fer es signar-lo, i que tothom sapiga d'on ve el tema ( evidentment no hagues servit de res signar, ningú que pedali de fora de Torelló sabria qui es ). Resum, estar-hi a sobre, i no un dia no, ni una setmana, aixo, es algo que es fa amb constancia, molta constancia, i sobretot, moltes ganes de fer-ho. No hi donare/m mes voltes, seria donar-hi massa imporatancia, que per massa que ho estic fent ja.
L'Arnau despres de Carnaval!
Be, passem la setmana de tempesta, on ei, com tot tot tot lo que fem, queda constancia que avui hem sortit!

I l'Eloi !
La Saturday`s tambè ha fet el que tenien previst per ahir, o sigui, qui ningua ha reposat avui! El que no se es com haurà anat a Banyoles a la gent que hi ha corregut, però es exactament el que vaig a fer ara, a veure si el fang s'ha portat be!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS