dissabte, 2 d’octubre del 2010

2 hores de Roda, i BiciCims!!!

Si, ja ho se, vaig tard, pero es que porto una setmana.........que deu n'hi do, es ben be, que qui no te feina s'en busca si, però que el que ja en te, i encara s'en busca mes, el podriem catalogar de.........be, ho deixo estar, jeje.
Avui correm a Roda, les 2 hores BTT CASES NOVES, hi serem 3 equips en principi, vaia, que serà divertit. Som aquests, Charly/Eloi, Miki/Coqui, Arnau/Cristian, en Pro ens muntara la carpeta, i ens cuidara com nens petits, patirem una mica, i segur que les 2 hores, passaran volant! en principi es una carrera on sol venir bastanta gent "elit", Freixer, Colomer, Lozano...però ja es veurà, quan mes en vinguin, mes enrrera quedarem, jeje.
Per altre banda, demà, es corre el BiciCims, tenia ganes d'anar-hi aquest any, però al final, i degut a que començo a estar una mica cansat ja de tanta carrera seguida, però sobretot, que encara no tinc bici de BTT, he decidit no fer-ho. Aquest any es canvia el recorregut, en teoria el 95% es ciclabe, però demà, els que la fagin, ja m'ho explicaran si ha set aixi o no, a mes ja servirà d'experiencia per l'any que ve.
Dilluns explico com ha anat tot plegat, fins llavors, els que no sabeu que fer...Cap a Roda aquesta tarda!!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS