dimecres, 29 de setembre del 2010

SELENIKA 2010....OK

Doncs ja esta, una mes al sac, la veritat es que era delicte casi no haver-hi anat mai!!!!
COm ja vaig dir ahir, hi anavem en Miki l’Agusti i jo, que hem quedat a les 6, buf….i tal i com he marxat, era per ser pesimista, perque casi no he dormit en tota la nit, i no era per nervis no, però com a molt he dormit 3 hores seguides….be no??? per fer 108 kms a fondo, les prespectives eren bones. En fi, sortir a les 6 de casa, ha servit per arribar aviat a Navarcles, i poder recollir dorsals i preparar-ho tot amb temps, però a l`hora de la veritat, hem arribat tard al punt de sortida, i amb 1315 persones, sortir al mig, vol dir tenir 600 persones davant, durant una bona estona, fallo, gran fallo, però ja n’apendre ja, aixo de no trobar els guants a última hora, no te perdo….Sortida a les 8:02, i allò era el caos total, en Miki i l’Agust no els he vist, ni a la sortida, ni en tota la carrera!!! calculos que soritir darrera, deu suposar perdre entre 3 i 5 minuts, i el mes greu, perdre el tren dels de davant, i el puntet bo per rodar a bon ritme amb gent que et tiba. Els primers quilòmetres han set estressants, però ja imaginava que seria aixi, la gent molt nerviosa, i el ritme alt,
Quan portava mes o menys una hora de carrera, ha set quan he començat a adonar-me que les sensacioans eren bones, i que el ritme podria ser alt, però també m’adonava que estava disfrutant molt amb el recorregut marcat, que la veritat, un 10 per la organitzaciò, pistes genials, i senders super guapos. em passaven els kms volant, tant que el primer cop que he mirat els conta quilòmetres, marcava 70 kms. Abans haviem fet ja 2 avituallaments, que la veritat, he flipat, quina aficiò que porta aquesta carrera, hi havia moltissima gent als avituallaments, però es que a molts altres punts, tambè si acumulava molta gent, i a mes animant a sac!!!! per cert, he parat a tots els avituallaments, a omplir aigua, i a agafar els plàtans que tan be em van, jeje, i relament val la pena parar, perds 30 segons, però com sempre solo veure desprès, el temps perdut a un avituallament els recuperes desprès.
Sobre el quilòmetre 80, m’he quedat sol, he anat de menys a mes, quan vas adelantant a gent, està clar que t’adones que la gent ja va curta de gasolina, i que a tu encara t’en queda, vaia que els grupets que anava agafant, acabaven quedar-se enrrera. Aixo si, cap al km 90, i desprès de fer 10 tot sol, he agafat a un , i hem fet fins al final junts.
Quan portes 90 quilòmetres, i has d’arribar a 108, et dona la impressiò que casi ja esta aixo, però desprès resutla, que 18 kms, donen per molt, i a la Selenika mes. Una rampa de 3 o 4 kms, amb un desnivell dur dur, però que avui, es feia be, no entenc com durant els 108 kms, no m’ha marxat la xispa cap cop, però ei, que genial. Un cop superada la rampa, ens han preparat una part final una mica rebuscada, molt sender, i molta pedra, guapo, aixo si, pero que a aquestes alçades ja carragaven…total, em plantava al final amb 5:26 minuts, posiciò 57 de 1315, encara que s’ha d’entendre, que dels 1315,  300 o 400 es poden descomptar, perque van a un ritme gens competitiu, a disfrutar vaja, i ben fet que fan!
Al acabar, com sempre, un benestar genial, i al cap de 10 minuts, arrivaba en Miki, o sigui 5:36 i posiciò 81,20 minuts desprès l’Agusti, que crec que ha fet un temps genial,  i posiciò 119.

SI haig de resumir la Selenika, ho faria simple i rapid, GENIAL, l’any que ve si puc, hi torno!!!
Per cert, diumenge, tambe hi va haver una pedalada a Sant Bartomeu del Grau, on hi van anar en Charly, en Marc, en Guillem ( si si, amb l'Ernest ) i en Cucu, mig Serragrenyada, mig Independent, i com que son tan mandrosos, fotos, poques, aixo si, alguna he pogut arreplegar, per tant, deixo constancia que hi van anar!!!!

2 comentaris:

JURASSIK ha dit...

Benvingut al blogger nano! Ja veuràs que és molt millor que no pans el de Windows Live.

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

A veure si es veritat, pero casi casi estic segur que si:)

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS