dimecres, 1 de juliol del 2015

ARA SI QUE TENIM EL CALORET AQUI!!

LA NOVA FOIL 2016

Sense cap mena de dubte , per mi, estem encetant la millor época de l'any, si, alguns desitgeu glaçades ara mateix, però jo......soc la mar de feliç amb aquesta calor:)
Apart d'encetar una mes, ( ja fa uns dies que ho estic fent )  de molta calma amb la bici, aplicant allò que diuen "sin prisa pero sin pausa", s'apropen del tot ja les presentacions 2016 de moltes marques, i entre elles estare a la de BMC, ORBEA i SCOTT......amb 15 dies podre veure i palpar models 2016 en viu, m'en moro de ganes!!!! de fet, si esteu molt al cas de les reds socials, aquesta última setmana ha set brutal amb la presentació de nous models, on per cert, a totes les novetats els hi falta algo, que en poc temps, podeu estar segurs serà molt normal, discs!!!!!! us deixo un tastet de una de les que mes interès ha despertat aquests dies, la nova i molt esperada FOIL...


 Crec que en general no crearà masses dubtes, es maca si o si....
tinc ganes de veure-la en veritat:)


Deixant apart les novetats, que seràn importants, lo que no faig es deixar de pedalar, però com he comentat abans....mooolta calma, de fet, crec que m'he engreixat  algun quilet :(:(:(  les tapes de braves dels dimecres a Bellmunt passen facture, i la xocolata tambè, jeje:) però si no passo d'aqui, benvingut sigui aquest quilet de mes.....al cap i ala fi, no es hora de mirar cronometres ara, de fet, si ho hagues de dir, no el vull tenir massa aprop el crono en molt temps ( aii el 18 de Juliol farem una resistència !! serà una exepció nomès  ),  i es que els darrers dies, ha disfrutat molt, i fent-ho sense patir en excès.
Coll d'Ordino, amb en Purito
 Dimecres de Sant Joan, una sortida per Andorra, on  el Coll de la Gallina, brutal !!! Coll de la Comella, i Coll d'Ordino, van ser els objectius...a Ordino per cert,  vam trobar els noi aquest de la foto d'aqui sobre, que es va voler tirar una foto amb els Fanatiks tant si com no ( jejejejejeje ), i no li vam poder dir que no, per cert, ens va comentar que estava fent els ultims entrenos de cara al Tour de França...Remarco que Andorra val molt la pensa, i que te molt per investigar, hi tornare segur!
Dissabte feiem sortida Fanatik per Osona, i diumenge, ens rostiem literalment a la tercera edició de la Marxa JOSEP JUFRE. TOt i la rostia, em va fer especial il-lusió peedalar i sobretot veure, a molta gent del club que no soolo veure, però lo millor es que els vaig sentir, notar, i la sensació era de positivitat total, a mes en genral, els hi va anar, ens va anar molt be! fins i tot, i per primera vegada a la meva vida, menjava un bocata al mig d'una marxa cicloturista, i a mes de Nutella!!! la noia de l'avituallament encara deu plorar recordant quan nomès feia que dir-li que hi havia poca Nutella al bocata i li insistia que en poses mes.....'mes mes, posen mes? li deia, jeje, que be es va posar!!


En quan a sensacions, podria dir que  no vaig apretar enlloc, tampoc haguès donat per molt si ho haguès fet, i es que el meu gas es limitat, bon ritme i bones cames si les notava, pero res mes. Em vaig limitar a seguir i pedalar amb una quants de nosaltres, Pingui, Sergi, Lluis, Tina, Francesc....parant com deu mana a tots als avituallaments, i acabants els 156 kms molt comodament i disfrutant. Si s'ha de tornar a correr i apretar, serà mes endavant, ara de moment, molt millor aixi.
Dissabte vinent, a mes, toca una ruta que tot i que en principi fàcil i assequible, que d'acord, si ho es per molts, per mi te els seu encant, i per molts, i perque no, es un gran repte...EL REPTE DEL TER amb BTT....205 kms, i 1500m de desnivell positius, fàcil en teoria per el que estic acostumat a fer, però ei, s'ha de fer i desprès ja valorare si es tan fàcil o no:)


A partir del Repte, el calendari es molt 'sobre la Marxa', però hi ha una escapada moooolt interessant, amb el Team-Club tenim lligada una estada als Pirineus Francesos, tal i com vam fer l'any passat, i sembla que serem forces, en els pròxims dies perfilarem recorreguts, però l'objectiu es coneixer algun port nou, i per els que no hi han estat mai, pujar als mitics.....que per tots, es un somni poder estar als cims mes mitics del ciclisme,,HO FAREM!

PEr avui STOP, això si, avui no ha faltat el nostre Bellmunt....cadascu al seu ritme, cadascù amb les seves converses, però al final, tots units per una passiò, la bici i assaborir bones estones amb ella,,,fins la setmana que ve!!!





MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS