dimarts, 18 de novembre de 2014

AL MEU AIRE...però sense afluixar:)

Fanatik's ala VAll d'en Bas
Vaja dies porto.........Full Gas, full power, o com se li vulgui dir, però fronts oberts per tot arreu. De vegades nose finsa quin punt pot interessar el que escric per aqui, però la meva estonet a de tant en tant, no me la treu ningu.
Estar a final d'any, i quan estas assaborint altre cop, i per enèssim any, moments inolvidables, fa que la preparació del pròxim sigui tot una experiencia nova, i amb moltes ganes de plantejar-lo, que encara que amb objectius a nivell personal, menys ambicioses, no per això, menys apassionant. Tinc clares dues fites, que per repetitives, no vol dir menys gustoses, PDF Non Stop 10è aniversari, i QH...i es que fer algo que ja has fet, però plantejat d'una manera diferent, perque l'experiència propia,  serveixi a altres, no deixa de ser algo del que en tinc ganes.
Això, pensar amb el 2015, es algo que ara mateix em comença a robar hores, però no es lo únic, i es que tot i pedalar poc, lo poc que ho faig, ho faig amb una motivació especial, com fa dues setmanes, amb una sortida amb carretera amb Fanàtik's, o com la d'aquest cap de setmana, amb mes companys de Fanatik, i tambè companys de la Saturday's, que ara estàn amb época de BTT....

Totes les BTT, a casa, s'estrenen amb una pujada a Bellmunt, i aquestes dues, d'última fornada, no podien ser menys...
La sortida Torello-Barcelona, fa dies que estava prevista, però amb l'anim d'En Pingui, en Terrès, i les ganes de les resta, com l'Albert, Pere....etc...van fer que el dissabte passat ho fessim. Van ser 115 kms,  amb casi +2500, ritmet molt suau, amb algun fogonasso, que va servir per treure una mica, i nomès una mica, la carbonilla que estic acumulant a marxes forcades....i es que ja m'he fixat el Nadal, com a punt d'inflexió, per tornar a seguir hàbits saludables...com per exemple, reduir a la meitat la ingesta de galettes de xocolata, jeje. I es que....no anem be!!!
Va ser l'estreno de la BMC amb BTT de debó, ja que l'estreno real, i per variar, va ser una setmana abans a Bellmunt, com mana la tradició ( tradició meva )....El que puc dir, a falta de posar la potència -17º, es que em trobo a sobre la bici, com a mi m'agrada, notant-la, amb molta sensació de control, recullida, enèrgica, àgil...vaja, una suma de factrs, tots positius, que em motiven molt per plantejar reptes amb BTT, i es que si, la bici ajuda i molt, a tenir ganes o mes ganes, de fer determinades, coses..o es que no em dirà ningu, que tenir una bicicleta de la que esteu enamorats, no us motiva a fer mes coses amb ella.....doncs aixo es el que de moment, tocarà, intentar passar el fred tan be com pugui, i es que amb aquesta companya d'aventures nova, aquest petit trangul de l'hivern, serà mes facil de passar....BTT i mes BTT..... ( alguna escapada amb carretera caura tambpe però:) )....
Amb carretera, dijous passat, i aprofitant que en una demostracio de Biomecànica a FANATIK, tenia la sort que em Marci em deixes fer de conillet d'indies, ( no se si va ser sort o mal asort amb tot el que em van dir ), feia l'última escapada de l'any de tardes amb carretera. La imatge d'aqui sobre, amb el sol amagant-se ja....em quedarà molts dies guardada, esperant les tardes de la propera temporada, que encara que soni a sentimental....es  la pura veritat!

Biomecànica a Fanatik Retul...

Sobre l'estudi Biomecànic....a part de ser sorprenent el que t'arriben a mesurar, i que considero que es una bona eina per aquells que poden tenir molesties, em quedo amb que no es imprescindible passar-hi...encara que si molt recomanable, per els que puguin tenir dubtes, sobre la postura a sobre la bici. A mi , em va trobar dos errors grans: potència massa llarga......em va aconsellar posar 10mm menys, i tambè el seient, que segons ell, l'ideal per mi seria un de 143mm d'amplada, i no per anar millor posat a sobre la bici, sinó per ser mes efectiu amb la pedalada, ja que en teoria, els Isquions, treballarien molt millor....em rumirare lo dels seient, encara que amb lo enamorat que estic del Fizik...i lo comode que hi vaig, crec que de moment es quedarà posat......en canvi la potència...crec que si que fare un pensament, a veure que passa:)


Barcelona...amb 115kms i +2500 desde Torellò, passant epl Montseny, GENIAL

Amb quatre fotos del cap de setmana, i pensant ja en la propera, deixo estar per avui la parrafada.....la setmana serà interessant, i es que dissabte tenim sopar fi de temporada FANATIK BIKE 2014, de la que tinc moltissimes ganes, abans haura tpcat un mati de BTT el mes segur, i la setmana vinent, començar a posar dates a les Curses on Volem estar al 2015, que no seràn poques....i mentre passa tot això, moltes tardes a Fanatik disfrutant del que tant ens agrada a molts, Forquilles, Rodes, XX1, Di2....SL....Quadres....en fi, material que m'encanta palpar, sense anar mes lluny, avui mateix, on en Mateu i l'Alex, em comentaven que demà començaven a muntar la bici d'en Pep Tarrès...un muntatge amb un quadres, que en viu, guanya molt....Orbea Alma...,va hi deixo imatge....aixi jutjeu per vosaltres mateixos, i es que a mi, no em desagrada gens!!!


Fotos del projecte de la Orbea Alma que aquesta setmana començen a Fanatik.........MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS