diumenge, 2 de març del 2014

QUI NO S'HO PASSA BE??

Fa un temps enrrera, llegia amb un comentari, una frase que em feia molta gràcia...." això ja no es divertit" deia, i quan dos mesos desprès mires enrrera, tampoc cal fer-ho massa enrrera, sinó tan sols unes hores, agafo i penso....qui ha dit que això ja no es divertit????? ho es, i MOLT!!!!
Està clar que ens falten hores per moltes coses, jo ho penso sovint, i es que es impossible fer-ho tot, però si es veritat, que les eines per passar-ho be, les tenim nosaltres mateixos, i nomès cal aprofitar-les de la manera que mes ens agradi.
Per ganes, cada setmana faria 10 sortides alhora, hi han moltissimes persones amb les que sortiria a pedalar, els meus companys del Maresme, Jordi's!, Roger&UCA, gent de Saturday's Torelló, Companys de Club Fanàtik.....Berta and Femenines FNTK....però el que passa, es que com be dic, es impossible fer-ho tot, i per tant,  setmana a setmana, toca passar-ho be, que la seguent, no farà res mes que aportar coses millors casi sempre.

El Montseny desde Sant Marçal
Tot el rollo aquest, te un motiu senzill. T'asseus davant l'ordinador, repasses les fotos del cap de setmana, en totes recordes la volta ruta o entreno que han generat aquells moments, i dius........com vols que això no sigui divertit????? ho es, i molt!!!!

Ahir dissabte ( Carnaval a Torelló ) amb en Gerard i la Gemma, ens ficavem al sac 135 kms amb +2500m.
 Fred al mati, però amb el cel blau i sol traient el nas, la cosa es suavitza, i et permet explorar racons del nostre pais,.......ahir van ser per el Montseny. Passant per Tardell, i en direcció Viladrau, ja escalfavem cames,  i es que la pujada que surt desde una mica mes amunt de Viladrau, en Direcció a Santa Fe del Montseny, es dura de cullons. Son dues rampes de 1 km de llargada, però asseguro que es fan molt dures, i sino, demaneu-li a la Gemma:) que mes d'un renec va fer! lo bo, es que llavors, les vistes, valen molt la pena, i encara que picant amunt sempre, casi, fins a Santa Fe, es fa bonic de fer.


Això ja era diumenge! BTT!!!
Passavem per sota el Turó de l'home, amb poc fred ja, baixavem cap el Montseny, per remuntar ja, els 12 kms que hi han per coronar Collformic. Si fins a aquell punt havien set trams curts de pujada, de no mes de 15 minuts, i en zona3/4 (watts), sobre els 275w, Collformic seria algo mes d'estona, i tot i no voler pujar a tope, si sabia que el ritme havia de ser altet ja. Mirant en watts, havia de fer uns 30min en Zona 3, o el que es el mateix, rondant els 220/ 265watts tota la pujada. Sembla fàcil quan es comença, i sempre semblen pocs watts, però a mesura que la cosa es va allargant, t'adones el perque de mesurar l'esforça en watts, i es que tot i que no serem mai Pro`s alguns, si apendrem moltes coses sobre això....M'agrada!
Apretava a l'últim Km d'ascenció abans de coronar per poder arribar a dalt a tope, i un cop a dalt, girava i baixava a buscar uns 3 kms enrrera a la Gemma i en Gerard....que per cert, no l'havia pujat mai Collfirmic per aquesta banda, i no el va pas trobar ligth no:)
Un cop Coronat, nomès ens quedava planejar fins a casa, uns 30 kms, que fets a rtime, com a mi m'agrada, sempre acaben de donar el punt de desgast total...i es que al arribar a casa, tenia gana....senyal de bon entramament!

Amb Isra i Enric


Diumenge canvi de terreny total... En Gerard em comentava dies enrrera si volia fer BTT, i amb l'Enric i l'Isra de Fanàtik feia dies que parlavem de fer una matinal amb roda gruixuda, i a mi, a sobre, em venia perfecte perque no vull deixar massa aparcada la BTT, mes aviat el contrari.....doncs au, sortida de diumenge post-Carnaval amb BTT...on a mes s'hi afegia en Pere Gil, be, i ka Gemma que es incansable preparant La Cape Epic amb en Gerard.....Objectiu...uns 50/60 kms de no estrés però si anant per feina,  que han acabat sortint de conya. 75% corriol, 20% pista i 5% asfalt...i molta molta pedra!
55 kms casi amb +1400m, no es el terreny ideal per estirar cames, però al portar un ritmet suau, puc fer-ho passar com a vàlid :)
Hem rigut, em bufat, i a mes hem arribat a Torelló amb bona cara, es podia demanar mes? NO!! be si, poder passar la tarda de relax....amb alguna que una altre galeta de xocolata al costat:) per no perdre la costum! jeje



Ara toca entrar en seguent setmana de canya, que a mes, sembla que cap a finals de lamanteixa, les temperatures pujen!!! i m'agrada això!
Diumenge vinent TRANSMARESME 2014, la meva tercera participació, i com no, amb dos Fanatik`s Man mes, Jordi Alberch i Jordi Sanchez.....ara mateix em fa moooolta mandra saber que toca tornar a patir, però crec, que amitjans de cursa, això es història, i nomès que ve al cap....MES i MES!!!!

Apali, fins la setmana vinent! on per cert, i per variar una miqueta, comencen a arribar cosetes by "Fanatik Team", per dir-ho amb una mica de gràcia:) perque les equipacions de casi tots, estàn relativament al caure, 15 dies??? els cascs a l'espera........els mitjons apunt d'arribar-nos, i els guants d'estiu, tambè en procès, quines ganes la veritat!!!!!!
......... apart algun que un altre regalet personal:) que fa dies que no en cau cap!

 I si, es veritat, vaig prometre video de la Garmin Virb....i ho faré! no serà un super video, nomès imatges del potencial que ofereix, i del que es pot fer amb ella, però algo es algo no? que ames, a partir de ja mateix, la podràn fer servir la gent del Club que els hi fagi gràcia filmar alguna aventureta seva!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS