diumenge, 13 de gener del 2013

Sobre el Previst! Seguim!!

Alguns som molt metòdics, i comtpem les hores i minuts d'entreno al màxim.....aixo no es que aporti millores en si mateix, però si ajuda a ser estricte a ser estricte amb el "planing" establert a principi d'any.....i aquesta setmana la feina esta feta. Base 100%, amb 4 dies de bici a la setmana, al Gener ja n'hi ha prou per cobrir entrenos! es clar que dintre d'aquesta petita colla, tots tenim el nostre propi estil o manera de fer, i la mostra clara, es que ahir , dissabte, i com passa sempre a principi d'any, les opcions van ser moltes, i variades! a alguns la previsió del temps no els va espantar, i van fer carreterea, Edu, Xevi, Miki, Pro.....on per cert, estrenaven la SL4 que presentavem a mitja setmana i de la qual, algu n'està ben enamorat, oi Edu?????? i sino, mireu com l'agafa a la Foto! jeje
La veritat, es que la bici enamora, l'entenc perfectament!
Altres, per por al fred, vam triar la BTT, mes complicada a l'hora de fer base, sense cap dubte, el terreny es mes escarpòs, les pulsacions costen de portar estables, però es tracta de triar...aixo, o fred!! l'Arnau, que havia de ser aviat a casa, va sortir pel seu compte,


Ens vam ajuntar, l'Eloi, Croses, Marc, Comellas, Vidal i un servidor, i ens van caure 67 kms, a ritme molt tranquil per la zona del Cabrerès, disfrutant d'un entorn maravellòs que tenim molt aprop de casa, i tot i no poder endinsar-nos a fer massa bojeries, va aconseguir fer un altre dia de rodatge dins uns parametres força assumibles.
Una llàstima no tirar mes fotos, perque el dia va ser genial, i amb molt menys fred del que es preveia. però es que entre que es una mica rollo anar parant per agafar imatges, i que fer-ho, suposa haver-se de treure els enormes guants d'hivern, el tema fotos, a l'hivern, es mes aviat escàs! quines ganes de bon temps que hi han.....i encara ens queden un 3 mesos de patir fred!!!!!!!!!


Avui, que segur que molts IBT`s han sortit, el dia no ha estat tan bo, però fred no tant no? la gent que ha anat a fer la hivernal del Bages, hauran trobat força fang, segur! però ei, el que esta clar es que ara ja, no val a adormir-se...que el 2013 esta engegat.
Demà encetem setmana 3 de base, es preveu fred, però els que tenim el Rodillo o bici d'Spinning com a arma, aixo no ens afectarà gaire, jeje, la veritat, es que hi han ganes de començar a apretar, sempre passa igual a aquesta época, però hem de tenir paciència, i fer les coses ben fetes, les "bales", s'han de guardar per quan toqui :)
Per cabar el mini resum d'aquesta setmana, a dir que aquesta setmana ja disposarem de les mes de 25 licencies que ja hem fet,  seràn les primeres! fa il-lisió i tot, i es que es genial, veure que hi ha ganes de que IBT, sigui com a minim, algo amb cara i ulls, perque sense els que donem vida a tot aixo, res tindria sentit.....Apa, prou menjades de cap, i fins.....mes aviat del que us penseu, que recordeu, aquesta setmana hi ha una altre sopresa en quan a material, per presentar......i te bona pinta!


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Great blog right here! Additionally your site loads up fast!

What web host are you the usage of? Can I am getting
your associate hyperlink for your host? I wish my website loaded up as fast
as yours lol

Here is my blog post: rolexsale-shop.com

Anònim ha dit...

It's remarkable to pay a visit this site and reading the views of all friends about this paragraph, while I am also keen of getting know-how.

my page ... ロレックスレプリカ

Anònim ha dit...

Does your site have a contact page? I'm having problems locating it but, I'd like to send you an e-mail.
I've got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it develop over time.

Also visit my web page :: http://www.hooknortonharriers.org/

Anònim ha dit...

Yesterday, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she
can be a youtube sensation. My iPad is now broken
and she has 83 views. I know this is completely
off topic but I had to share it with someone!



My site - ロレックスレプリカ

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS