dimecres, 23 de gener del 2013

Començant a mirar el Calendari

Quarta setmana d'any, de Gener, i si, la majoria ja estem mirant el calendari, l'any promet, les ganes, com cada any, i xerrant en general, van en augment, es palpa les ganes de millorar resultats, de superar-se, i a IBT, no som menys, volem mes i millor, encara que essent realistes, el llistó està molt amunt, es podràn igualar molts resultats, però superar.......ja es veurà. El que es clar, es que el calendari de curses comença a agafar forma.

Per als que al Gener, ja tenen ganes de canya, encara que sigui pedalada, aquest cap de setmana es fa la 12a MONTALBIKE http://www.xurribikers.com/, a St,Vicenç de Montalt, serà un dels últims events del mes, llavors, ja entrem a Febrer.....vaja seguent graó!

Pel que fa al planning IBT, en general els que tenen mes ganes de canya durant tot l'any, seguim la base sobre el planificat.Aquesta setmana esta essent de recuperació, arribarem a les 10 hores justes, si, a ritme suau sempre! Creant adaptacions d'aquelles que sembla que no existeixin, però que a mesura que avança la temporada, t'adones que fer una bona base, permet mantenir un nivell molt alt, durant força temps....vaja, que no es cap tonteria fer base, aixo si, desprès tocarà afinar, canya i molt Gas...que per cert, avui, ha arribat una bona partida de la gasolina que tocarà fer servir a l'hora de recarregar desprès d'entrenos forts.... No es res mes que carbohidrats enrriquits amb un bon percentatge de proteina, vaja, allo tan necessàri desprès d'un dia de canya...

Ara, a esperar el cap de setmana, que sembla que aquest si ens deixerà entrenar sobre la bici de carretera, desprès de molts dies de BTT per força.....La Zona que voltarem es una icognita encara, dependrem del fred que ens fagi a Osona, que a alguns, ja sabeu que no ens agrada gens aquest fred! Evidentment, expliquem detalls el cap de setmana, i recordeu, a pedalar que l'any promet!



2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

jaja Jumbo! mentre no us fiqueu com uns elefants :)
Vagi molt bé aquest diumenge, segur que per molta base que feu segur que treieu les enganxines a més d'un!

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

jajajaja!!! pedalar no se si ho farem, pero a lo gran segur:(:):):):):)

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS