diumenge, 25 de novembre del 2012

Estirant les capes fines!!!!!Aixo s'acaba!

Les capes fines, de roba...perque la veritat, estem dient-li adeu al novembre casi, i fred, el que es diu fred, no n'ha fet encara, vaja, els que tenim pànic a les baixes temperatures, estem de sort, però això s'acaba, segur!
Ahir amb la sortida de carretera que vam triar alguns, la sensació de disfrutar a sobre la bici va ser força elevada, i es que el factor temps, o millor dit, l'estat del cel, influeix molt amb els anims a l'hora de pedalar....i escollir una volta inèdita ( gràcies Edu per la volteta que ens vas triar ) acaba de fer el pack....que a vegades es bo i altres, no tant.....en el cas d'ahir dissabte en concret, totalment encertat, i es que tot i haver de fer un tram de la C17 per arribar a la Garriga, que els que som de poble, la veritat, no ens agrada gaire aquest tipus de carreteres, la resta va ser una volta molt guapa, que junt amb en Miki, Eloi, Xevi, Edu, Jordi ( en Pro ):), i servidor, la vam disfrutar a tope...amb bon esmorzar inclòs, com ha de ser a aquesta época.
 La volta ens obligava a anar a la Garriga, sisi, per la C17 en algun tram inevitable, però la resta, i per arribar a Sant.Celoni, va ser molt distret, ja que a part de trobar carreteres molt tranquiles, el clima era bonissim...vaja, que es podia anar amb capes fines sense cap mena de mania...Genial!
L'esmorzar va ser una parada de una hora, amb una xapata amb tomaquet i truita, que poc mes em fa caure de cul a terra quan ho van portar....era enorme...!! però ei, hi va caber tot a dins...i sort! perque la tornada es preveia complicada. Breda....i Arbucies eren Objectiu. Primera part amb petita ascenció, que es feia mes curta del que imaginavem...desprès baixada fins a la carretera que va d'Hostalric a Arbucies, on ens quedaven uns 6 kms per arribar al centre mateix d'Arbucies.
Aqui en Pro, ja començava a pesar alguna figa, normal, tot just s'esta agafant a la bici desde fa 3/4 mesos, i es evident, que no es pot fer tot amb tan poc temps..però mica en mica! lo important es posar ganes!
Dissabte erem 6 fent carretera!

Edu, Miki,Eloi, Pro, faltavem 2 a la foto!!!
Desprès d'Arbucies, ens quedava un coll, que aquest any es el tercer cop que el pujo, Coll del Ravell, 12 kms, amb una pendent molt assequible, i la veritat, de molt bon fer. Com que hi havien ganes d'una mica de canya, i veient que en Pro, potser aniria mes lent del que a alguns ens agradaria, l'Eloi i servidor, vam comentar que tiravem endavant, i que ja ens arribavem fins a Torelló amb bici ( al mati haviem deixat el cotxe a Vic, per evitar la boira de la plana a primera hora, vaja que haviem de tornar a Vic ),  o sigui allargavem la volta uns 10/15 kms.
La veritat que les sensacions pujant Coll de Ravell eren bones, amb matissos clar, es nota clarissimament, que la forma no es la que era fa dos mesos, i ja es el que toca, però sorpren, que el ritme de pujada, movent fàcil entre 260 i 280wats, i sobre el 85% de Fc Max, fos aixi.....ja que 12 kms, encara que siguin fàcils, desgasten, i no va ser el cas.
Res, ens plantevem amb l'Eloi a Espinelves, i d'aqui ja Coll del Buc, petit Coll de 2 kms de pujada, i de seguida cap a St.Julià de Vilatorta..d'aqui a Torellò ja, passant per Folgueroles , Roda i Manlleu. aixo si, aqui ja a molt molt bon ritme, de fet, van sortir 131 kms, 1800 de desnivell positiu, i velocitat mitja de 29.6 km/h, que no esta malement, pensant que en cap moment vam anar a buscar ritme. Vaja, que va ser un dissabte al mati complert, dels que quan arribes a casa tens una sensació de benestar notable...ah, i segur que últim dia de l'any de temperatures agradables. La veritat es que l'especie ciclista es una mica rara...patim calor, patim fred, a extrems moltes vegades fora dels limits, patim pujant muntayes per sobre les nostres possibilitats moltes vegades, ens mullem, ens enfanguem, però un cop arribes a casa, tenim sempre una cara de satisfacció, que aquell que no viu aquestes experienciès, no acaba d'entendre, i potser fins i tot, a segons a qui li expliquis lo que "patim" a sobre la bici, et mirarà amb cara d'incredulitat, pensant, aquest esta boig.....però a nosaltres, als que ho vivim...ens enganxa..que hi farem!
Ah...evidentment, por les muntayes de la Plana de Vic, el dissabte hi havien mes Ibt`s voltant.....Oi Arnau..Marc..Charlie..Isma??? i es que es foten uns esmorzars de cuidado....aquest dissabte van sortir per la zona del Cabrerès...amb parada a Cal Vidrier, hi per el que va comentar en Charlie, "manduca" de la bona..de fet, mirant les cares, s'intueix que passar gana no en van passar:)
I ei, els nostres Ibt's dela costa, avui han voltat pel Montseny per zo es que encara no coneixien, Osor i Sant Hilari.....nomèshi ha constància de la paradeta que sembla.....St.Hilari??







Bellmunt nocturn
Bellmunt matiner...25N!!
Avui toca tancar setmana, amb dia especial per Catalunya, encara que alguns, i la pila de cotxes que hi havia a baix a Bellmunt en son testimonis, no per aixo deixen d'assaborir un diumenge al mati com el d'avui...i Si, fer un Bellmunt moooooolt a poc a poc per tancar la setmana, es posa molt be..tant com el que va tocar dijous ;) que aprofitant la bonança de temperatures, fer-lo de nit, es un espectacle....i com no....allà dalt, cada pujada, te una imatge!!! fins la setmana que ve!


Jordi's.............!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS