dimecres, 29 de desembre del 2010

Ultims suspirs 2010......

Desprès de la broma d'ahir....jejeje, val la pena fer una entrada de els últims dies que li queden a aquest 2010 tan tan intens. Si, ja se que vaig prometre un Remeber, encara que sigui curt, de les dates que mes han quedat a dins nostre aquest any, prometo fer-ho abans que acabi la setmana, no l'any;), però abans recordo a qui no sapiga que fer el dia 31 al mati, que com va essent costum ja els últims anys, GesExtrem, en Carra, Moli, Castells, etç..."organitzen" una pujada de germanor  a Bellmunt, sense presses, per poder dir, que hem aprofitat l'any, fins l'últim dia!! Aixi que el que estigui per aqui aprop, i li vingui de gust, ja ho sap....
SI; JA HO SE; SEMBLEM LES 3 BESSONES........
Per no perdre la costum dels últims dies que he agafat la BTT, vul dir les darreres 2 setmanetes que ha tocat gairabè paron total, diumenge, i aprofitant que es feia la Cursa d'Anar-dal't a Bellmunt, alguns ens vam decidir a anar-ho a veure, uns caminant i altres amb bike, jo d'aquests últims, jeje, junt amb la Mary, Campos, Lluis dels Saturday....i MIKI!! si amb Majuscules perque estrenava la Flash! 3 ja!!! en queda constancia no? ai!!!!!! no tocara escoltar cosetes durant uns dies! jejeje. Ah! no n'hi ha cap d'igual però, a trobar les diferencies!! 
A dalt, hi havia en Tarrès, que ja m'ha comentat que de cara a mitjans de Març, esta intentant fer una mega sortida amb BTT, amb tota la gent de la Vall del Ges que va amb Bicicleta, i si si, oberta a Tothom! o sigui, que comenceu a guardar dia....Tambè hi havia en Toni.M. que aquest dia li tocava organitzar, en Vidal i la Laura, l'Ernest, que va decidir pujar a peu,   i be, de fet molts dels que dies aixi, no sens acut res mes que anar amb bici...ho dic pel -3º que hi havien al sortir de casa! el para Tarrès ens va agafar amb aquesta foto, però erem mes!!!!!! tot i que tambè faltaven moltissims dels "nostres" que per una cosa o altre, estan de paron total, cadascu ja saps qui ;)
Demà, amb l'Arnau, ens toca prova d'esforç, alguna foto li caurà, a veure la cara que posa anant a tope, que aquest any, no li he pogut veure mai!!!!!!! jeje
BON ANY A TOTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

quina decepció! Aeròbic!! jejeje
Doncs que tingueu una bona sortida pedalant cap a Bellmunt i una millor entrada al 2011! una abraçada!

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

jajaja, hauras d'esperar per veurens fer aerobic!!!!! Ens veiem molts dies al 2011 espero !!!!!!!!!!!! Una Braçada ben Gran!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS