dimecres, 8 de maig del 2013

TERRA DE REMENCES......ARA SI, HORA DE LA VERITAT!

Sembla que ens hi vagi la vida, o l'honor amb tot això que entre tots , hem creat, que no es res mes que una passió, elevada a la màxima expressió,  a la superació personal, al repte.....cadascu te el seu llistó, perque no ens enganyem, Terra de Remences es una carrera contra els altres, si, però al final, i com sempre, per els que som aficionats, es una carrera contra nosaltres mateixos.
Molts de nosaltres, portem preparant quest dia 12 de maig ( entre d'altres coses ), desde fa uns mesos, cadascu a la seva manera, i nosaltres, els que d'una manera o altre formem IBT, a la nostra.
Be es veritat, que hem deixat de banda aquest any, els entrenos especifics, les tan complicades i exigents sèries, i hem anat mes a sensacions, si, planificat sempre aixó si, però l'experiència d'altres anys, ens dona un punt de confiança i de referències que ens permeten tenir confiança en el que hem fet. Evidentment, i aixó ho tenim clarissim de fet, ja es va comentar dies enrrera, el nivell ha pujat en els últims anys, i la competitivitat, es enorme, però això es lo bo, i es el que ens fa, no abaixar la guardia en allò que fem, però queda clar, que diumenge, ens tocarà apretar molt molt les dents, patir molt, i perque no, tenir una mica de sort tambè, per poder tenir un dia genial, que per això hem entrenat no?

Desde Terra de Remences, fa una estona, acaben d'enviar el mail d'alló que ens tenia  a tots tan preocupats, sobre la possibilitat de modificació del recorregut degut a les obres que hi han a la carretera entre Ripoll i St.Joan de les Abadesses, i per el que sembla, el recorregut al final no es modifica, millor, o almenys aquesta es la nostra manera de veure-ho. A Remences tots tenim els nostres objectius, i el temps, sobre el recorregut original, el tenim clarament de referència, i que modifiquessin recorregut, treia encant en certa manera a la proba. Ara faltarà veure com resolen el tema del semafor, perque si a algu li toca parar a St.Joan....potser serà complicat de fer tenir paciència a tothom......i normal.....! si es el tram on tots els que s'han despensajat a Capsacosta, aprofiten per contactar amb el grup de davant! a veure que serà.....

En quant a nosaltres aquesta setmana, cadascú ha plantejat la setmana a la seva manera, uns atavalats pensant que  si estan masses dies sense apretar, diumenge no aniràn, altres, pensant el contrari, que si apreten massa, arribaràn fosos, però al final, nomès hi ha un camí per fer-ho be, i aquest es va començar fa 4 o 5 mesos, per tant, no us atavaleu tant, que els deures, a aquestes alçades han d'estar fets! nomès es tracta de fer un repàs als "apunts" :)

A Terra de Remences hi serem:

Arnau Soler
Miki Font
Xevi Campos
ELoi Sanchez
Cristian Arroyo
David Comellas
Eduard Puigvendrelló
Jordi Carmona
Jordi Alberch
Jordi Sanchez
Jordi Cutrina
Madu Andreu
Jordi Vidal
Roger Serra
Sergi Pingui
Carles Bragadao
Roger Serra

I l'absència d'en Guillem Casas, que es una llàstima de veritat, però la lesió de fa un mes....per ara el te en blanc...tornarà!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS