diumenge, 18 d’octubre de 2015

SI!!! HELLO A LES BICIS 2016!! BMC&SCOTT

BMC Team Elite 02 2016 by ALBERT RIFA

Opció RS1!!Crec que no soc l'únic  no? tinc clar que les dues rodes enganxen, a nivell personal ho tinc mes que experimetat, i al meu voltant, cada dia ho tinc mes clar. Els objectius, i el nivell sempre es el de menys, però es que quan arriba aquesta época, i veus, comentes, expliques, respons i intercanvies opinions, em queda clar que per sort, tenim i gaudim d'un esport que està mes viu que mai. Evidentment no es cap secret, i es que el 95% de les hores que dediquem a fer algo que tingui a veure amb aquest hobbie, son sempre amb amb un somriure dibuixat. El 5% restant, el que seria dolent, queda del tot oblidat al cap de 5 minuts d'haver-lo experimetat.

El dilema era Gram però!  Fox o RS1?
Son alguns anys veient com funciona això dels canvis de temporada, i si, la Tardor, es época plena de projectes pensant amb el 2016. A Fanatik, cada tarda de les que hi puc ser-hi, ho visc d'aprop. Els objectius de cadascú son molt, molt diferents depenent de molts factors, però el denomiador comú sempre es el mateix, distreure`s i viure experiències sobre una Bici...per això, i perque soc un Fanatik de la Innovació, on la "gana" de veure i experimetar en primera persona, les novetats de cada any, em fan veure cada dia, cada minut... que m'agrada molt, tot,  TOT el que envolta aquest "mòn".
Aquests dies, i casi de sobte, he tingut la sort de compartir amb l'Albert, el que ell mateix fa un mes no s'esperava.
Portava un any somiant amb BMC, i l'entenc,  perque reconec que a mi m'havia passat el mateix no fa tant.
N'hem parlat, en vam parlar!!! vam buscar opcions, va tenir malsons amb diferents muntatges, però al final el resultat, es el que veieu a dalt de tot. Sobria, elegant, però molt molt radical, com a mi m'agrada. La Nova BMC Team Elite 2016, Quadre totalmet renovat, cablejat intern, eixos passants, geometria espectacular.....combinació perfecte per enamorar.
El grup el teniem Clar per buscar un preu/Calitat a l'alçada del muntatge, Shimano XT 1x11v.......les rodes, eren clares si busques funcionalitat i estètica, Mavic Crosmax SL....el dilema era la Forquilla, on Fox, amb la seva Kashima, sempre sempre, es una opció dificl de descartar, però que posant davant una Rock Shox RS1, l'elecció sempre es facilita una mica. Imatge trencadora, i un funcionament exquisit, ho puc assegurar, fa que descartar la Fox sempre sigui algo mes fàcil.
Les imatges parlen per si soles, ara nomès queda treure-la a "passejar" , que segur segur, aquesta tardor la treurem, la treurà...molts dies!


Això d'aqui sobre, nomès es el principi del que queda per venir d'ara, i fins al Desembre, o inclùs Gener/Febrer.....el meu projecte està totalment en Stand By, si, encara que, el que hem parlat amb en Marci ( FANATIK ) , no em desagrada gens....i parlo de  Bike Road. El que m'atrau, però, es que hi ha entremans, dos o tres muntatges d'Scott's Disc, si si, Amb discs, on mes d'un quedarà sorprès del que es pot fer una Scott SolAce...Ho veureu, Aqui iamb no masses setmanes.

La veritat que no m'equivoco quan dic que es intens el ritme al que anem, i es que no tot son bike's. El que les envolta a elles, ocupa força hores, i aquesta setmana, ens ha arribat una cosa que es va començar a coure, i mai mes ben dit, quan a finals de Juny, ens apropavem mes als 40º que als 5/10º que es la temperatura per la que esta desitnada el Gabba que divendres ens arribava.... Vam ser 13 atrevits que en plena onada de calor, vam pensar en el que vindria, i aquesta setmana ho tenim a les mans. El resultat es perfecte, i el primer Test, dels que ja ho han provat, no falla. AGRADA!!!!
Castellli Gabba...( Però Si Vull Un TACTIC GABBA )

Sortida dissabte 17-10-2015
Si m'oblido del que visc les hores FANATIK, es evident que pedalar, segueix essent objectiu. Estem acabant el que ens va quedant de relatiu bon temps,  amb Sortides interessants, i a nivell personal, amb les meves escapades de tarda, que serveixen per anar perdent la poca forma que he tingut aquest any, de mica en mica. El que m'ha sorprès i molt, es la pujada que vaig fer a Bellmunt Dijous, on sense buscar-ho en absolut, vaig fer el meu tercer millor temps de la història , 29:53min de la Plaça de Sant Pere a dalt de tot... ( i us asseguro que a Bellmunt hi he pujat uns quants cops :):):) ). No acabare d'entendre mai el cos, les sensacions, i el perque, de que tot i estar amb 2/3 kgs per sobre el que considero meu pes ideal, d'estar descaradament fora de forma optima, les cames i el Motor, encara van..Curiòs de veritat!!!

La Sortida de Dissabte, amb 122kms i +1900m positius, la veritat es que va se genial. Estem formant mica en mica, un grupet de persones que disfruten pedalant, patint i compartint estones amb grup, i fer sortides aixi, veure com ha crescut tot, adonar-me que per molt que fagi un mateix, sinó te al costat persones amb passió pel que fan, el que estic o estem vivint ara, ( i el que ens queda ), no seria possible. Uns dies uns, uns dies uns altres, i molts, sempre, fan que FANATIK BIKE sigui una realitat, algo que fa encara no dos anys era una il-lusió, i avui, es una realitat!

Apart de les escapades de tarda, i sortides Fanatik...estic en plè procès d'adaptació al Run ( suau val? ) per poder fer dignament, la cursa que cada any es fa a Bellmunt el dia de Sant Esteve, la Cursa de Na'Dalt....
La primera sortida ha set Suau..en teoria ;) i dic en teoria perque ara mateix, m'esta començant a fer mal tot.....crec que he triat entrenador exigent ;), de fet, no tenia opció, perque ara, es compleix lo de "fes sempre allò  que mes t'agradi, amb qui mes t'agradi, no importa  com ni quan". I eiii que Estic segur, que assolire objectiu's:), que val, si, no son gaire ambiciosos , je je je.

Bellmunt diuemnge 18-10-15, 12:30 del mati...

Dijous 15-10-15, De les ultimes escapades amb carretera a Bellmunt
No em vull oblidar del que es el principi del Fi de temporada "oficial" del Club, que un altre cop, i ja en van dos, el farem el diumenge que ve a Bellmunt. Vam batejar-la l'any passat, com la FANATIK'a...i es una crono diguem que popular amb tots els del club, amb un final amb una mica de festa....serà diumenge que ve dia 25...a les 9:30, si pel que sigui hi voleu ser-hi, hi esteu mes que convidats!


Avui crec que estic mes cansat d'escriure que de pedalar, encara que el que crec que em mata es la horeta de Running ;);)...aixi que tanco Edició.... Recordeu però, que nomès hi ha una opció.....NO PARAR!!!!!MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS