diumenge, 19 de maig del 2013

L'ANY CONTINUA ......ENDAVANT!!!!!!!

Terra de Remences, ja es història, història bonissima, la recordarem temps, de fet, segurament no l'oblidarem:) però ara, ja toca mirar endavant.
Jordi Alberch
La setmana no ens ho ha posat fàcil, i ens ha obligat a fer molt menys del que teniem pensat, i que per força, haurem de desplaçar a la setmana vinent un dels objectius d'aquest cap de setmana, que era fer BTT de llarga distància per el Pirineu Gironès.
De totes maneres, alguns, si s'ho van poder muntar be, ja que havien programat una supercomenpsació per desprès de Terra de Remences, i aprofitant l'intensitat de Remences, s'en van anar a fer un dilluns de carretera intens, i un dimarts per rematar mes intens....van ser en els Jordi's del maresme, que durant dos dies, ens van fer forces dentetes, s'ha de reconèixer:) Dilluns fent Coll de Merolla, Coll de Pal i Coll de la Creueta ( casi res ), i dimarts BTT per la seva zona....
Jordi Sanchez

Els altres, aprofitavem dilluns per recuperar, i a partir d'aqui..........mirar els cel durant dos dies veient com la pluja cada dia era mes intensa, i a mes acompanyada de fred, uffffff, quina ràbia comença a fer això: l'únic que vam poder fer va ser dijous un parell de Bellmunt's, que a sobre,  van ser amb sensaciòns desatroses, bem per alguns, perque l'Arnau  ( encara enrecorant-se que el diumenge de Remences no va tenir el seu millor dia ) i en Miki, van pujar com un tiro, i en Comellas....tampoc anava malament no.....desprès dels Bellmunt's, vam allargar una mica amb 2 rampes que hi han a Sant Pere de Torelló, que amb 300 metres, ens van treure els colors!
Divendres, evidentment res, i el dissabte, que teniem pensat per mes de 120 kms amb BTT per la zona que discorre el Bi600, el temps aquest tan bo que esta fent, ens va fer canviar d'idea, i buscar terreny mes proper.....encara que al'hora de la veritat, del que haviem d'anar, es va quedar, i per llàstima, amb en Comellas, Eloi, Arnau, i Barnoles, que desafiant el fred i la pluja, van fer 96 kms de BTT.....en Xevi, VIdal, Miki i Cristian, ens vam fer caqueta...o casi, perque en Xevi va provar a anar amb la sortida Saturday's, però al Collet de Sant Agusti, girava mort de fred i i moll, vaja, i gaul que un servidor, que volia fer pujades a Bellmunt i aixi estar aprop de casa, però abans de completar la primera pujada, ja vaig estar a puint de girar, plovia ...i molt!!! però vaig pensar, almenys una pujada si no? i si, si que es va fer una, però morint de fred, literalment a la baixada, i desitjant arribar a casa! 


Vaja Senglars
O sigui, nomès ens quedava el diumenge per poder fer algo de profit, i es que tot i que agafar-se la setmana post Remences amb una mica de relax, pot ser bo, fins i tot per el cap, en el fons, l'ansia que tenim, al pensar que si no pedalem  ho perdem tot, ens fa posar dels nervis quan no ho podem fer, i aquest cap de setmana, les ungles han tremolat!
Alternativa a la Senglanada de dissabte, Bellmunt FRED!!
Però al que anavem,, nomès diuemnge quedava, i que ha acabat passant? doncs que hem sortit amb sol amb en Cucu i en Miki a les 9 del mati, fent Coll de Bracons desde Sant Pere, i anant a buscar Coll de Alternativa a Senglanada, Bellmunt amb molt FRED!!!Cannes ( empaitaven amb en Xevi la Maria i en Vidal que havien sortit a les 8 ), però just abans de 

Coronar Coll de Cannes.........una gota, un altre un altre...esta plovent altre cop!!! rabia rabia rabia, i això que estavem disfrutant de la pujada, amb en Cucu, i en Miki un xic mes enrrera, pujant a bon ritme, i amb sensacions d'anar molt mes be que ens els Bellmunt`s que havia fet entre setmana i que tant pensatiu han deixat el cap ( per el temps fet en les pujades, si, que tot i pujar a full, el temps de pujada i amb referència als propis temps de referència , no estan essent bons aquests dies ), però que amb la pujada d'avui a Cannes, han quedat mes tranquiles. Serà questió de fer un test ben fet la setmana entrant, a Bellmunt altre cop:)


Mes Senglanada de dissabte


Res, que al Coronar Cannes, la  pluja s'intesifica i ens fa parar a Vallfogona a amagar-nos, .........un café i quan para hi tornem..............i aixi ho fem, baixem cap a Ripoll on la intenció era pujar les Lloses i tornar per Alpens, però la pluja, ara amb pedra i tot, ens torna a aparéixer, vaja, abortem, morts de fred i agafem C17 i avall, però el dia no en tenia prou, i abans d'arribar a casa, ens cau la mes forta del dia, jsut per arribar a casa literalment com anècs, quin desastre! nomès 100 kms, i mal fets:)


Els que diuemnge vam intentar-ho, ells i el que tira la foto clar!
Esperem que la setmana entrant el temps ens respecti una mica mes, que arribi aviat el bon temps, i que es pugui fer una mica de bici sense que el temps ens desanimi, que el Juny serà intens, i com no ens posem les piles, l'haurem de patir molt! Sense anar mes lluny, la setmana vinent, en Cucu, Miki i Xevi , junt amb molts Saturday's, estaràn a la Puertos de Ribagorza, i el dia 1, que aqui Torellò es farà la Tracks, on hi hauràn moooolts IBT's...Jordi`s, Quim i Toni Nardi, Valero, Vicenç, Isaac, Pingui....etc...altres anirem a fer la Bonaigua, la SuperBoanigua, vaja, Carretera per la Vall d'Aràn, escapant una mica de la Vall del Ges, i de la Tracks, que ja l'hem fet 3 anys, i era hora de desconectar una mica.....total, que això nom`pes serà l'entrada al Juny........la resa serà....moooolt intesa!!!!!

Els que diuemnge ens vam atrevir a sortir....be, falta el que tira la foto...endevineu qui es:)

 Ahhh. i com no, ja veieu,  que A IBT som molts, i de moltes mentalitats, les Xatines tambè pedalen a la que poden, i en Marc, fer seriès de Força amb un bon sistema!! jejeje
Apa, a disfrutar de la setmana entrant!!!!

Marc Corral fent seriès de Força

Madu.....aquest Casc no ha d'anar mes avall???????


MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS